ant_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Αρχιζω να πιστευω οτι πισω απο το νομοσχεδιο δεν ηταν cosmote nova Αλλα εταιριες vpn 😆 2 11
Krusty Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2025 στις 1:53 ΜΜ, kostas808 είπε Και το netflix τα ίδια έχει και όλοι πληρώνουν για να έχουν background θόρυβο όταν τρώνε και να βλέπουν επαναλήψεις. Με τα *rr μπορούν να βλέπουν ότι θέλουν σαν να έχουν netflix αλλά κανείς δεν ξεβολεύεται. Τώρα περίπου κατάλαβα τί είναι τα *rr! Αν χρησιμοποιήσω prowlarr (με Per Indexer proxy support) χωρίς VPN, κρύβεται η ΙP μου; Είμαι 100% ασφαλής από το κράτος; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Krusty
iliata2410 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για βοηθάτε λιγάκι,αν κατάλαβα καλά μόνο τόσο ; Για τρία χρόνια; Ισχύει η είναι μούφα; https://www.ebay.com/itm/305986960571?_skw=vpn&itmmeta=01JN444ZVZA5GJQ7NCEZYR7J6J&hash=item473e3e7cbb:g:604AAOSwy7dnj5Xw&itmprp=enc%3AAQAKAAAA4FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1daudkDmALoRK0fXkxa1QNPI69xjCRMKjt0KNslnMUg3OVjBe1hdB%2F082secsctYsGj0gEpPZMzhrdxpy6DR1lWFydG7uAaGMcsxyuFc9F%2FJrYte9xZtYORipbFQThehtlebTH2AFiEPtctR77K0GqMhEU9q7YANk7eoX7zdMi1dpQ%2Fcym2RWgzo%2Fmbyg6R2HqmH59h5JmPQC%2BgHrIddkcOYuf%2FWJQEarq6oBrC6RrGrFi32u4Ml1XWkgA%2FGDgjCNspnTVsYIpVLvBeR%2FvQJa2Q|tkp%3ABk9SR77-k4SpZQ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από iliata2410
kostas808 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, iliata2410 said: Για βοηθάτε λιγάκι,αν κατάλαβα καλά μόνο τόσο ; Για τρία χρόνια; Ισχύει η είναι μούφα; https://www.ebay.com/itm/305986960571?_skw=vpn&itmmeta=01JN444ZVZA5GJQ7NCEZYR7J6J&hash=item473e3e7cbb:g:604AAOSwy7dnj5Xw&itmprp=enc%3AAQAKAAAA4FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1daudkDmALoRK0fXkxa1QNPI69xjCRMKjt0KNslnMUg3OVjBe1hdB%2F082secsctYsGj0gEpPZMzhrdxpy6DR1lWFydG7uAaGMcsxyuFc9F%2FJrYte9xZtYORipbFQThehtlebTH2AFiEPtctR77K0GqMhEU9q7YANk7eoX7zdMi1dpQ%2Fcym2RWgzo%2Fmbyg6R2HqmH59h5JmPQC%2BgHrIddkcOYuf%2FWJQEarq6oBrC6RrGrFi32u4Ml1XWkgA%2FGDgjCNspnTVsYIpVLvBeR%2FvQJa2Q|tkp%3ABk9SR77-k4SpZQ Δεν θα το εμπιστευόμουν. 1 hour ago, Krusty said: Τώρα περίπου κατάλαβα τί είναι τα *rr! Αν χρησιμοποιήσω prowlarr (με Per Indexer proxy support) χωρίς VPN, κρύβεται η ΙP μου; Είμαι 100% ασφαλής από το κράτος; Παρέχει μια προστασιά αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ακόμα. Αν φάει κάποιος πρόστιμο για torrent θα ανοίξουν τα κατάλληλα threads και θα ενημερωθούμε. 2
iliata2410 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, kostas808 είπε Δεν θα το εμπιστευόμουν. Μάλλον η περίπτωση είναι όπως με τα windows που πιθανόν αν κάνεις φορμάτ το κλειδί είναι για μια φορά
Mythodeas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, ant_ είπε Αρχιζω να πιστευω οτι πισω απο το νομοσχεδιο δεν ηταν cosmote nova Αλλα εταιριες vpn 😆 Εχουν αναγκη οι εταιρειες vpn ενα ξενοδοχειο σε πληθυσμο της κινας? Περιμενω να ερθει η ιναλαν στην περιοχη μου να ξεκουμπιστω απο την καταραμενη τριαδα( vodafone,cosmote,nova) για παντα. 2
kostis_74 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Θα ήθελα να ρωτήσω στο vpn που χρησιμοποιώ από Ελλάδα να συνδεθώ σε ελληνικό server ή θα έχω πάλι θέμα με το νέο νομοσχέδιο; Ευχαριστώ.
michael92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, ant_ είπε Αρχιζω να πιστευω οτι πισω απο το νομοσχεδιο δεν ηταν cosmote nova Αλλα εταιριες vpn 😆 Σίγουρα έχουν παρατηρήσει σημαντικό uptick στις συνδρομές. 51 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω στο vpn που χρησιμοποιώ από Ελλάδα να συνδεθώ σε ελληνικό server ή θα έχω πάλι θέμα με το νέο νομοσχέδιο; Ευχαριστώ. Για extra anonymity είναι καλό να επιλέγεις server άλλης χώρας. Εγώ προσωπικά επιλέγω US-server και ας μου &$* το ping. Ούτως ή άλλως έχω να παίξω online παιχνίδια κάτι χρόνια.
jimsomebody Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως πριν μέρες που πήγα να κάνω proton VPN με PayPal δεν με άφηνε, έλεγε ότι κάτι πήγε στραβά. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο... Ρε που μπλέξαμε (εντάξει δίκιο έχουν βέβαια αλλά είχαμε καλομαθει, φέρτε πίσω τα παιχνίδια σε κουτί)!
GianX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Αν κατεβάσω βίντεο από το Youtube, κάποια ταινία ή βιντεοκλίπ, με την χρήση προγράμματος θα έχω πρόβλημα σύμφωνα με τον νέο νόμο ; Ευχαριστώ.
TitanX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, GianX said: Αν κατεβάσω βίντεο από το Youtube, κάποια ταινία ή βιντεοκλίπ, με την χρήση προγράμματος θα έχω πρόβλημα σύμφωνα με τον νέο νόμο ; Ευχαριστώ. Στη μπουζου κατευθειαν 7
iliata2410 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, TitanX είπε Αν κατεβάσω βίντεο από το Youtube, εδώ το ίδιο το youtube σου έχει επιλογή να κατεβάσεις,υπο την προυοπθεση βεβαια οτι εισαι premioum ,εντάξει με youtube δεν θα ασχοληθουν με τα πιο σοβαρά θα ασχοληθούν 1
iliata2410 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου ερώτηση σε πωλητή του ebay γιατι το προιον ειναι φθηνό(vpn) και ιδου η απάντηση .τα συμπεράσματα δικά σας. Spoiler η στατικη ip που λεει θα με βοηθουσε σε κατι;
speedy23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στο NordVPN Ελλαδα εχει φορο 22 ευρω περιπου τελευταια φορα που κοιταξα. Αν επιλεξεις αλλη περιοχη (Virgin Islands) για παραδειγμα δεν υπαρχει ιχνος φορου και τα γλυτωνεις. Θα υπαρξει θεμα που δηλωσες αλλαγη χωρας στην αγορα του VPN;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα