mariosnik_ Δημοσ. Τρίτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:05 μμ (επεξεργασμένο) Το νομοσχέδιο θα κάνει μια χαρά την δουλειά του. Αύξηση φόρων, προστίμων και δημοσίων εσόδων στο κράτος για να χαριεντιζονται μετά οι προϊστάμενοι των δημοσίων υπηρεσιών και οι υπουργοί ότι πέτυχαν τους στόχους. Κατά τα λοιπά, δεν τους ενδιαφέρει η ελληνική οικονομία την έχουν χεσμενη. Αν τους ένοιαζε η κατάσταση του κάθε πολίτη ατομικά θα είχαν φρόντισε πολύ νωρίτερα να κάνουν αρκετά πράγματα ακόμα που δεν έκαναν. Από torrent εχω χρόνια να κατεβάσω κάτι, ούτε που θυμάμαι τι ήταν και πότε η τελευταία φορά. Παράνομο live stream βλέπω συχνά από σελίδες του εξωτερικού, σιγά μην πληρώσω συνδρομές για να δω αγώνες της ομάδας μου, προτιμώ να βγάλω εισιτήριο να πάω στο γήπεδο η να τους ακούω από κάποιο ράδιο μόνο. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:06 μμ από mariosnik_ 1
ramarg Δημοσ. Τρίτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:36 μμ Εδώ θεωρούν παράνομη μετάδοση το ότι βγάζουμε story στο αυτοκίνητο (επειδή ακούγεται στο background κανένα τραγουδάκι από το ραδιόφωνο)... Προσωπικές δημοσιεύσεις χωρίς αυτούσια χρήση ήχου και χωρίς σκοπό το κέρδος... Ζήτω η εποχή του mute... 1
lbit Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, spectaculator είπε Με το Magnet Link τους καταλαβαίνει ο ISP τι κατεβάζεις; Οταν κανεις copy ενα magnet link ο ISP δεν γνωριζει oτι τον εχεις αντιγραψει, αλλα ξερει οτι εχεις επισκευθει την 'ΑΒ' σελιδα στο οποιο βεβαια δεν σημαινει τιποτα, για αυτο τα 'AB' sites μπλοκαρονται απο τους τοπικους DNS του παροχου, βεβαια βαζοντας εναν αλλο DNS δεν υπαρχει προβλημα, συνδεεσε, βεβαια ο παροχος ξερει το IP του 'ΑΒ' site. Οταν τρεξεις το link σε καποιο torrent client παλι ο ISP δεν γνωριζει τα αρχεια που κατεβαζεις (με Encryption Enabled) αλλα γνωριζει βαση των torrent ports (standard ports 6881-6889 TCP) οτι τρεχεις torrents, με VPN ξερει οτι συνδεεσε σε VPN το οποιο ομως ειναι ενα κρυπτογραφημενο τουνελ στο οποιο βγαινει απο καποιο αλλο IP ενος VPN παροχου απο μια χωρα επιλογης σου, εκει ο παροχος δεν αρκει και χρειαζεται και η συγκαταθεση και του VPN παρόχου. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:42 μμ από lbit 1
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ 1 ώρα πριν, Thresh είπε Άγνοια νόμου δεν νομίζω ότι προβλέπεται από το σύνταγμα... σιγουρα οχι αλλα αν το δικαστηριο θεωρησει οτι ειχες αγνοια πως κάνεις παρανομια θα πεσεις στα μαλακα. επισης μπορεις να πεις "Δεν ηξερα γιατι δεν όφειλα να γνωριζω" 😁 1
Mhlogiatros Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Huruduru said: Real Debrid και VPN και άσε τους γραφειοκράτες να χτυπιούνται. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η κυβέρνηση χτενίζεται, σοβαρότερα προβλήματα δεν έχουν να λύσουν. ΕΙναι σοβαρά τα πράγματα . Ακριβώς επειδή δε θέλουν και είναι ανίκανοι να κανουν κατι ουσιαστικο θα το γυρίσουν σε sir Starmer κοινώς σας κυνηγάω όλους και πάμε σε 1984 ..... Πόσο αδίστακτοι είναι και πόσο γρήγορα περνάνε ακραίους ηλίθιους νόμους στη μπατσοπαπαδοδημοκρατια της μπανανιας το έχουν δείξει .... Επεξ/σία Τρίτη στις 05:51 μμ από Mhlogiatros
Sensible Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Άρθρο 18 - Νόμος 2121/1993 - Αναπαραγωγή για ιδιωτική χρήση Ο παραπανω νομος ισχυει και νυν και αει. Ο ορος πειρατεια ειναι για ΗΛΙΘΙΟΥΣ οταν μιλαμε για ελευθερη διακινηση αρχειων στον παγκοσμιο ιστο. Η ριχνεις το διαδικτυο οπως στην Βορεια Κορεα ,η το βουλωνεις. Μεση οδος και αντιμετρα δεν υπαρχει. 1
thomasG4 Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ 56 minutes ago, Thresh said: Νομίζω πάντως ότι πχ το Starlink στέλνει emails αν βλέπεις Stremio χωρίς VPN, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Που σημαίνει ότι μια χαρά σε εντοπίζει ένας πάροχος αν θέλει. Το stremio όμως έχει και καποια addons με torrents απο public trackers. Λογικά με τέτοιο θα μπήκαν και είδαν IP κτλ
lbit Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ 42 λεπτά πριν, aypnia είπε Υποθετικά μιλάμε πάντα γιατί υποθετικό είναι το νομοσχέδιο και δεν ξέρουμε στο τέλος τι θα έχει μέσα. Αλλά ειλικρινά τώρα, θα σου βάλουν πρόστιμο στην εφορία και θα πεις τι; Δεν το πληρώνω λόγω GDPR; Και πως νομίζεις ότι θα καταλήξει όλο αυτό; Θα κάνει πίσω η εφορία; Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό; υποθετικα δεν μπορουν να σου στειλουν προστιμο, γιατι θα χρειαστεί να βρεθουν και εκεινοι πανω στην εξεδρα. θα το θεσω αλλιως, απο ποτε υπαρχουν τα τορρεντς και αν ξερει καποιος (περα απο τις ειδοποιήσεις) καποιον που ελαβε προστιμο. μονο οι παροχοι στελνουν προειδοποίησεις και αυτο στο Εξωτερικο, αντε να γινει και στην Ελλαδα λοιπον. Αλλα αν εχεις VPN τι θα σου πουν, οτι απαγορευεται το VPN?
tvagge Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ 1 ώρα πριν, Thresh είπε Άγνοια νόμου δεν νομίζω ότι προβλέπεται από το σύνταγμα... Λαθος. Εδω δεν υπαρχει καμια αγνοια νομου. Σου προσφερει ο αλλος με 30€ συνδρομη τον χρονο 20.000 καναλια απο ολον τον πλανητη. Χωρις να αναφερει πουθενα οτι ειναι παρανομος. Εσυ πληρωνεις κανονικα για την παροχη της διαφημιζομενης υπηρεσιας. Στην χειροτερη ειναι εξαπατηση καταναλωτη. Ειναι αυτονοητο οτι σε κανενα δικαστηριο (λεμε τωρα αν φτασει) δεν προκειται να την πληρωσει ο τελικος χρηστης. Το αναποδο μαλλον, θα ζητηθει και αποζημιωση απο τον provider για παραπλανηση. Αυτα.
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ (επεξεργασμένο) Σχετικό - άσχετο. Ύποπτοι λογαριασμοί εδώ μέσα, ζητάνε κατά καιρούς πληροφορίες για private τράκερ. Προσοχή λοιπόν. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:00 μμ από Rebelos2018 6
Mhlogiatros Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, lbit said: υποθετικα δεν μπορουν να σου στειλουν προστιμο, γιατι θα χρειαστεί να βρεθουν και εκεινοι πανω στην εξεδρα. θα το θεσω αλλιως, απο ποτε υπαρχουν τα τορρεντς και αν ξερει καποιος (περα απο τις ειδοποιήσεις) καποιον που ελαβε προστιμο. μονο οι παροχοι στελνουν προειδοποίησεις και αυτο στο Εξωτερικο, αντε να γινει και στην Ελλαδα λοιπον. Αλλα αν εχεις VPN τι θα σου πουν, οτι απαγορευεται το VPN? Nαι μεγάλε στη γερμάνια τους έχουν σκίσει . Ολόκληρες φάμπρικες απο "servicers " τους βαραγανε τη πόρτα με προσωπικά πρόστιμα . Το κράτος αμα δει έσοδα υγραίνεται .* Μλκα να μπαίνουν εδώ οι κυράτσες της ΑΑΔε και να ψάχνουν πληροφορίες Επεξ/σία Τρίτη στις 05:58 μμ από Mhlogiatros 1
lbit Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ 2 λεπτά πριν, tvagge είπε Λαθος. Εδω δεν υπαρχει καμια αγνοια νομου. Σου προσφερει ο αλλος με 30€ συνδρομη τον χρονο 20.000 καναλια απο ολον τον πλανητη. Χωρις να αναφερει πουθενα οτι ειναι παρανομος. Εσυ πληρωνεις κανονικα για την παροχη της διαφημιζομενης υπηρεσιας. Στην χειροτερη ειναι εξαπατηση καταναλωτη. Ειναι αυτονοητο οτι σε κανενα δικαστηριο (λεμε τωρα αν φτασει) δεν προκειται να την πληρωσει ο τελικος χρηστης. Το αναποδο μαλλον, θα ζητηθει και αποζημιωση απο τον provider για παραπλανηση. Αυτα. Φιλε μου, εδω ανοιγεις ενα μεγαλο κεφαλαιο. Οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο κινητο απο ενα site ποιος σου εγγυάται οτι δεν ειναι κλεμμενο απο καποιον αλλον ? 1
doubtful Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ 1 ώρα πριν, kurkosdr είπε Εν τω μεταξύ τουλάχιστον αστείο να λένε ότι η πειρατεία κοστίζει στην ελληνική οικονομία, τη στιγμή που σχεδόν όλα τα χρήματα που δαπανώνται για συνδρομητικό/paid περιεχόμενο πάνε στο εξωτερικό (οι περισσότερες ελληνικές παραγωγές παίζουν free-to-air). Κερδίζουν κάποιοι μεσάζοντες αλλά τα περισσότερα φεύγουν έξω. Στο λεπόν, βλέπω γινόμαστε Ευρώπη όσον αφορά τις υποχρεώσεις του πολίτη προς το κράτος αλλά όχι όσον αφορά τις υποχρεώσεις του κράτους προς τον πολίτη. Νομιζω εχεις μεινει καμια δεκαρια χρονια πισω. Αυτο που γινομαστε ΕΙΝΑΙ η Ευρωπη. Εχεις δει τι γινετε στη Γερμανια? κατηφορος λεμε. H ελιτ της Ευρωπης στην πλειοψηφία τους ειναι της παγκοσμιοποιησης οποτε μην περιμενεις να κανουν καλα πραγματα για τους πολιτες.. γελαω.. --- Παρεμπιπτοντως. Εγω πιστευω οτι αυτα τα μετρα τα παιρνουν για να τους ειναι πιο ευκολο να περιορισουν την ελευθερια του λογου. Οταν δεν θα τους αρεσουν οι αποψεις σου, και εφοσον εντοπισουν οτι μπορει να εχεις κατεβασει καποιο περιεχομενο, η δηθεν πειρατεια θα ειναι η αφορμη για να σε τιμωρησουν. 2 1 1
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 06:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:06 μμ 1 ώρα πριν, lbit είπε Σωστός. Για του λόγου το αληθές, αυτή τη στιγμή εμένα, χωρίς να είμαι πίσω από CGNAT, μου εμφανίζει ότι έχω κατεβάσει 6 τόρεντ. Τα 4 είναι όντως δικά μου, τα άλλα 2 είναι μια Ινδική ταινία και ένας δίσκος της Taylor Swift. Αυτό το τελευταίο από μόνο του αρκεί για να με αθωώσει. 8
k_w_t Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Αν κατεβάζω τορρεντ αρχείο linux.iso που μέσα είναι η movie.mkv δε θα το καταλάβουν εύκολα... 😂 Θυμηθηκα εποχη napster με αρχειο Meetttaallliiicaaaa - Eeennnterrr Saaaadman.mp3 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα