Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, papakatse said:

Για να ξεμπερδεύουμε και με τον πΟΤΕ και με κάθε Ελληνικό ISP.

Roflmao, αυτοί κι αν στέλνουν πρώτοι πρώτοι (πριν τα νέα μέτρα κιόλας) emails...

• Like 1
  • Haha 7
  • Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, papakatse είπε

spacer.png

Ναι λοιπόν ??? Αυτος και αν σε ΄΄δωσει΄΄ με την  μία  . . ..  . και πιο γρήγορα μάλλον

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Δλδ ρε παιδιά, αμα μπώ στο greek movies να δω καμμιά παλιά ταινιούλα του Βέγγου, του Χατζηχρηστου ή του Βουτσά, θα φάω 700ε;

Και αν η ταινία είναι πάνω απο 70 χρόνια, δεν παύουν τα δικαιώματα; Πώς το βλέπουν αυτό;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papakatse είπε

spacer.png

hqdefault.jpg

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να  ρωτήσω, καθώς κάνω download με vpn η σύζυγός μου σερφάρει στο κινητό της είτε σε  facebook ή instagram είτε απλό σερφάρισμα συνδεδεμένη στο ίδιο router με εμένα χωρίς vpn στο κινητό της. Δεν παίζει ρόλο σωστά στο να κάνει τίποτα τρελό το router του παρόχου επειδή το χρησιμοποιούμε μαζί, ώστε να μην αποκρύπτει την ταυτότητα σε εμένα που χρησιμοποιώ το laptop με vpn.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostis_74 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να  ρωτήσω, καθώς κάνω download με vpn η σύζυγός μου σερφάρει στο κινητό της είτε σε  facebook ή instagram είτε απλό σερφάρισμα συνδεδεμένη στο ίδιο router με εμένα χωρίς vpn στο κινητό της. Δεν παίζει ρόλο σωστά στο να κάνει τίποτα τρελό το router του παρόχου επειδή το χρησιμοποιούμε μαζί, ώστε να μην αποκρύπτει την ταυτότητα σε εμένα που χρησιμοποιώ το laptop με vpn.

Ευχαριστώ!

Όχι, δεν παίζει ρόλο. Το VPN λειτουργεί μόνο στη συσκευή όπου είναι ενεργοποιημένο, κρυπτογραφώντας τη δική της σύνδεση. Η σύζυγός σου που σερφάρει χωρίς VPN στο ίδιο router δεν επηρεάζει την ανωνυμία σου, ούτε το router κάνει κάτι "τρελό" λόγω της κοινής χρήσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται ρε παιδιά έχει περάσει κάνας μήνας δεν βλέπω να έχει γράψει κανένας ότι ήρθε γράμμα σπίτι ; 😇τον εφαρμόζουν το νόμο ; 

Επεξ/σία από paojim
Δημοσ.

2 χρονια δεν εχουν καταληξει για το τρενο και θελεις να σου στειλουν για το mp3 που κατεβασες πριν 10 μερες ?

και ο ΕΛΤΑ αργει λιγο

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2025 στις 6:46 ΜΜ, Coscas είπε

Δλδ ρε παιδιά, αμα μπώ στο greek movies να δω καμμιά παλιά ταινιούλα του Βέγγου, του Χατζηχρηστου ή του Βουτσά, θα φάω 700ε;

Και αν η ταινία είναι πάνω απο 70 χρόνια, δεν παύουν τα δικαιώματα; Πώς το βλέπουν αυτό;

Ούτε στη Γερμανία δεν κυνηγούν όσους βλέπουν streams. Μπορεί να προσπαθήσουν να διακόψουν την πρόσβαση (είτε σε επίπεδο DNS ή μπλοκάροντας ip) .Κι αυτό εξαιρετικά δύσκολο είναι.

Επεξ/σία από pomfolynx
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν είναι να γελάσετε με αυτό που γράφω . Εχθές είχα συζήτηση με γνωστό μου για τα νέα μέτρα κατά της πειρατείας,και μου λέει το εξής: Εγώ το έλυσα το πρόβλημα,πληρώνω συνδρομή νόμιμα σε ένα σάιτ και βλέπω ότι θέλω ,υπό την προϋπόθεση ότι θα το κατεβάσω για να δω.Και του λέω ποιο είναι αυτό; Και μου λέει το trellas λέγεται,ψάχνω αναζήτηση στο διαδίκτυο,και βλέπω ότι είναι tracker με πρόσκληση και συνδρομή.Και του λέω πως γίνεται αφού είναι νόμιμο να είναι με πρόσκληση μόνο; Επέμενε όχι είναι νόμιμη πλατφόρμα αφού πληρώνω .Μιλάμε στόκος παιδιά, τι να πω.

• Haha 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Λοιπόν είναι να γελάσετε με αυτό που γράφω . Εχθές είχα συζήτηση με γνωστό μου για τα νέα μέτρα κατά της πειρατείας,και μου λέει το εξής: Εγώ το έλυσα το πρόβλημα,πληρώνω συνδρομή νόμιμα σε ένα σάιτ και βλέπω ότι θέλω ,υπό την προϋπόθεση ότι θα το κατεβάσω για να δω.Και του λέω ποιο είναι αυτό; Και μου λέει το trellas λέγεται,ψάχνω αναζήτηση στο διαδίκτυο,και βλέπω ότι είναι tracker με πρόσκληση και συνδρομή.Και του λέω πως γίνεται αφού είναι νόμιμο να είναι με πρόσκληση μόνο; Επέμενε όχι είναι νόμιμη πλατφόρμα αφού πληρώνω .Μιλάμε στόκος παιδιά, τι να πω.

Χαχαχα τρομερος. Επειδη ζητανε συνδρομη για προσκληση ειναι νομιμο. Εχει πολυ τετοιο κοσμο επειδη πληρωνει νομιζει οτι ειναι νομιμα. Torrent ειναι πες τον αν δεν βαλει vpn να περιμενει το ραβασακι δεν θα αργησει. 

Δημοσ.
2 hours ago, iliata2410 said:

Ναι ρε σεις! Ο απλός χρήστης ιντερνετ, δεν γνωρίζει. Χωρις να κανουν καμμιά καμπάνια ενημέρωσης, απειλούνε με κανόνια τον απλό χρήστη. Ν' απαγορέψουν σ' αυτές τις "εταιρείες" που ζητάνε συνδρομές και αυτές μόνο να ποινικοποιούν. 

Ασε που έτσι σε κυνηγάνε γιά το ίδιο περιεχόμενο που βρίσκεις στο ΥouTube χωρίς "ποινές"

Δεν μπορεί ο απλός και άσχετος χρήστης να τα ξέρει όλα. Δεν ασχολείται. Και δεν μπορούν να γίνουν γκουρου της "νεας τεχνολογίας" (έτσι την λένε), μεγάλης ηλικίας άνθρωποι 

Αρπαχτή το βλέπω. Και αυτό δεν είναι θετικό

36 minutes ago, Arkin said:

Torrent ειναι πες τον αν δεν βαλει vpn να περιμενει το ραβασακι δεν θα αργησει. 

Ισχύει και γιά τα torrents για pc games;  Κάπου διάβασα εδώ, ότι δεν τα κυνηγάνε ακόμα

Με τα free  vpn, δεν πέφτει πολύ η ταχύτητα; Ασε που αν θέλουν να σε βρούν, σε βρίσκουν και με vpn

Δημοσ.

Ο νόμος ισχύει και για σειρές και ταινίες που υπάρχουν στο Youtube & Dailymotion άραγε;

Δεν το φαντάζομαι, αλλά με τόσα που διαβάζω αναρωτιέμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...