Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Narayan είπε

Θα γίνω κακός τώρα.

Αυτοκίνητο που δεν έχει κάποιο  μηχανικό πρόβλημα θέλει 3-4 δευτερόλεπτα για να εκκινήσει, άντε 10 αν τυχόν δεν έχεις καταλάβει πως σου έσβησε όπως έχει συμβεί στους περισσότερούς μας.

Για να θέλει 30-40 δευτερόλεπτα σε εσένα προβανώς κάποιο πρόβλημα έχει στη μίζα ή στην αντία βενζίνης. Οι υπόλοιποι στο δρόμο τι φταίνε που σου σβήνει στο άσχετο και πρέπει να φρενάρουν απότομα για να σε αποφύγουν; Αν σου έσβηνε την στιγμή που άλλαζες λωρίδα το γνωρίζεις πως θα έχεις υπαιτιότητα αν σε τρακάρει κάποιος στην πλευρά και πως η δικαιολογία "μου έσβησε" δεν στέκει;

Γι'αυτό έχουμε κίνηση καθημερινά στον Κηφισό, επειδή κάποιοι έχουν να κάνουν σέρβις στο αμάξι από πριν τα μνημόνια και μένει το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα 🙄 

Εχεις δικιο. Ευτυχως που δεν ειχε και κανενα θεμα υγειας για να τολμησει να βαλει μπρος μετα απο 10 δευτερολεπτα 

2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επίσης σταμάτησε στην άκρη του δρόμου; Αν το αυτοκίνητο μείνει εν κινήσει, όπως μας αναφέρει ο TS, μένει στη λωρίδα που κινείται. Όχι στην άκρη του δρόμου, δε τηλεμεταφέρεται αμα μείνει στο πλάι. 

μου εχει σβησει αυτοκινητο στην αριστερη λωριδα τοσο στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης, οσο και Καραμανλη (Βουλγαρη) με κατευθυνση προς Χαλκιδικη. Και τις 2 φορες μια χαρα το πηγα τερμα δεξια, ελεγχοντας την κινηση (ναι, ειχα θεμα με αντλια βενζινης, ναι παιζει να οδηγουσα κανα 2 χρονια οποτε μια χαρα το κανει και νεος). Οποτε μια χαρα γινεται

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Εχεις δικιο. Ευτυχως που δεν ειχε και κανενα θεμα υγειας για να τολμησει να βαλει μπρος μετα απο 10 δευτερολεπτα 

μου εχει σβησει αυτοκινητο στην αριστερη λωριδα τοσο στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης, οσο και Καραμανλη (Βουλγαρη) με κατευθυνση προς Χαλκιδικη. Και τις 2 φορες μια χαρα το πηγα τερμα δεξια, ελεγχοντας την κινηση (ναι, ειχα θεμα με αντλια βενζινης, ναι παιζει να οδηγουσα κανα 2 χρονια οποτε μια χαρα το κανει και νεος). Οποτε μια χαρα γινεται

Μαζί σου, αυτό γίνεται. Το "μου έσβησε το αμάξι και σε 30" εμφανίστηκε περιπολικό και μου έκοψε κλήση" είναι που δε γίνεται. Περιγράφεις κάτι διαφορετικό και νορμάλ

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
3 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Μαζί σου, αυτό γίνεται. Το "μου έσβησε το αμάξι και σε 30" εμφανίστηκε περιπολικό και μου έκοψε κλήση" είναι που δε γίνεται. Περιγράφεις κάτι διαφορετικό και νορμάλ

Η αλήθεια είναι ότι, αν έγιναν όπως τα λέει ο ΟΡ, πρέπει να είχαν ευθυγραμμιστεί όλοι οι πλανήτες. Όχι ότι είναι εντελώς απίθανο βέβαια.

Δημοσ.
Στις 17/2/2025 στις 10:52 ΜΜ, Jordan1972 είπε

Καλησπερα, σε δρομο με πινακιδες p-40 εκει που οδηγουσα εσβησε το αυτοκινητο και μεχρι να καταφερω να βαλω μπρος (30-40 δευτερολεπτα) με γραψανε.

Αφου ακριβως μισο λεπτο μετα παω λιγο μπροστα ηρθε περιπολικο (φανταστηκα για να με ρωτησουν τι εγινε εμεινε το αυτοκινητο κλπ ) αλλα μου λεει περιμενε εδω και ετοιμασε τα χαρτια σου οκ λεω. Ουτε μισο λεπτο εκανε να παει μπροστα να παρκαρει και να ερθει με συμπληρωμενη την κληση του λεω μου εσβησε το αυτοκινητο δεν εχω λογο να κανω σταση εδω δεν ειμαι ταξι δεν αποβιβασα κανεναν ουτε να παρκαρω ηθελα. Με ενα αγριο υφος μου λεει παρτην κληση γρηγορα διαφορετικα θα φερω γερανο να σου παρει το αυτοκινητο. 

Στο χαρτι βλεπω εγραψε σταθμευση δηλαδη παρκαρισμα.

Εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Δηλαδη τι εκανε το ειχε συμπληρωμενο απο πριν; Ειχε γραψει τα παντα μοντελο αυτοκινητου χρωμα πινακιδες ποτε τα εγραψε ολα αυτα σε μισο λεπτο.

Επισης ποσο χρονικο περιθωριο εχω να πληρωσω τα 150 ευρω και μπορουσε οντως να μου παρει το αυτοκινητο με γερανο επειδη μου εσβησε; Δεν περιμενα την πρωτη φορα που θα με γραψουν να γινει ετσι.

Οταν τους παιρνουμε τηλεφωνο ομως γιατι παρκαρουν βαν και τρικυκλα κολλητα στα σκουπιδια καθε μερα ολη μερα ευπαθεις κοινωνικες ομαδες μας λενε δεν μπορουμε να κανουμε κατι. 

https://www.asfaleies24.gr/simvoules/pinakida-p40/

4 λεπτά πριν, makis269 είπε

Ειχε γραψει τα παντα μοντελο αυτοκινητου χρωμα πινακιδες ποτε τα εγραψε ολα αυτα σε μισο λεπτο.

μάλλον αυτός που κάλεσε τροχαία είχε δώσει τα στοιχεία σου στο τηλ.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στον διοικητή και πες του αυτά που είπες και σε μας και στην καλύτερη θα στην σβήσει.. Στην χειρότερη απλά θα πληρώσεις τα προβλεπόμενα.. 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω για να έρθει όργανο να τα συμπληρώσει όλα αυτά θέλει μία ώρα και βάλε πέρα απο το χρόνο για να ειδοποιηθούν  . Εγω θα του έριχνα και ένα ακόμα για το παραμύθιασμα πχ ότι δεν είχε φαρμακείο / πυροσβεστήρα  μαζί  και έκανε στάθμευση χωρίς ΤΑΥ :D

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Και τι ήθελες να κάνει ας πούμε ένας άνθρωπος που του έσβησε το αμάξι στον δρόμο? Να αγοράσει mercedes ή rolls royce για να μην χαλάει ποτέ?

Καμία λογική και ευαισθησία στο άνωθεν παραλήρημα

Μα βεβαίως. Γιατί άλλωστε είναι γνωστό πως πρέπει να δώσεις ένα σπίτι λεφτά ώστε να αγοράσεις αμάξι που "δεν χαλάει".

Ο φίλος παραπάνω ανέφερε πολύ σωστά για την έλλειψη βασικής συντήρησης. 

Καμία διευκόλυνση σε άτομα που κυκλοφορούν με μη συντηρημένο όχημα. 

• Like 2
Δημοσ.

εφοσον σου εσβησε για τοσο, γιατι δεν βγηκες να βαλεις τριγωνο πριν το αμαξι αλλα και αλαρμ; ουτως ωστε τουλαχιστον οποιος σε δει να μην βαλει στον νου του οτι απλα ηθελες να παρκαρεις "για λιγο";

Δημοσ.

Ειναι τα κλασικα θεματα οπου ο ts γραφει τη χαζομαρα του και μετα εξαφανιζεται...

Στην προκειμενη περίπτωση ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε σταματησει εκει που δεν επρεπε, εφαγε την κληση του και λεει οτι του ερθει για να ελπιζει να τη σκαπουλαρει...στην Ελλαδα ζουμε παιδια, ξερουμε πολυ καλα τι γινεται...και μια στο εκατομμύριο να εχει συμβει αυτο που λεει ειναι μια στο εκατομμυριο, αρα πως να τον πιστεψει ο αστυνομικος αλλα και εμεις;

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να υποθέσω ότι μόλις πήρες την κλήση το αμάξι πήρε μπροστά ?

και πως δεν έσβησε στην μέση του δρόμου αλλά κολλητά με το πεζοδρόμιο για να φαίνεται σαν παρκαρισμένο ώστε να δώσει ο τροχονόμος κλήση .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, makis269 said:

μάλλον σε βρήκαν έξω από το αμάξι με σακούλες στο χέρι .

καταλαβαίνω τον νόμο ότι στην Ρ-40 απαγορεύετε ακόμα και η παραμικρή στάση ,

αλλά αν παράδειγμα νιώσει κάποιος μια σοβαρή αδιαθεσία του τύπου σαν έμφραγμα ή εγκεφαλικό ,

δεν νομίζω ο τροχονόμος να σου κόβει κλήση απαθής την ώρα που εσύ χάνεις τις αισθήσεις σου ,

ή επειδή το αμάξι έχει πιάσει φωτιά από μηχανική βλάβη και σταμάτησε σε πινακίδα Ρ-40 ,

ακόμα και αν είπαμε ότι απαγορεύετε η στάση για οποιονδήποτε λόγο σε πινακίδα Ρ-40.

Όλα γίνονται.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 18/2/2025 στις 10:53 ΠΜ, MikhailBakurin είπε

Από την ηλικία του θεματοθέτη (συνάγεται από το γιουζερνεημ του) συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για κουτοπόνηρη δικαιολόγηση του ότι στάθμευσε κάπου παράνομα χωρίς να δει το περιπολικό και την έφαγε μεγαλοπρεπώς.

Μπράβο στην αστυνομία/τροχαία, μακάρι να είχε παντού αυτά τα αντανακλαστικά.

Ναι και ηρθα να δικαιολογηθω στο insomnia.Απλα ρωτησα εαν εχει ξανασυμβει σε κανεναν αυτο. Εγω τοσα χρονια παντως δεν εχω καμια αλλη κληση και το αμαξι εμεινε πρωτη φορα, δεν εχει καν κατι να σταματησεις εκει ουτε καφετεριες ουτε μαγαζια.

Στις 18/2/2025 στις 5:04 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Επίσης σταμάτησε στην άκρη του δρόμου; Αν το αυτοκίνητο μείνει εν κινήσει, όπως μας αναφέρει ο TS, μένει στη λωρίδα που κινείται. Όχι στην άκρη του δρόμου, δε τηλεμεταφέρεται αμα μείνει στο πλάι. 

Το πιο πιθανό είναι ότι είχες σταματήσει κάτω απο πινακίδα Ρ40 και μόλις είδες το περιπολικό σκέφτηκες να πεις οτι δε παίρνει μπρος το αυτοκίνητο για να τη σκαπουλάρεις. 

Εάν, λέω εάν, το αυτοκίνητο όντως έμενε, το έσπρωχνες στην άκρη του δρόμου και έβαζες και τρίγωνο όπως πρέπει, δε θεωρώ πως κανένας αστυνομικός δε θα σου έκοβε κλήση. Εάν. 

Μα δεν προλαβα να κανω τιποτα απο αυτα 

11 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Ειναι τα κλασικα θεματα οπου ο ts γραφει τη χαζομαρα του και μετα εξαφανιζεται...

Στην προκειμενη περίπτωση ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε σταματησει εκει που δεν επρεπε, εφαγε την κληση του και λεει οτι του ερθει για να ελπιζει να τη σκαπουλαρει...στην Ελλαδα ζουμε παιδια, ξερουμε πολυ καλα τι γινεται...και μια στο εκατομμύριο να εχει συμβει αυτο που λεει ειναι μια στο εκατομμυριο, αρα πως να τον πιστεψει ο αστυνομικος αλλα και εμεις;

Εχεις δικιο δεν ξαναμπαινω στο insomnia 

• Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...