vasilllis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπερα Τελευταία αντιμετωπίζω ένα προβλημα με τον safari.Υπαρχουν sites (μεχρι στιγμής με είσοδο με κωδικούς) τα οποιά ενω κανει login φορτώνει η σελιδα συνεχώς χωρις να την εμφανίζει.Οσα reload και να κανω το προβλημα παραμένει.Αν αλλαξω συνδεση(απο wifi vodaphone) σε iphone hotspot και κανω reload μπαινει κανονικα.Αντιστοιχα συμβαινει και αν ειμαι με hotspot συνδεδεμενος και μπω σε wifi.Eχω εγκατεστημενο το adguard το οποιο έχω δοκιμασει απενεργοποιηση αλλα το προβλημα υφισταται.
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, vasilllis είπε Καλησπερα Τελευταία αντιμετωπίζω ένα προβλημα με τον safari.Υπαρχουν sites (μεχρι στιγμής με είσοδο με κωδικούς) τα οποιά ενω κανει login φορτώνει η σελιδα συνεχώς χωρις να την εμφανίζει.Οσα reload και να κανω το προβλημα παραμένει.Αν αλλαξω συνδεση(απο wifi vodaphone) σε iphone hotspot και κανω reload μπαινει κανονικα.Αντιστοιχα συμβαινει και αν ειμαι με hotspot συνδεδεμενος και μπω σε wifi.Eχω εγκατεστημενο το adguard το οποιο έχω δοκιμασει απενεργοποιηση αλλα το προβλημα υφισταται. Με ανώνυμη περιήγηση δοκίμασες; Μήπως η έκδοση του Safari είναι EOL? Τι macOS έχεις;
vasilllis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου εκδοση safari 18.2 mac sonoma 14.6.1 Mε ανωνυμηη τα ιδια κανει.
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Έτσι όπως το περιγράφεις είναι πρόβλημα της σύνδεσης και όχι του Safari. 1
epinki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Για άνοιξε την κλειδοθήκη > Είσοδος > Πιστοποιητικά. Μήπως βλέπεις κάτι τέτοιο DigiCert Assured ID Root G3 ;. 1
vasilllis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, epinki είπε Καλησπέρα. Για άνοιξε την κλειδοθήκη > Είσοδος > Πιστοποιητικά. Μήπως βλέπεις κάτι τέτοιο DigiCert Assured ID Root G3 ;. καλησπερα.Οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο.
epinki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Για δοκίμασε, σε παρακαλώ· 1. Safari > Ιστορικό > Εκκαθάριση ιστορικού. 2. Safari > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Διαχείριση δεδομένων ιστότοπων > Αφαίρεση όλων > Τέλος. 3. Restart το Mac. Αν το θέμα επιμείνει login με έναν διαφορετικό λογαριασμό ώστε να δούμε αν το θέμα είναι system wide ή περιορίζεται στον κυρίως λογαριασμό.
vasilllis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Στις 18/2/2025 στις 11:13 ΜΜ, epinki είπε Για δοκίμασε, σε παρακαλώ· 1. Safari > Ιστορικό > Εκκαθάριση ιστορικού. 2. Safari > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Διαχείριση δεδομένων ιστότοπων > Αφαίρεση όλων > Τέλος. 3. Restart το Mac. Αν το θέμα επιμείνει login με έναν διαφορετικό λογαριασμό ώστε να δούμε αν το θέμα είναι system wide ή περιορίζεται στον κυρίως λογαριασμό. Έκανα όλα τα βήματα. Τωρα κολλαει και σε αυτο το site. Η μπαρα κάθεται ακίνητη ώρα και δεν φορτώνει..
epinki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Περίεργο, δεν δικαιολογείται κατά την γνώμη μου, αφού δεν μπορεί να έχει πειραχτεί κάτι . Συμβαίνει με τον κυρίως λογαριασμό ή με τον εφεδρικό ;. Όπως και να έχει κάνε login σε ασφαλή λειτουργία, ώστε να τρέξουν διάφορες επισκευαστικές ρουτίνες και να καθαριστούν τα system cache. Πέρα από αυτά δεν θα φορτωθούν τα login items και τυχόν εφαρμογές που ανοίγουν κατά το startup, οπότε θα εντοπισθεί αν κάποιο από αυτά προκαλεί το θέμα. 1
slaughter Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το icloud private relay ? Αν ναι δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. 1
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι προβλήματα σύνδεσης και όχι απαραίτητα του Safari. Συνήθως τέτοιου είδους προβλήματα εξαφανίζονται κατά την χρήση VPN ή προβλήματα σύνδεσης του δρομολογητή (DNS). Αν δεν υπάρχει κάποιο vpn ή αντίστοιχο, δοκίμασε να κανείς διαγραφή της σύνδεσης δικτύου και δημιουργία νέας . 1
vasilllis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, epinki είπε Περίεργο, δεν δικαιολογείται κατά την γνώμη μου, αφού δεν μπορεί να έχει πειραχτεί κάτι . Συμβαίνει με τον κυρίως λογαριασμό ή με τον εφεδρικό ;. Όπως και να έχει κάνε login σε ασφαλή λειτουργία, ώστε να τρέξουν διάφορες επισκευαστικές ρουτίνες και να καθαριστούν τα system cache. Πέρα από αυτά δεν θα φορτωθούν τα login items και τυχόν εφαρμογές που ανοίγουν κατά το startup, οπότε θα εντοπισθεί αν κάποιο από αυτά προκαλεί το θέμα. Συνεβει ξαφνικα.Το εντοπισα σε ενα site και σιγα σιγα συμβαινει και σε αλλα.Εχω παρατηρησει συμβαινει σε site που χρειαζεται να κανω login(σημερα ας πουμε δεν κανει με τιποτα login στο youtube,μια και χθες διεγραψα ολά τα δεδομενα του safari). 11 ώρες πριν, slaughter είπε Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το icloud private relay ? Αν ναι δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. οχι δεν ειναι ενεργοποιημένο. 7 ώρες πριν, atheatos είπε Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι προβλήματα σύνδεσης και όχι απαραίτητα του Safari. Συνήθως τέτοιου είδους προβλήματα εξαφανίζονται κατά την χρήση VPN ή προβλήματα σύνδεσης του δρομολογητή (DNS). Αν δεν υπάρχει κάποιο vpn ή αντίστοιχο, δοκίμασε να κανείς διαγραφή της σύνδεσης δικτύου και δημιουργία νέας . και εγω αυτο πιστευω οτι εκει οφειλεται.Το θεμα ομως ειναι οτι μου το κανει και με τις δυο συνδεσεις και πρεπει να κανω εναλλαγη μεταξυ τους την ωρα που φορτωνει-κολλημενη- η σελιδα .
vasilllis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Απεγκατεστησα το adguard και το προβλημα λυθηκε.οταν το εκανα disable δεν αλλαζε κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα