Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε

Aν μπω στο τορρεντάδικο και κλικάρω την έναρξη με ΒΠΝ, αλλά το δαονλοαδ, μετά το φόρτωμα των τρακερς, το κάνω με κλειστό ΒΠΝ, πάλι φαίνεται ότι κατεβάζω τορρεντ;

Γιατί με γουινδσκραημπ ΒΠΝ σέρνεται το κατέβασμα, έχω 300άρα και πάει με 50.

Ακόμα κι αν ξεκινήσεις το κατέβασμα με ενεργό VPN και το απενεργοποιήσεις αργότερα, η IP διεύθυνσή σου θα γίνει ξανά ορατή στους άλλους peers. Αυτό σημαίνει ότι ναι, υπάρχει η πιθανότητα να σε "πάρουν χαμπάρι" ότι κατεβάζεις torrent, ειδικά αν το αρχείο που κατεβάζεις είναι δημοφιλές και παρακολουθείται από εταιρείες που ασχολούνται με την πειρατεία.

• Like 1
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Χρειάζεσαι, χθες. https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/

Ωραίος ο λαγός απο το καπέλο, αλλα δεν ζουμε στο Τσιρκο Μεντρανο.

ας δουμε τι λεει το ιδιο (ανωνυμο και πιθανον παρανομο ρωσικο) site που ανεφερες:

How we collect data
---------------------------------
Our system collects torrent files in two ways: parsing torrent sites and listening DHT network. We have 13,604,501 torrents which where classified and which are using now for collecting peer sharing facts (up to 200.000.000 daily). We don't guarantee we can show ALL peer sharing facts:

Single IP address could be assigned to multiple users. It depends on user's ISP. For example mobile operators often used this schema.
    IP address could be dynamic. In such case it changes every time user connects to the Internet or periodically.
    User could download torrent which we don't have

*Μεταφραση δεν χρειαζεται.

Αν ηταν επώνυμο (δημοσια στοιχεια του Site) θα επρεπε να ακολουθει τουλαχιστον τους κανονες GDPR, που δεν τους ακολουθει.

Και ναι αν καποιος ρωτησει αν γινεται καποιος να παρακολουθει τις συνομιλιες σου στο κινητο, υπαρχουν δυο απαντησεις Νομικά οχι, Παρανομα ναι.
Ας μην λαμβανουμε λοιπον, τους παρανομους τροπους.

Ασε που δεν ειναι ακριβης και τεκμηριωμένες οι πληροφοριες που σημαινει οτι δεν μπορουν να βασιστει ενας κρατικος φορεας απο αναξιοπιστα δεδομενα, και για αυτο σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται η συγκαταθεση μια πιστοποιημενης αρμοδιας αρχης που ειναι και ο παροχος σου.

Σχετικο ποστ https://www.reddit.com/r/privacy/comments/ianzhn/iknowwhatyoudownload_weird_website/

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

αλλά από το πως πληρώνει, πιάνοντας τον IPTV server και με τα στοιχεία πληρωμής που ο μέσος πειρατής live αθλητικών θα πληρώνει με μια απλή κάρτα αναλήψεως και όχι με κρυπτο, θα ρίξουν πρόστιμα σε όλη τη λίστα αν θέλουν

Λεω τωρα : απαξ του ετους και μεσω  Paypal πληρωσα 30 ευρω σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων καπου στο 

Τιμπουκτου για να εχω global ετησια  "συνδρομη " , αλλα μπορει να αγορασα και ενα πιστολακι μαλλιων  who knows ;  . Δεν τρεχει καστανο η  φωτια στα μπατζακια μου ; Καποιες αλλες στιγμες ισως τις περισσοτερες  και χωρις την καταβολη δεκαρας τσακιστης  , παρακολουθω μεσω Kodi  και καταλληλων build  IPTV επιγειων  καναλιων  ελευθερων κατα βαση στην χωρα προελευσης ,  πχ  BBC , αμερικανικα , Ιταλικα , κτλπ  . Μαυρο φιδι που με  εφαγε ;  Θα στησει καρτερι ο  telephone - internet provider  στον πελατη του ; Βεβαια ο παροχος εχει και πακετα συνδρομητικης  Τιβι στη  γκαμα του  ...  Μηπως αλλαγη παροχου πχ  Inalan ,   οπου και αν διατιθεται ,θα  περιορισει  το κυνηγι του "χαμενου" συνδρομητη ;

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ.
4 minutes ago, PadPoet said:

Για πριβέ τράκερ (πχ τορρεντ-λιτς) θες VPN?

Να μου έλεγες PTP να το συζητήσουμε αλλά το TL δεν έχει μεγάλη διαφορά από public, με μία μικρή συνδρομή σου δίνουν invite, όλοι οι χρήστες έχουν από 10-20 invites να κάθονται... Πέρα από αυτά όπως γράφτηκε και νωρίτερα ποτέ κανένας στην Ελλάδα δεν έφαγε πρόστιμο από torrents και αυτό που νοιάζει περισσότερο το κράτος είναι η μπάλα και το περιεχόμενο Cosmote TV, Nova κλπ.

Δημοσ.
Just now, elpenor said:

Να μου έλεγες PTP να το συζητήσουμε αλλά το TL δεν έχει μεγάλη διαφορά από public, με μία μικρή συνδρομή σου δίνουν invite, όλοι οι χρήστες έχουν από 10-20 invites να κάθονται... Πέρα από αυτά όπως γράφτηκε και νωρίτερα ποτέ κανένας στην Ελλάδα δεν έφαγε πρόστιμο από torrents και αυτό που νοιάζει περισσότερο το κράτος είναι η μπάλα και το περιεχόμενο Cosmote TV, Nova κλπ.

Ρωτάω γιατί δεν είναι με DHT και ο τράκερ δεν είναι public.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Το νομοσχέδιο επιχειρεί να αντιμετωπίσει ένα φαινόμενο που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην ελληνική οικονομία, επηρεάζοντας τόσο τους παρόχους περιεχομένου όσο και τα κρατικά έσοδα.

Εν τω μεταξύ τουλάχιστον αστείο να λένε ότι η πειρατεία κοστίζει στην ελληνική οικονομία, τη στιγμή που σχεδόν όλα τα χρήματα που δαπανώνται για συνδρομητικό/paid περιεχόμενο πάνε στο εξωτερικό (οι περισσότερες ελληνικές παραγωγές παίζουν free-to-air). Κερδίζουν κάποιοι μεσάζοντες αλλά τα περισσότερα φεύγουν έξω.

Στο λεπόν, βλέπω γινόμαστε Ευρώπη όσον αφορά τις υποχρεώσεις του πολίτη προς το κράτος αλλά όχι όσον αφορά τις υποχρεώσεις του κράτους προς τον πολίτη.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Huruduru said:

NordVPN. Όσο για Torrents, αν θες το κεφάλι σου να το έχεις ήσυχο όσο αφορά τέτοια μέτρα, κάνε μία συνδρομή RealDebrid, θα κατεβάζει για εσένα τα Torrent στον Server του και μετά εσύ Direct στο PC σου. Επίσης λειτουργεί και με Streamio αν θες να στριμάρεις απευθείας.

Εαν έχεις real debrid ποιος ο λόγος να έχεις vpn εφόσον δεν κατεβάζεις απευθείας p2p εσύ το torrent?

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, labros1995 said:

Εαν έχεις real debrid ποιος ο λόγος να έχεις vpn εφόσον δεν κατεβάζεις απευθείας p2p εσύ το torrent?

Νομίζω πάντως ότι πχ το Starlink στέλνει emails αν βλέπεις Stremio χωρίς VPN, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Που σημαίνει ότι μια χαρά σε εντοπίζει ένας πάροχος αν θέλει.

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, lbit said:

και Ναι και Οχι.. χωρις VPN μπορεις να κανεις torrenting P2P Encrypted, αλλα o ISP ξερει τι κάνεις.

Αν δεν θελεις να ξερει ουτε ο ISP τοτε VPN, τοτε ο ISP ξερει οτι κάνεις VPN αλλα δεν ξερει τιποτα αλλο.

το καλυτερο VPN? googlare το και θα δεις.

Με το Magnet Link τους καταλαβαίνει ο ISP τι κατεβάζεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, floba είπε

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε vpn και ναι ειμαι gamer pc.Ποτε δεν εχω δωσει 60 ευρω για παιχνιδι και ουτε θα το κανω.Προς το παρον ειμαι ακομα σπιτι μου😜😜😜

Μακάρι την δουλειά σου να την βρίσκουν οι άλλοι τζάμπα, για να παραμείνεις για πάντα στο "σπίτι" σου. 

Δεν διαφωνώ ότι κάποιες υπηρεσίες είναι ακριβές, αλλά εσείς που με υπερηφάνεια λέτε ότι δεν έχετε δώσει ούτε 1 ευρώ, καλύτερα να μην σχολιάζετε καν αυτό το κατόρθωμα σας. Γιατί, σίγουρα υπάρχουν αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες εκεί έξω που αξίζουν έστω και 1 ευρώ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, lbit είπε

Ασε που δεν ειναι ακριβης και τεκμηριωμένες οι πληροφοριες που σημαινει οτι δεν μπορουν να βασιστει ενας κρατικος φορεας απο αναξιοπιστα δεδομενα, και για αυτο σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται η συγκαταθεση μια πιστοποιημενης αρμοδιας αρχης που ειναι και ο παροχος σου.

Σχετικο ποστ https://www.reddit.com/r/privacy/comments/ianzhn/iknowwhatyoudownload_weird_website/

Υποθετικά μιλάμε πάντα γιατί υποθετικό είναι το νομοσχέδιο και δεν ξέρουμε στο τέλος τι θα έχει μέσα.

Αλλά ειλικρινά τώρα, θα σου βάλουν πρόστιμο στην εφορία και θα πεις τι;

Δεν το πληρώνω λόγω GDPR; Και πως νομίζεις ότι θα καταλήξει όλο αυτό;

Θα κάνει πίσω η εφορία; Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό;

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
49 minutes ago, lbit said:

Ωραίος ο λαγός απο το καπέλο, αλλα δεν ζουμε στο Τσιρκο Μεντρανο.

ας δουμε τι λεει το ιδιο (ανωνυμο και πιθανον παρανομο ρωσικο) site που ανεφερες:

How we collect data
---------------------------------
Our system collects torrent files in two ways: parsing torrent sites and listening DHT network. We have 13,604,501 torrents which where classified and which are using now for collecting peer sharing facts (up to 200.000.000 daily). We don't guarantee we can show ALL peer sharing facts:

Single IP address could be assigned to multiple users. It depends on user's ISP. For example mobile operators often used this schema.
    IP address could be dynamic. In such case it changes every time user connects to the Internet or periodically.
    User could download torrent which we don't have

*Μεταφραση δεν χρειαζεται.

Αν ηταν επώνυμο (δημοσια στοιχεια του Site) θα επρεπε να ακολουθει τουλαχιστον τους κανονες GDPR, που δεν τους ακολουθει.

Και ναι αν καποιος ρωτησει αν γινεται καποιος να παρακολουθει τις συνομιλιες σου στο κινητο, υπαρχουν δυο απαντησεις Νομικά οχι, Παρανομα ναι.
Ας μην λαμβανουμε λοιπον, τους παρανομους τροπους.

Ωραίος, δεν το είχα ψάξει τόσο, το σβήνω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...