JcD Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ 1 hour ago, SeaLion said: Δεν μας ενδιαφέρει τι σε ενδιαφέρει βασικά, αν είναι να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις. Το βάρος που έχουν τα όσκαρ δεν χρειάζεται ούτε την δική σου ούτε την δική μου στάμπα έγκρισης και αναγνώρισης. Μια χαρά τα λέτε μεταξύ σας (aka circle jerk) αλλά ο πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για τα σκαλώματά σας, θέλει Zendaya και Lupita. και αυτό βγαίνει στον κόσμο 😂 Είστε σκαλωμένοι με τους έγχρωμους βασικά! Και ασχολείστε ακόμα τόσο πολύ με το Χόλιγουντ και την κουλτούρα του, που δεν σας εκφράζει καν υποτίθεται, που δημιουργεί απορίες... Ίσως βέβαια επειδή το καλλιτεχνικό βάρος αυτών που σας εκφράζουν είναι ανύπαρκτο. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου φίλε μου, αλήθεια είναι ότι ούτε με εκφράζει ούτε ασχολούμαι ούτε παρακολουθώ αυτά που παράγει το Χόλιγουντ, συζητάμε για το κατά πόσο είναι ορθή επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο γυναίκα τα χαρακτηριστικά της οποίας ουδεμία σχέση έχουν με το πως γνωρίζουμε ότι ήθελαν να αναπαραστησουν την θέα Αθηνά οι πιστοί της, και δεν το συζητάμε επειδή μας αφορά η κουλτούρα του Χόλιγουντ αλλά επειδή ασχολούνται με μια περιοχή του πλανήτη και έναν πολιτισμό που συμπαθούμε και τυγχάνει να γεννηθήκαμε στα εδάφη στα οποία αναπτύχθηκε, τώρα το τι θέλει ο πλανήτης, η συντριπτική πλειοψηφία του οποίου δεν έχει ιδέα για το κατά που πέφτει η Ελλάδα, λίγο μας ενδιαφέρει! Τώρα εγώ για να έχω σκαλώματά με τους έγχρωμους ολίγον τινά χλωμό, είμαι ο ίδιος μετανάστης σε χώρα που είμαι ποιο μαύρος από όλους γύρω μου 😅
Backpacker Δημοσ. Τρίτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:54 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, cabdik είπε εγω απορησα πως δεν παιζουν κι αλλοι "καλοι" ηθοποιοι, οπως ο Freeman, τζακι τσαν, Λετισια Ραιτ, Μισελ γιο.............! περα απο την σατυρικη διαθεση...! το Hollywood εχει γινει χειροτερο απο το Bollywood Πλεον....! δεν υπαρχει ιχνος καλλιτεχνικης διαθεσης και "αναπαραστασης", ουτε καν σεβασμος προς τα αρχαια εργα......! Δυστυχως, οσο καλος και να ειναι ενας ηθοποιος, και να μας αρεσει, δεν μπορεις να βαλεις τον οποιοδηποτε να αναπαραστησει ενα ιστορικο προσωπο. Τοσο γελοιο ειναι να βλεπεις τον Αχιλλεα, η τον Μεγα Αλεξανδρο να τον παιζει ενας εγχρωμος ή ασιατης ηθοποιος, οσο γελοιο ειναι να βλεπεις να παιζει τον Δαλαι Λαμα ή τον Γιαπωνεζο/Κινεζο αυτοκρατορα ενας αμερικανος/Καναδος/Γαλλος/Ελληνας ηθοποιος....!!! ΥΓ Ενα προσφατο επισης κακο παραδειγμα ηταν πχ η αντζελινα τζολι στην Καλλας.....!! Δεν εχει καμια σχεση οπτικα με την Καλλας.....! https://www.ertnews.gr/ert3/stin-ellada-o-kristofer-nolan-gia-ta-gyrismata-tis-odysseias-to-katakolo-egine-xoligount/ Ποιο ιστορικο πρόσωπο βρε? Λες και υπηρξαν κυκλωπες λωτοφάγοι και ολα αυτα. Επίσης ολοι οσοι σχολιαζετε τωρα που βαζουν εγρχωμους ή ασιατες σε διαφορους ρολους και σας χαλάει την "πιστότητα" του έργου... που ήσασταν μισό αιώνα που βλέπαμε τον Χριστό σαν κατάξανθο Σουηδό ενώ έζησε στην Μεση Ανατολη που όλοι ήταν μαυριδεροί και σκουρόχρωμοι? Τέλος ο κάθε σκηνοθέτης ή σεναριογράφος μπορει να φτιάξει οτι έργο θέλει. Καλλιτεχνικη ελευθερία λέγεται. Αν θελει καποιος μπορει να βαλει ολους τους ρολους να τους παιξουν αντρες πχ ή γυναίκες. Ξέρετε ποιος το έκανε αυτο έτσι? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ!! Δεν υπηρχαν καν γυναικες ηθοποιοι. Ολοι οι ρόλοι παίζοταν απο άντρες. Σημερα αν παει να παιξει αντρας στην επιδαυρο την Αντιγόνη θα τον βαφτίσετε Woke. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:04 μμ από Backpacker 4
SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ 2 λεπτά πριν, JcD είπε είμαι ο ίδιος μετανάστης σε χώρα που είμαι ποιο μαύρος από όλους γύρω μου 😅 Ως καστανόξανθος Χανιώτης καταλαβαίνω τι εννοείς.
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ 1 ώρα πριν, Agony είπε Ισχύει ...αλλα ουτος η αλλος ουτε μια στο εκατομυριο δεν θα εκαναν ταινια στα αρχαια ελληνικα οποτε τι να λέμε τωρα. Eκτός κι αν σε λένε Mel Gibson 4
mevsem Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ (επεξεργασμένο) 8 σελίδες σχόλια και ούτε ένας να κάνει μια αναφορά...Matt Damon!!!! Επεξ/σία Τρίτη στις 09:52 μμ από mevsem 1
Agony Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ 56 λεπτά πριν, AtiX είπε Αρα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι μια ταινία, και μάλιστα φαντασίας, θα πρέπει να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και όχι μόνο για μια αγορά των 10.000.000 από τους οποίους άντε να πάνε οι 500.000 στην καλύτερη περίπτωση… αν είναι έτσι τότε και αφού δες σε πειράζει η μη ύπαρξη των αρχαίων ελληνικών, δεν θα έπρεπε να σε πειράζει και η οποιαδήποτε άλλη ελευθερία πήρε ο σκηνοθέτης για το δημιούργημα του… προσωπικά πρώτα θα έβλεπα την ταινία και μετά θα εξέφραζα άποψη… το να προτρέχω να κράξω, καυτηριάσω ή σχολιάσω κάτι χωρίς να το δω, το βρίσκω παιδικό… Είμαι ξεκάθαρος από την αρχή . Είπα ότι προσωπικά θέλω να εναιι όσο γίνεται ποιο πιστό στην Μυθολογία , δεν είπα πουθενά ότι ήθελα να είναι για το ευρύτερο κοινό. Άρα θα ήθελα να έχει αρχαία Ελληνικα εγώ προσωπικά... Αν και όπως ξανά είπα το βρίσκω αδύνατον μιας και ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει. Το ότι καταλαβαίνω τι θέλει ο περισσότερος κόσμος δεν σημαίνει ότι συμφωνώ και με αυτούς. Αν αναφέρεσαι σε εμένα ,για το αν εκφράζω άποψη για την ταινία... Θα σου απαντήσω λοιπόν ότι η άποψη μου έχει να κάνει ότι θα ήθελα μια ταινία όσο γίνεται ποιο κοντά στην Μυθολογία και μάλιστα έδωσα και παραδείγματα πχ με την Τροία. Το να είναι λοιπόν φοβερή ταινια από άποψη μουσικής εφέ ηθοποιών κτλ κτλ δεν το ξέρω και οντος θα ήταν παιδικό να έχω άποψη. Έχω όμως άποψη για κάτι που γνωρίζω και αυτό είναι ότι θα ήθελα να ήταν πιστό στον Μύθο . Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να έχει όση ελευθερία θέλει , και ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει την ελευθερία της άποψης του . Αυτός λοιπόν μπορεί να βάλει για Λερναία Ύδρα μια φώκια για άποψη ... Κανένα πρόβλημα εμένα όμως δεν θα μου αρέσει που είναι το κακό λοιπόν ? 1 ώρα πριν, Lucifer είπε Για να δω γραμμένα τα bold ρώτησα. Αν τα εκτυπώσετε τα κάνετε κάδρο θα σας φτιάχνει την διάθεση και θα βλέπετε πόσο δίκιο είχατε σε καθημερινή βάση.
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ 32 λεπτά πριν, Agony είπε Είμαι ξεκάθαρος από την αρχή . Είπα ότι προσωπικά θέλω να εναιι όσο γίνεται ποιο πιστό στην Μυθολογία , δεν είπα πουθενά ότι ήθελα να είναι για το ευρύτερο κοινό. Άρα θα ήθελα να έχει αρχαία Ελληνικα εγώ προσωπικά... Αν και όπως ξανά είπα το βρίσκω αδύνατον μιας και ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει. Το ότι καταλαβαίνω τι θέλει ο περισσότερος κόσμος δεν σημαίνει ότι συμφωνώ και με αυτούς. Αν αναφέρεσαι σε εμένα ,για το αν εκφράζω άποψη για την ταινία... Θα σου απαντήσω λοιπόν ότι η άποψη μου έχει να κάνει ότι θα ήθελα μια ταινία όσο γίνεται ποιο κοντά στην Μυθολογία και μάλιστα έδωσα και παραδείγματα πχ με την Τροία. Το να είναι λοιπόν φοβερή ταινια από άποψη μουσικής εφέ ηθοποιών κτλ κτλ δεν το ξέρω και οντος θα ήταν παιδικό να έχω άποψη. Έχω όμως άποψη για κάτι που γνωρίζω και αυτό είναι ότι θα ήθελα να ήταν πιστό στον Μύθο . Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να έχει όση ελευθερία θέλει , και ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει την ελευθερία της άποψης του . Αυτός λοιπόν μπορεί να βάλει για Λερναία Ύδρα μια φώκια για άποψη ... Κανένα πρόβλημα εμένα όμως δεν θα μου αρέσει που είναι το κακό λοιπόν ? Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που θες να είναι όσο πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία, μιας μυθολογίας που έχει κατακρεουργηθεί και λογοκριθεί στους περισσότερους μύθους ανά των αιώνων… όντως θα είχε πολύ πλάκα να βλέπαμε όπως πραγματικά είναι οι μύθοι και να μάθουμε ότι οι πρόγονοι μας δεν είχαν τόσα σκαλώματα σε επιφανειακά θέματα όπως πχ το χρώμα ή η σεξουαλικότητα του ήρωα κατακεραυνώνοντας το φαίνεσθαι για το είναι… 1
Mhlogiatros Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) Μπορει αλλά μαύροι δεν ήτανε . Ότι και να κάνετε Btw η Καλυψώ περιγραφόταν σαν εξωτική δηλαδή μια χαρα τη βαλαν στη σειρά αλλά τώρα επέλεξαν να μαυρίσουν την Αθηνά . Γιατί έτσι . Ε όπως σας είπαν και οι Αιγύπτιοι no messier δεν ήταν μαύρη και η Κλεοπάτρα . Όλος τυχαίος ο ρολος και το cast Επεξ/σία Τρίτη στις 11:10 μμ από Mhlogiatros
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ 31 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ε όπως σας είπαν και οι Αιγύπτιοι no messier δεν ήταν μαύρη και η Κλεοπάτρα . Η διάσημη αυτή Αιγύπτια, ναι. @Agony αυτό είναι το κοινό που αξίζει/δικαιούται πιστές μεταφορές και αρχαία Ελληνικά;
Mhlogiatros Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 μμ Απόγονος του στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πτολεμαίου Α’ ... Εμείς ντρεπόμαστε να το πούμε στους αμερικανους αλλά το είπε η Αίγυπτος . Καλα εδώ εμείς ντρεπόμαστε να πούμε ότι το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα με ελληνικά νησιά δε θα τα χαλάσουμε εκεί
Invictus_82 Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 μμ Φανταστικά! Το φαντάζομαι ήδη σαν να το βλέπω: "Ο μαύρος Οδυσσέας πέφτει με αλεξίπτωτο στην Τροία, και οπλισμένος με ένα M134 Minigun θερίζει τους απεχθείς Τρώες. Μετά, μπαίνει στο C-130 για να γυρίσει σπίτι. Εκεί βρίσκει τους μνηστήρες και τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα. Στη συνέχεια αρπάζει από το μαλλί την Πηνελόπη και πάνε στο Las Vegas να ανανεώσουν τους όρκους τους." Όλα με την εγγύηση ποιότητας του Νόλαν. 1
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Invictus_82 είπε Φανταστικά! Το φαντάζομαι ήδη σαν να το βλέπω: "Ο μαύρος Οδυσσέας πέφτει με αλεξίπτωτο στην Τροία, και οπλισμένος με ένα M134 Minigun θερίζει τους απεχθείς Τρώες. Μετά, μπαίνει στο C-130 για να γυρίσει σπίτι. Εκεί βρίσκει τους μνηστήρες και τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα. Στη συνέχεια αρπάζει από το μαλλί την Πηνελόπη και πάνε στο Las Vegas να ανανεώσουν τους όρκους τους." Όλα με την εγγύηση ποιότητας του Νόλαν. Έχεις δει έστω και τρέιλερ από ταινία του Νολαν? Ρητορική ερώτηση… ΥΓ: έλα πες ποιος είσαι και γιατί άνοιξες νέο λογαριασμό… Επεξ/σία Τρίτη στις 11:49 μμ από AtiX
Invictus_82 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Έχεις δει έστω και τρέιλερ από ταινία του Νολαν? Ρητορική ερώτηση… ΥΓ: έλα πες ποιος είσαι και γιατί άνοιξες νέο λογαριασμό… Έχω δει τις οκτώ από τις δεκαπέντε που έχει κάνει.
Mhlogiatros Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ (επεξεργασμένο) Mια ένσταση σκηνοθέτα η αποπανω σκηνή είναι απο την Ιλιαδα εμείς λέγαμε για Οδύσσεια . Δεν έχει Τροία και Ελένη ..... Και γιατί να αρπάξει τη Πηνελόπη αυτή δε πήγε πουθενά Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:14 πμ από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα