Jordan1972 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Καλησπερα, σε δρομο με πινακιδες p-40 εκει που οδηγουσα εσβησε το αυτοκινητο και μεχρι να καταφερω να βαλω μπρος (30-40 δευτερολεπτα) με γραψανε. Αφου ακριβως μισο λεπτο μετα παω λιγο μπροστα ηρθε περιπολικο (φανταστηκα για να με ρωτησουν τι εγινε εμεινε το αυτοκινητο κλπ ) αλλα μου λεει περιμενε εδω και ετοιμασε τα χαρτια σου οκ λεω. Ουτε μισο λεπτο εκανε να παει μπροστα να παρκαρει και να ερθει με συμπληρωμενη την κληση του λεω μου εσβησε το αυτοκινητο δεν εχω λογο να κανω σταση εδω δεν ειμαι ταξι δεν αποβιβασα κανεναν ουτε να παρκαρω ηθελα. Με ενα αγριο υφος μου λεει παρτην κληση γρηγορα διαφορετικα θα φερω γερανο να σου παρει το αυτοκινητο. Στο χαρτι βλεπω εγραψε σταθμευση δηλαδη παρκαρισμα. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Δηλαδη τι εκανε το ειχε συμπληρωμενο απο πριν; Ειχε γραψει τα παντα μοντελο αυτοκινητου χρωμα πινακιδες ποτε τα εγραψε ολα αυτα σε μισο λεπτο. Επισης ποσο χρονικο περιθωριο εχω να πληρωσω τα 150 ευρω και μπορουσε οντως να μου παρει το αυτοκινητο με γερανο επειδη μου εσβησε; Δεν περιμενα την πρωτη φορα που θα με γραψουν να γινει ετσι. Οταν τους παιρνουμε τηλεφωνο ομως γιατι παρκαρουν βαν και τρικυκλα κολλητα στα σκουπιδια καθε μερα ολη μερα ευπαθεις κοινωνικες ομαδες μας λενε δεν μπορουμε να κανουμε κατι. 1
Narayan Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Θα γίνω κακός τώρα. Αυτοκίνητο που δεν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα θέλει 3-4 δευτερόλεπτα για να εκκινήσει, άντε 10 αν τυχόν δεν έχεις καταλάβει πως σου έσβησε όπως έχει συμβεί στους περισσότερούς μας. Για να θέλει 30-40 δευτερόλεπτα σε εσένα προβανώς κάποιο πρόβλημα έχει στη μίζα ή στην αντία βενζίνης. Οι υπόλοιποι στο δρόμο τι φταίνε που σου σβήνει στο άσχετο και πρέπει να φρενάρουν απότομα για να σε αποφύγουν; Αν σου έσβηνε την στιγμή που άλλαζες λωρίδα το γνωρίζεις πως θα έχεις υπαιτιότητα αν σε τρακάρει κάποιος στην πλευρά και πως η δικαιολογία "μου έσβησε" δεν στέκει; Γι'αυτό έχουμε κίνηση καθημερινά στον Κηφισό, επειδή κάποιοι έχουν να κάνουν σέρβις στο αμάξι από πριν τα μνημόνια και μένει το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα 🙄 3 1 4 2
UncleKim Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ 4 λεπτά πριν, Narayan είπε Θα γίνω κακός τώρα. Αυτοκίνητο που δεν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα θέλει 3-4 δευτερόλεπτα για να εκκινήσει, άντε 10 αν τυχόν δεν έχεις καταλάβει πως σου έσβησε όπως έχει συμβεί στους περισσότερούς μας. Για να θέλει 30-40 δευτερόλεπτα σε εσένα προβανώς κάποιο πρόβλημα έχει στη μίζα ή στην αντία βενζίνης. Οι υπόλοιποι στο δρόμο τι φταίνε που σου σβήνει στο άσχετο και πρέπει να φρενάρουν απότομα για να σε αποφύγουν; Αν σου έσβηνε την στιγμή που άλλαζες λωρίδα το γνωρίζεις πως θα έχεις υπαιτιότητα αν σε τρακάρει κάποιος στην πλευρά και πως η δικαιολογία "μου έσβησε" δεν στέκει; Γι'αυτό έχουμε κίνηση καθημερινά στον Κηφισό, επειδή κάποιοι έχουν να κάνουν σέρβις στο αμάξι από πριν τα μνημόνια και μένει το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα 🙄 Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις, με το γεγονός ότι τον έγραψαν για σταθμευση (αν έγιναν όπως τα λέει)?
Narayan Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ 1 λεπτό πριν, UncleKim είπε Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις, με το γεγονός ότι τον έγραψαν για σταθμευση (αν έγιναν όπως τα λέει)? Καλώς τον έγραψαν. Αλίμονο αν μπορούσε ο καθένας να σταματάει όπου γουστάρει και μετά να επικαλείται βλάβη ή ότι του έσβησε (αν και το "έσβησε για 40 δευτερόλεπτα" δεν στέκει όπως έγραψα παραπάνω). Θα ήταν γεμάτες μπροστά οι καφετέριες και τα μαγαζιά με αυτοκίνητα με ανοιχτό καπό, τάχα μου για διάγνωση της "βλάβης". Δεν είναι δουλεία της τροχαίας να το παίξει μάστρο-Μήτσος και να κρίνει ποιός έχει μηχανικό πρόβλημα και ποιός όχι. Κι αν θες και τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να έχει και σημασία καθώς είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του οχήματος να το τηρεί σε καλή μηχανική κατάσταση. 1 1 1 1
UncleKim Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 πμ 4 λεπτά πριν, Narayan είπε Καλώς τον έγραψαν. Αλίμονο αν μπορούσε ο καθένας να σταματάει όπου γουστάρει και μετά να επικαλείται βλάβη ή ότι του έσβησε (αν και το "έσβησε για 40 δευτερόλεπτα" δεν στέκει όπως έγραψα παραπάνω). Θα ήταν γεμάτες μπροστά οι καφετέριες και τα μαγαζιά με αυτοκίνητα με ανοιχτό καπό, τάχα μου για διάγνωση της "βλάβης". Δεν είναι δουλεία της τροχαίας να το παίξει μάστρο-Μήτσος και να κρίνει ποιός έχει μηχανικό πρόβλημα και ποιός όχι. Κι αν θες και τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να έχει και σημασία καθώς είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του οχήματος να το τηρεί σε καλή μηχανική κατάσταση. Αν έγιναν όπως τα λέει, δεν έχει λογική να τον γράψει. Δλδ δεν πρόλαβε καλά καλά να μείνει, κ κατέβηκε ο αστυνομικός και τον έγραψε χωρίς καν να ρωτήσει? Κάτι δεν μου κάθεται σωστά. Στο πλαίσιο που το γράφεις, συμφωνώ φυσικά.
MikhailBakurin Δημοσ. Τρίτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:53 πμ Από την ηλικία του θεματοθέτη (συνάγεται από το γιουζερνεημ του) συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για κουτοπόνηρη δικαιολόγηση του ότι στάθμευσε κάπου παράνομα χωρίς να δει το περιπολικό και την έφαγε μεγαλοπρεπώς. Μπράβο στην αστυνομία/τροχαία, μακάρι να είχε παντού αυτά τα αντανακλαστικά. 3 3
Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ Εντάξει το "έσβησε" δε σημαίνει απαραίτητα μηχανική βλάβη. Μπορεί να είναι νέος οδηγός και με τα σταμάτα-ξεκίνα να τα έμπλεξε. Αλλά και νέος οδηγός δε θέλει 30-40 δευτ να το ξεκινήσει. Αν θέλει τόσο καλά θα κάνει να μην οδηγεί. Από εκεί και πέρα μου φαίνεται περίεργη η ιστορία. Δηλαδή ο αστυνομικός είδε όλο το σκηνικό (έστω ότι σταμάτησες επίτηδες για τόσο λίγο) και σε σταμάτησε μετά για να σου δώσει κλήση; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Εγώ όσες φορές είμαι μάρτυρας (δεν είναι και λίγες) σε τέτοια περιστατικά έρχεται ο αστυνομικός και σε διώχνει. Και σε εμένα έχει τύχει να σταματήσω έτσι παράνομα και συμπτωματικά σε λιγότερο από λεπτό έρχεται από πίσω περιπολικό και μου λέει... φεύγεις, δε σταματάς εδώ. Οπότε πολύ πιθανόν να έγιναν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Δύσκολα αστυνομικός θα σου έριχνε κλήση αν είχε εικόνα του περιστατικού, ειδικά αν είχες φύγει κιολας. Να πω ότι σε πέτυχε σταματημένο να το δικαιολογήσω
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Ρ-40 και 150 ευρώ. Που σε γράψανε? Σε λεωφορειολωρίδα?
Panagiotis 05 Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 μμ εμένα μου έγραψαν κλήση για παράνομη στάση, επειδή σε φανάρι δεν κούμπωνε η πρώτη και άργησα να ξεκινήσω 10-15 δευτερα 7
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ (επεξεργασμένο) η πινακιδα Ρ40 συμφωνα με ΚΟΚ επιτρεπη ολιγολεπτη σταθμευση. Αμφιβαλλω προσωπικα αν εκανες δευτερολεπτα μιας και οπως ανεφερες ο τροχονομος ειχε συμπληρωμενη τη κληση (μεχρι να μπει τερματικο, να επαληθευσει στοιχεια και προφανως να συμπληρωσει κληση δε θα του παρει κατω απο 1 λεπτο εκτος αν εχει προηγουμενα μαζι σου). Απο εκει και περα μπορεις να πας στο τμημα που αναφερεται στη κληση για ενσταση* ή απλως...να πληρωσεις. Ολα τα αλλα ειναι καφενοσυζητηση να σου γλικανουμε το προστιμο *καθε ενσταση πρεπει να συνοδευεται με καποιο εγγραφο για να εχει καλη τυχη στη συγκεκριμμενη περιπτωση φανταζομαι καποιο χαρτι απο συνεργειο ή γερανο για τη φυση του τεχνικου προβληματος Επεξ/σία Τρίτη στις 01:32 μμ από vamvakoolas 1
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:07 μμ 25 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε η πινακιδα Ρ40 συμφωνα με ΚΟΚ επιτρεπη ολιγολεπτη σταθμευση. Νομίζω δεν επιτρέπει ούτε στάση ούτε στάθμευση 4
Haldol Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 μμ 18 minutes ago, Nabuko said: Νομίζω δεν επιτρέπει ούτε στάση ούτε στάθμευση Σωστά, η P40 είναι το "Χ" - οπότε απαγορεύεται και η στάση, και η στάθμευση. Ο φίλτατος @vamvakoolas έχει στο μυαλό του την P39 (που απαγορεύει μόνο τη στάθμευση). 1
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ ναι σωστα Ρ40 δεν επιτρεπει αρα τελειως λαθος ο ΤS 2
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:10 μμ 4 ώρες πριν, Narayan είπε Θα γίνω κακός τώρα. Αυτοκίνητο που δεν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα θέλει 3-4 δευτερόλεπτα για να εκκινήσει, άντε 10 αν τυχόν δεν έχεις καταλάβει πως σου έσβησε όπως έχει συμβεί στους περισσότερούς μας. Για να θέλει 30-40 δευτερόλεπτα σε εσένα προβανώς κάποιο πρόβλημα έχει στη μίζα ή στην αντία βενζίνης. Οι υπόλοιποι στο δρόμο τι φταίνε που σου σβήνει στο άσχετο και πρέπει να φρενάρουν απότομα για να σε αποφύγουν; Αν σου έσβηνε την στιγμή που άλλαζες λωρίδα το γνωρίζεις πως θα έχεις υπαιτιότητα αν σε τρακάρει κάποιος στην πλευρά και πως η δικαιολογία "μου έσβησε" δεν στέκει; Γι'αυτό έχουμε κίνηση καθημερινά στον Κηφισό, επειδή κάποιοι έχουν να κάνουν σέρβις στο αμάξι από πριν τα μνημόνια και μένει το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα 🙄 Και τι ήθελες να κάνει ας πούμε ένας άνθρωπος που του έσβησε το αμάξι στον δρόμο? Να αγοράσει mercedes ή rolls royce για να μην χαλάει ποτέ? Καμία λογική και ευαισθησία στο άνωθεν παραλήρημα 6 2 1 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Επίσης σταμάτησε στην άκρη του δρόμου; Αν το αυτοκίνητο μείνει εν κινήσει, όπως μας αναφέρει ο TS, μένει στη λωρίδα που κινείται. Όχι στην άκρη του δρόμου, δε τηλεμεταφέρεται αμα μείνει στο πλάι. Το πιο πιθανό είναι ότι είχες σταματήσει κάτω απο πινακίδα Ρ40 και μόλις είδες το περιπολικό σκέφτηκες να πεις οτι δε παίρνει μπρος το αυτοκίνητο για να τη σκαπουλάρεις. Εάν, λέω εάν, το αυτοκίνητο όντως έμενε, το έσπρωχνες στην άκρη του δρόμου και έβαζες και τρίγωνο όπως πρέπει, δε θεωρώ πως κανένας αστυνομικός δε θα σου έκοβε κλήση. Εάν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις