Προς το περιεχόμενο

Aygo X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έκανα μία προκαταβολή για ένα Aygo X (θα έρθει μετά το καλοκαίρι) αλλά έπειτα από λίγη παραπάνω έρευνα μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες:

1. Είδα πως τέλη του 2025 η αρχές του 2026, θα βγει η νέα έκδοση - φαντάζομαι πως και να βγει η νέα έκδοση, δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμη (ειδικά αν δεν πάρω και το base μοντέλο) οπότε θα πάει προς καλοκαίρι του 2026 λογικά? 

2. Έστω πως υπάρχει άμεσα διαθέσιμο το νέο μοντέλο, υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω να μεταφερθεί η προκαταβολή μου προς το νέο μοντέλο η θα φάω σίγουρα άκυρο?

Ευχαριστώ!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτα μαλλον πρεπει να τα συζητησεις με το υποκαταστημα. Δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει το νεο μοντελο αλλα εσυ πρεπει να δεις οχι ποτε θα παρουσιαστει στους δημοσιογραφους (1η παγκοσμια) αλλα ποτε στη χωρα μας (αναλογα με την εταιρια μπορει να εχει και μηνες διαφορα!).

Στο δευτερο ερωτημα θα πρεπει να το κανεις φανταζομαι συντομα: ακυρωνεις τη προκαταβολη παιρνεις τα χρηματα και οταν με το καλο ανοιξουν οι πωλησεις για το νεο μοντελο δηλωνεις ξανα ενδιαφερον για αυτο με προκαταβολη. Κοιτα τα μικρα γραμματα στο υπαρχον συμφωνητικο για ποινες.

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, dsi44 said:

γιατι να αγορασεις ενα αυτοκινητο που θα το εχεις του αγιου ποτε?

Εννοείς για την νέα έκδοση? Η σκέψη/απορία ήταν πως το μοντέλο που έκλεισα θα μου έρθει τον Σεπτέμβριο οπότε αν έβγαινε το νέο μοντέλο προς το τέλος του 2025 (και έβγαινε = διαθέσιμο για άμεση αγορά) τότε μπορεί να άξιζε να περιμένω λίγο παραπάνω

Δημοσ.

Facelift θα είναι , πιθανόν να το κάνουν υβριδικο για τα μάτια του κόσμου. Ολα αυτά τα 15 χρόνια το Aygo είναι σχεδον το ιδιο αμαξι, ιδιος κινητήρας, ίδια μηχανολογικά απλά προσαρμογή στις απαιτήσεις marketing. Δεν βλέπω τον λόγο να πέριμμένεις για κάτι που ουσιαστικά ειναι ανθρωπομεταφορέας με εναν 1000ρι κινητήρας και βασικό εξοπλισμο.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι και αλλιως κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να μην αγοραζουμε για κανα 3μηνο αφου βγει εξω μιας και αν βγαλει προβλημα απο το εργοστασιο βγαινει στις πρωτες παρτιδες. Δε μιλαω για μηχανικο αλλα ακομα και π.χ τριζουν τα πλαστικα ή π.χ ξερενεται πλαστικη επιφανεια που ποτε η εταιρια δε θα κανει ανακληση

• Like 1
Δημοσ.
On 19/02/2025 at 11:23, dsi44 said:

το σεπτεμβριο εννοω του αγιου ποτέ,ειναι εξωφρενικο το διαστημα για τετοιο αμαξι.

Α καλά ναι, δεν έχεις άδικο.. και εμένα μου φάνηκε περίεργο για το συγκεκριμένο αμάξι (άντε να καθυστερούσε λίγο γιατί έβαλα έξτρα πράγματα αλλά Σεπτέμβριος είναι overkill) αλλά επειδή είναι για την γυναίκα μου, η οποία έχει ήδη αμάξι, δεν με ενόχλησε η αναμονή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...