Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, katehaki είπε

Η απορία είναι το πως έκανε 13 παιδιά με τόσο μικρό πουλάκι..

Λεφτά έχει.... Θα έχει προσλάβει βοηθό.... ( λέω εγώ τώρα )

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Μήπως θες να κάνεις καμιά καταγγελία για κάτι που δε σου άρεσε και θες βοήθεια;

Σε εχει κυριευσει ο φοβος, ακου τωρα τι σκεφτηκε το τρομοκρατημενο μυαλο σου οτι θα σου κανω καταγγελια...:lol:

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ScorpioX777 said:

Σε εχει κυριευσει ο φοβος, ακου τωρα τι σκεφτηκε το τρομοκρατημενο μυαλο σου οτι θα σου κανω καταγγελια...:lol:

Απλά ξέρω πώς σκέφτεται συνήθως η μάζα μιας συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης. Το έχει αποδείξει η ιστορία ανά τα χρόνια. Βλέπεις, νιώθουν ασφαλείς να "εκφραστούν" (ή να δείξουν με το δάχτυλο τους "αντιπάλους" τους) μόνο όταν οι "ισχυροί" στους οποίους "αγκιστρωνονται" παίρνουν την εξουσία. Μέχρι τότε κάνουν τους "κυρ-Παντελήδες" (το κεφάλι κάτω και δε μιλάμε).

Υ.Γ. Αν δεν πήρες χαμπάρι ότι η "καταγγελία" ήταν ειρωνικό, δε μου κάνει εντύπωση που υποστηρίζεις τις πράξεις Trump και Musk. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας 😂

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Απλά ξέρω πώς σκέφτεται συνήθως η μάζα μιας συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης. Το έχει αποδείξει η ιστορία ανά τα χρόνια. Βλέπεις, νιώθουν ασφαλείς να "εκφραστούν" (ή να δείξουν με το δάχτυλο τους "αντιπάλους" τους) μόνο όταν οι "ισχυροί" στους οποίους "αγκιστρωνονται" παίρνουν την εξουσία. Μέχρι τότε κάνουν τους "κυρ-Παντελήδες" (το κεφάλι κάτω και δε μιλάμε).

Υ.Γ. Αν δεν πήρες χαμπάρι ότι η "καταγγελία" ήταν ειρωνικό, δε μου κάνει εντύπωση που υποστηρίζεις Trump και Musk. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας 😂

Κααλα βρηκες και εσυ τον ανθρωπο που δεν μιλαει και ειναι με το κεφαλι κατω...

Συνηθως ατομα της δικη σας αποχρωσης ειναι φοβικα οποτε δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αν πηγαινε το μυαλο σου σε κατι τετοιο...

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, ScorpioX777 said:

Κααλα βρηκες και εσυ τον ανθρωπο που δεν μιλαει και ειναι με το κεφαλι κατω...

Συνηθως ατομα της δικη σας αποχρωσης ειναι φοβικα οποτε δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αν πηγαινε το μυαλο σου σε κατι τετοιο...

Σωστα. Είναι γνωστό άλλωστε άτομα ποια "απόχρωσης" ανέκαθεν ήταν "κοντά" με τις αρχές επιβολής "τάξης" σε κάθε καθεστώς (απολυταρχικά και δημοκρατικά), και για άτομα ποια απόχρωσης έχει βγει ο όρος "κυρ-Παντελής" (με σεβασμό στους κανονικούς Παντελήδες).

Είναι γνωστό, άλλωστε, άτομα ποιας "απόχρωσης" ήταν ανέκαθεν εναντίον της επιστήμης, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών (ιδεών, ξέρεις, ανθρωπιστικών, οχι ρατσιστικού οχετού που ονομάζουν κάποιοι  ελευθερία ασυδοσία λόγου) και καίγαν βιβλία.

Γιατί κάτι έλεγες για "φοβικά" άτομα.

Όπα, περίμενε... 😂

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, ScorpioX777 said:

Ποια αισθητικη? Ο αλλος ασχολειτε με το πλι του Musk(εκει το μυαλο σας), εμετικος τροπος σκεψης...

Με quotαρες εμένα για να μου πεις ότι έγραψε κάποιος άλλος για το πουλί του Musk; Θα περίμενα μία λίγο πιο ισχυρή απάντηση.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Σωστα. Είναι γνωστό άλλωστε άτομα ποια "απόχρωσης" ανέκαθεν ήταν "κοντά" με τις αρχές επιβολής "τάξης" σε κάθε καθεστώς (απολυταρχικά και δημοκρατικά), και για άτομα ποια απόχρωσης έχει βγει ο όρος "κυρ-Παντελής" (με σεβασμό στους κανονικούς Παντελήδες).

Είναι γνωστό, άλλωστε, άτομα ποιας "απόχρωσης" ήταν ανέκαθεν εναντίον της επιστήμης, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών (ιδεών, ξέρεις, ανθρωπιστικών, οχι ρατσιστικού οχετού που ονομάζουν κάποιοι  ελευθερία ασυδοσία λόγου) και καίγαν βιβλία.

Γιατί κάτι έλεγες για "φοβικά" άτομα.

Όπα, περίμενε... 😂

Αφου μιλας για απολυταρχικα καθεστωτα το ιδιο ισχυει και για την σοβιετια, τα γκουλαγκ, την σταζι(οτι χειροτερο υπηρξε) και ολα οσα απλοχερα διδαξε ο κομμουνισμος την ανθρωποτητα... η μηπως οχι?

• Haha 2
Δημοσ.
8 minutes ago, ScorpioX777 said:

απολυταρχικα καθεστωτα

8 minutes ago, ScorpioX777 said:

κομμουνισμος

Μόλις καταλάβαμε ότι κάποιος δεν έχει ανοίξει ούτε μισό βιβλίο πολιτικής επιστήμης ή οικονομίας και νομίζει ότι κομμουνισμός=Στάλιν/Μάο. Τι κι αν χρησιμοποιούσαν, κυριολεκτικά, φασιστικές πρακτικές με ένα "μέγα ηγέτη" για να διατηρήσουν την εξουσία (ξέρεις, όσα πρεσβεύει το άλλο άκρο, όχι το "κομμουνιστικό"); 😂

Δεν πειράζει, κατανοούμε όλοι από πού προέρχεται το "σκεπτικό" σου, δε χρειάζεται να μας το κάνεις τόσο εμφανές.

Α, την επόμενη φορά που θα κάνεις το 8ωρο σου στη δουλειά, , θα έχεις το Σαββατοκύριακο σου να ξεκουραστείς, θα πάρεις την άδεια σου για να περάσεις μερικές στιγμές με τους οικείους σου κλπ, μην ξεχάσεις να θυμηθείς πόσο "κακό" έκαναν αυτοί οι κομμουνιστές που σκοτώθηκαν κατά τις απεργίες για να είσαι εσύ ικανός να μπορείς να τους αποκαλείς "κακούς".

Αλλά, είναι γενικότερο πρόβλημα ενός συγκεκριμένου "ιδεολογικού"  ρεύματος, η ημιμάθεια. Για αυτό, άλλωστε, έκαιγαν και βιβλία παλαιότερα. Γιατί ήταν "επικίνδυνα" για τις προκαταλήψεις τους. 

Άλλωστε, γιατί νομίζεις ότι το είπε κι ο πορτοκαλί;

"I love the poorly educated"

https://youtu.be/Vpdt7omPoa0?si=DQ-cTYQrszhT9gnu

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Μόλις καταλάβαμε ότι κάποιος δεν έχει ανοίξει ούτε μισό βιβλίο πολιτικής επιστήμης ή οικονομίας και νομίζει ότι κομμουνισμός=Στάλιν/Μάο. Τι κι αν χρησιμοποιούσαν, κυριολεκτικά, φασιστικές πρακτικές με ένα "μέγα ηγέτη" για να διατηρήσουν την εξουσία (ξέρεις, όσα πρεσβεύει το άλλο άκρο, όχι το "κομμουνιστικό"); 😂

Δεν πειράζει, κατανοούμε όλοι από πού προέρχεται το "σκεπτικό" σου, δε χρειάζεται να μας το κάνεις τόσο εμφανές.

Α, την επόμενη φορά που θα κάνεις το 8ωρο σου στη δουλειά, , θα έχεις το Σαββατοκύριακο σου να ξεκουραστείς, θα πάρεις την άδεια σου για να περάσεις μερικές στιγμές με τους οικείους σου κλπ, μην ξεχάσεις να θυμηθείς πόσο "κακό" έκαναν αυτοί οι κομμουνιστές που σκοτώθηκαν κατά τις απεργίες για να είσαι εσύ ικανός να μπορείς να τους αποκαλείς "κακούς".

Αλλά, είναι γενικότερο πρόβλημα ενός συγκεκριμένου "ιδεολογικού"  ρεύματος, η ημιμάθεια. Για αυτό, άλλωστε, έκαιγαν και βιβλία παλαιότερα. Γιατί ήταν "επικίνδυνα" για τις προκαταλήψεις τους. 

Άλλωστε, γιατί νομίζεις ότι το είπε κι ο πορτοκαλί;

"I love the poorly educated"

https://youtu.be/Vpdt7omPoa0?si=DQ-cTYQrszhT9gnu

Αφου δεν μου εγραψες για τους αγωνες στο Γραμμο και το Βιτσι ειμαι τυχερος, δεν περιμενα φυσικα διαφορετικη απαντηση οταν εγραφα το προηγουμενο ποστ... αφου εισαι τοσο διαβασμενος οπως λες ποιος ηταν ο λογος που διαλυθηκε ο κομμουνισμος?

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, ScorpioX777 said:

στο Γραμμο και το Βιτσι

Βρε, γιατί ξεμπροστιαζεσαι μόνος σου; 😂

2 minutes ago, ScorpioX777 said:

γιατι διαλυθηκε ο κομμουνισμος

Από πότε διαλύεται ένα κοινωνικοοικονομικό σύστημα που δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη και δεν το ξέρω; 😂

Σου το δίνω, όμως. Τουλάχιστον εσύ ξέρεις να το γράφεις σωστά, ("κομμουνισμός") σε αντιθεση με τους υπόλοιπους της ιδεολογίας που ακολουθείς. Τι κι αν δεν άνοιξες κανένα βιβλίο, κάτι έμεινε από τις 2-3 επικεφαλίδες άρθρων στο internet που πέρασες στα γρήγορα. Μπράβο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Από πότε διαλύεται ένα κοινωνικοοικονομικό σύστημα που δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη και δεν το ξέρω; 😂

Τιποτα δεν μπορει να εφαρμοστει by the book ουτε καν ο καπιταλισμος ποσο μαλλον ο κομμουνισμος, ποσος κοσμος ομως υπεφερε μεχρι να το παρουν χαμπαρι και να το κλεισουν το μαγαζι δεν βλεπω να σε ενδιαφερει, αυτο που εμεινε ειναι οι αμπελοφιλοσοφιες απο ρομαντικους στο ιντερνετ...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Τιποτα δεν μπορει να εφαρμοστει by the book ουτε καν ο καπιταλισμος ποσο μαλλον ο κομμουνισμος, ποσος κοσμος ομως υπεφερε μεχρι να το παρουν χαμπαρι και να το κλεισουν το μαγαζι δεν βλεπω να σε ενδιαφερει, αυτο που εμεινε ειναι οι αμπελοφιλοσοφιες απο ρομαντικους στο ιντερνετ...

Πάντως για την ιστορία ο φασισμός, δεξιόστροφος - αριστερόστροφος, light ή hard, έχει εφαρμοστεί πολλάκις και ξέρουμε και τα αποτελέσματα του όπως και την κατάληξη του…

δυστυχώς είναι από τα λίγες ιδεολογίες που δεν έχει ολίγων έγκυος…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, ScorpioX777 said:

Αφου δεν μου εγραψες για τους αγωνες στο Γραμμο και το Βιτσι ειμαι τυχερος, δεν περιμενα φυσικα διαφορετικη απαντηση οταν εγραφα το προηγουμενο ποστ... αφου εισαι τοσο διαβασμενος οπως λες ποιος ηταν ο λογος που διαλυθηκε ο κομμουνισμος?

Εδώ σου λέει ότι ο Στάλιν και Μάο δεν ήταν κομμουνιστές , τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ;  Περιμένεις να σου απαντήσει λογικά μετά ;

Σε λίγο θα διαβάσω ότι ο Νίτσε ήταν ο συνεχιστής της δημοκρατίας της αρχαίας Ελλάδος.

Έλεος 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lost2 είπε

Εδώ σου λέει ότι ο Στάλιν και Μάο δεν ήταν κομμουνιστές , τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ;  Περιμένεις να σου απαντήσει λογικά μετά ;

Σε λίγο θα διαβάσω ότι ο Νίτσε ήταν ο συνεχιστής της δημοκρατίας της αρχαίας Ελλάδος.

Έλεος 

Λεγε λεγε λεγε κατι θα μεινει, κανει οτι ολοι οι κομμουνιστες για να περασουν το αφηγημα τους, στα 54 μου χρονια και ανθρωπος της πιατσας οπως καταλαβαινεις εχω μιλησει με παμπολλους απο αυτους, οι 8 στους δεκα τα εχουν κανει αχταρμα στο μυαλο τους και στο μισαωρο το πολυ εχεις βαρεθει, οι 2 εχουν ενδιαφερον και ειναι αυτοι που μπορουν και πειθουν το ποπολο...

Το βλεπεις και εδω μεσα που ειναι "προοδευτικο" φορουμ οτι η αναλογια ειναι οπως την ανεφερα παραπανω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...