kostas808 Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ 2 minutes ago, nepomuk said: δες παραπανω , νομοσχεδιο σκουπα , λες να παραλειπεται το κλασικο download ; Η πιθανότητα είναι ναι γιατί τους νοιάζει κυρίως η συνδρομητική τηλεόραση. Αν φάει ποτέ κανείς πρόστιμο το ξανασυζητήσαμε. 1
lbit Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 μμ 1 λεπτό πριν, kostas808 είπε Η πιθανότητα είναι ναι γιατί τους νοιάζει κυρίως η συνδρομητική τηλεόραση. Αν φάει ποτέ κανείς πρόστιμο το ξανασυζητήσαμε. βρε παιδια και αυτα τα συνδρομητικα καναλια σαμπως εχουνε τιποτα να δεις? σκουπιδια μονο ... 6 1
kostas808 Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Just now, lbit said: βρε παιδια και αυτα τα συνδρομητικα καναλια σαμπως εχουνε τιποτα να δεις? σκουπιδια μονο ... Και το netflix τα ίδια έχει και όλοι πληρώνουν για να έχουν background θόρυβο όταν τρώνε και να βλέπουν επαναλήψεις. Με τα *rr μπορούν να βλέπουν ότι θέλουν σαν να έχουν netflix αλλά κανείς δεν ξεβολεύεται. 1 1
lbit Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Μόλις τώρα, kostas808 είπε Και το netflix τα ίδια έχει και όλοι πληρώνουν για να έχουν background θόρυβο όταν τρώνε και να βλέπουν επαναλήψεις. Με τα *rr μπορούν να βλέπουν ότι θέλουν σαν να έχουν netflix αλλά κανείς δεν ξεβολεύεται. οπως διαβαζα σε παλιοτερο ποστ, το Youtube ειναι η τηλεοραση του σημερα, αν θες κατι να τρεχει βαζεις ΥΤ. Ασε που ειναι και πολυ πιο φτηνο... 7
elpenor Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, MetroStar said: Μπορείτε να προτείνετε κάποιο ασφαλές και κυρίως γρήγορο VPN για torrents; Ότι είχα δοκιμάσει ήταν αρκετά πιο αργό από το να μην έχεις VPN. Αυτή τη στιγμή έχω συνδρομές σε NordVPN (δεν έχει port forward αλλά το βρίσκεις δωρεάν με cashback και στο router μπορεί να συνδεθεί μόνο με OpenVPN), Windscribe και ProtonVPN (έχουν port forward με διαφορετικό τρόπο και μπορείς να σετάρεις την σύνδεση τους και μέσα από router με Wireguard). Και τα τρία με Wireguard σχεδόν τερματίζουν την γραμμή μου που είναι γρήγορη. Την καλύτερη εντύπωση μου την έχει κάνει το Proton αλλά το Windscribe δεν υστερεί πραγματικά κάπου. Και το Windscribe και το Proton νοικιάζουν server από τον ίδιο provider στην Ελλάδα (ίσως να είναι virtual server και να μην είναι πραγματικά στην Ελλάδα έχω βαρεθεί να το ψάξω), το latency είναι αρκετά καλό (σαφώς καλύτερο από NordVPN) και εξαρτάται από το load του server την κάθε στιγμή. To Proton έχει πολύ περισσότερους server εδώ ώστε να μοιράζει το load αλλά το Windscribe έχει πολύ λιγότερους users οπότε είναι τυχαίο το πιο θα έχει καλύτερο latency την κάθε στιγμή, σε κάθε περίπτωση για downloads το bandwidth είναι πάντα καλό αν και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται αν έχεις γραμμή > Gbit. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:13 μμ από elpenor 10 1
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ Ας πούμε πως κατεβάζεις ένα torren 26 λεπτά πριν, Huruduru είπε Real Debrid και VPN και άσε τους γραφειοκράτες να χτυπιούνται. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η κυβέρνηση χτενίζεται, σοβαρότερα προβλήματα δεν έχουν να λύσουν. Η δουλειά κάθε κυβέρνησης είναι να μαζεύει πρόστιμα και φόρους. 2
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 μμ Όταν τα λαμόγια -κλέφτες - μπαταξηδες (της κάθε κυβέρνησης) νομοθετούν κατά της πειρατείας.... Πόσο δε το όργιο που έθαψε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές έρευνες. 3
nikosgnr Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ ProtonVPN η καλύτερη επιλογή. Και απο άποψη privacy και ταχύτητας. 8
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ (επεξεργασμένο) Αν κατεβάζω τορρεντ αρχείο linux.iso που μέσα είναι η movie.mkv δε θα το καταλάβουν εύκολα... 😂 Επεξ/σία Τρίτη στις 02:08 μμ από NiKoSmile 4
adi32 Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ Μόλις τώρα, nikosgnr είπε ProtonVPN η καλύτερη επιλογή. Και απο άποψη privacy και ταχύτητας. και δωρεαν
aypnia Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ 15 λεπτά πριν, kostas808 είπε Η πιθανότητα είναι ναι γιατί τους νοιάζει κυρίως η συνδρομητική τηλεόραση. Αν φάει ποτέ κανείς πρόστιμο το ξανασυζητήσαμε. Φίλε το άρθρο γράφει ότι το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει και το dynamic blocking. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιορίζεται στη συνδρομητική πειρατική iptv. Αυτό έχει να κάνει με ιστοσελίδες, τορρεντάδικα κλπ. Θα φανεί. 1
kostas808 Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ 2 minutes ago, aypnia said: Φίλε το άρθρο γράφει ότι το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει και το dynamic blocking. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιορίζεται στη συνδρομητική πειρατική iptv. Αυτό έχει να κάνει με ιστοσελίδες, τορρεντάδικα κλπ. Θα φανεί. Αν έχεις κάτι σαν το prowlarr δεν νομίζω να έχεις ποτέ θέμα.
ThaSAS12 Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ 43 λεπτά πριν, koutsiskou είπε Το μόνο που θα καταφέρει αυτό το μέτρο είναι η αύξηση συνδρομών VPN. Οπότε, καλύτερα να μην υπάρχει νόμος για την καταπολέμηση της κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων. Αφού θα τον καταπατήσουμε...
whiteman7 Δημοσ. Τρίτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:10 μμ 33 λεπτά πριν, MetroStar είπε Μπορείτε να προτείνετε κάποιο ασφαλές και κυρίως γρήγορο VPN για torrents; Ότι είχα δοκιμάσει ήταν αρκετά πιο αργό από το να μην έχεις VPN. cyberghost εδω και χρονια
elpenor Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ 25 minutes ago, kostas808 said: Η πιθανότητα είναι ναι γιατί τους νοιάζει κυρίως η συνδρομητική τηλεόραση. Αν φάει ποτέ κανείς πρόστιμο το ξανασυζητήσαμε. Εγώ έχω καταλήξει ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η μπάλα. 10 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα