Volga Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 πμ Για να έχει τέτοια αντιμετώπιση, κάτι καλό κάνει το Signal.
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Ελευθερία λόγου το να υπάρχει ο κάθε ναζιστής να λέει το βόθρο του στο twitter, λινκ για τον ανταγωνιστή όμως μπλοκάρισμα Ελονάκηδες anti-woke που είστε; Ελπίζω να μην κρυφτείτε πάλι Εδω δεν κρυβομασταν τις εποχες που εδω στο Insomnia οι "προοδευτικοι" με τα αισχη των Ολυμπιακων Αγωνων και τα λοιπα κωμικοτραγικα εκαναν παρτυ... Οι ισχυροι ποτε δε κρυβονται και μιλανε ανοιχτα οπως και δεν γουσταρουν αυτους που κρυβονται οπως στο Signal... Δυστυχως για εσας η ροδα γυρισε και καλο ειναι να ξεχασετε αυτα που ξερατε γιατι θα ειναι ετσι για πολλα χρονια ακομα... Επεξ/σία Τρίτη στις 08:59 πμ από ScorpioX777 2 3 1
cpc464 Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 πμ (επεξεργασμένο) Τέρμα λαϊκιστής ο τύπος,έβγαλε αυτή την ανάρτηση Ο αφελής θα την πιστέψει, όμως με την τελευταία δημογραφική έχουμε 347.275.807 πολίτες USA, το άρθροισμα που δίνει το πινακάκι είναι πολύ παραπάνω, άρα ψεύδεται ασύστολα. Δέν απορώ που τώρα τον ενοχλεί η κρυπτογράφηση. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:46 πμ από cpc464 1 1
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ 14 λεπτά πριν, cpc464 είπε το άρθροισμα που δίνει το πινακάκι είναι 51 εκατομμύρια και κάτι ψιλά παραπάνω, άρα ψεύδεται ασύστολα. Που τα είδες τα 51 μύρια? Έχεις καταλάβει καταρχήν σε τι αναφέρεται το ποστ του? Και κατά δεύτερον τι νόημα έχει αυτό το σχόλιό σου στο παρόν νήμα? Είναι εντελώς άσχετο 4
cpc464 Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 πμ 24 minutes ago, Nabuko said: Που τα είδες τα 51 μύρια? Έχεις καταλάβει καταρχήν σε τι αναφέρεται το ποστ του? Και κατά δεύτερον τι νόημα έχει αυτό το σχόλιό σου στο παρόν νήμα? Είναι εντελώς άσχετο Social security numbers, θέλει να πεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι μέχρι και 369 ετών και ειρωνεύεται για βρυκόλακες που εισπράτουν κοινωνική ασφάλιση, στο usa ένα αριθμό κοινωνικής ασφάλισης έχεις, εάν μιλάει για ατασθαλείες των προηγούμενων αυτοί οι βρυκόλακες δέν υπήρχαν πριν 4 χρόνια που κυβερνούσε ο φίλος του;, άν υπονοεί νοθεία στις εκλογές πάλι αυτοί δέν υπήρχαν;. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως τώρα τον ενοχλούν ασφαλή μέσα μετάδοσης πληροφορίας όπως το signal αλλά ο ίδιος δημοσιεύει ανοιχτά και φωναχτά πληροφορίες που τον ευνοούν, κατα τα άλλα ελευθερία του λόγου. Ακόμα γελάω με ένα προηγούμενο post του που μίλαγε για έξοδα έρευνας για μαγεία και τελικά το έξοδο ήταν μουσείο για παιδάκια. Θέλει να διαχειρίζεται την πληροφορία για αυτό τον ενοχλεί τώρα το signal. 1
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ 30 λεπτά πριν, cpc464 είπε εάν μιλάει για ατασθαλείες των προηγούμενων αυτοί οι βρυκόλακες δέν υπήρχαν πριν 4 χρόνια που κυβερνούσε ο φίλος του; Στα προηγούμενα 4 χρόνια ή καλύτερα στην προηγούμενη 4ετία διακυβέρνησης Τραμπ, δεν ήταν φίλος του 😁 Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ή το ξέχασες τον τελευταίο χρόνο στηρίζει Ρεπουμπλικανούς και Τραμπ. Πριν από αυτό στήριζε ανοιχτά Δημοκρατικούς και είχε ρίξει χρήμα για Ομπάμα, Χίλαρυ και Μπάηντεν. 1
cpc464 Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ 4 minutes ago, Nabuko said: Στα προηγούμενα 4 χρόνια ή καλύτερα στην προηγούμενη 4ετία διακυβέρνησης Τραμπ, δεν ήταν φίλος του 😁 Ακόμα χειρότερα, γιατί μπορούσε να αποδείξει την σαπίλα και να τον ρίξει γιατί δεν ήταν φίλος,εκτός και αν δεν είχε αυτά τα στοιχεία γιατι δεν τον είχαν κάνει υπερυπουργό,αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι οι "βρυκόλακες" υπήρχαν και επι Τραμπ. Οταν σε ενοχλεί η κρυπτογράφηση σε ενοχλεί και η ελευθερία του λόγου, αυτός το έπαιζε υπερασπιστής,τώρα έπεσε το προσωπείο. 1
MikeKata Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 πμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ScorpioX777 said: Εδω δεν κρυβομασταν 3 hours ago, ScorpioX777 said: Οι ισχυροι ποτε δε κρυβονται Κοίτα να δεις πράγματα. Νιώθουν, δηλαδή, "ισχυροί" οι followers ενός δισεκατομμυριούχου, γράφοντας σε ένα forum στο internet με nicknames, επειδή αυτός είναι "ισχυρός". 😂 Ρε καλά έλεγε ο Ραφαηλίδης. Quote Κάθε ψιλικατζής ονειρεύεται ένα σούπερ μάρκετ. Και επειδή το όνειρο για μερικούς πραγματοποιείται, όλοι οι χάχες πιστεύουν πως θα βγει αληθινό και γι αυτούς. Δεν έχει σημασία που οι περισσότεροι πεθαίνουν φτωχοί. Υ.Γ. Τραγική ειρωνία να έχεις φωτογραφία προφίλ "In science we trust" και να είσαι υποστηρικτής του Trump. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:57 πμ από MikeKata 6 1 1
liberostelios Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ 2 hours ago, ScorpioX777 said: Εδω δεν κρυβομασταν τις εποχες που εδω στο Insomnia οι "προοδευτικοι" με τα αισχη των Ολυμπιακων Αγωνων και τα λοιπα κωμικοτραγικα εκαναν παρτυ... Οι ισχυροι ποτε δε κρυβονται και μιλανε ανοιχτα οπως και δεν γουσταρουν αυτους που κρυβονται οπως στο Signal... Δυστυχως για εσας η ροδα γυρισε και καλο ειναι να ξεχασετε αυτα που ξερατε γιατι θα ειναι ετσι για πολλα χρονια ακομα... Δεν ξέρω κανέναν ισχυρό που να έχει τόσο εύθραυστη αυτοπεποίθηση ώστε να τον πείραξε τόσο πολύ το ότι είδε στην οθόνη του ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική τους. Κυρίως το κοινό του Αυτιά ενοχλούν κάτι τέτοια. 3 3
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MikeKata είπε Κοίτα να δεις πράγματα. Νιώθουν, δηλαδή, "ισχυροί" οι followers ενός δισεκατομμυριούχου, γράφοντας σε ένα forum στο internet με nicknames, επειδή αυτός είναι "ισχυρός". 😂 Ρε καλά έλεγε ο Ραφαηλίδης. Υ.Γ. Τραγική ειρωνία να έχεις φωτογραφία προφίλ "In science we trust" και να είσαι υποστηρικτής του Trump. Δεν χρειαζεται να ειμαι follower καποιου για να ειμαι ισχυρος στη ζωη, μονο και μονο ο τροπος που σκεφτεσαι καταλαβαινει ο αλλος πολλα... Και αυτος ο τροπος σκεψης ειναι ολοφανερος απο τα σεντονια που γραφεις για να υποστηριξεις την "ατζεντα" σου... Οσο για την φωτογραφια του προφιλ μου το οτι ο Trump πιστευει σε "παραμυθια"(καμια σχεση η επιστημη την οποια θελω να πιστευω ολοι υποστηριζουμε) δεν σημαινει οτι συμφωνω... 2 ώρες πριν, liberostelios είπε Δεν ξέρω κανέναν ισχυρό που να έχει τόσο εύθραυστη αυτοπεποίθηση ώστε να τον πείραξε τόσο πολύ το ότι είδε στην οθόνη του ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική τους. Κυρίως το κοινό του Αυτιά ενοχλούν κάτι τέτοια. Ποια αισθητικη? Ο αλλος ασχολειτε με το πλι του Musk(εκει το μυαλο σας), εμετικος τροπος σκεψης... Επεξ/σία Τρίτη στις 01:46 μμ από ScorpioX777 2 2
MikeKata Δημοσ. Τρίτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:45 μμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, ScorpioX777 said: για να ειμαι ισχυρος στη ζωη, μονο και μονο ο τροπος που σκεφτεσαι καταλαβαινει ο αλλος πολλα... 1. Οι πραγματικά "ισχυροί" ποτέ δε λένε "είμαι ισχυρός". Αυτή την ανάγκη, συνήθως την έχουν άτομα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν εσωτερικούς φόβους. "Και μόνο ο τρόπος που σκέφτεσαι καταλαβαίνει ο άλλος πολλά". 2. Η διαφορά είναι ότι, στη δική σου περίπτωση, το pattern των σχολίων σου δείχνει ότι είσαι και follower κάποιου (κάποιων). Λογικό. Πολλοί έχουν την ανάγκη να ετεροπροσδιοριστούν μέσω της "αγκιστρωσης" στο άρμα των "ισχυρών" (οικονομικά). "Φανερώνει πολλά". 9 minutes ago, ScorpioX777 said: Οσο για την φωτογραφια του προφιλ μου το οτι ο Trump πιστευει σε "παραμυθια"(καμια σχεση η επιστημη την οποια θελω να πιστευω ολοι υποστηριζουμε) δεν σημαινει οτι συμφωνω... Να θυμηθείς να τον επικροτησεις και τώρα που πηγαίνει τη NOAA καμιά 40αριά χρόνια πίσω, ε; Μην το ξεχασεις Επεξ/σία Τρίτη στις 01:47 μμ από MikeKata 4 2
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:07 μμ 19 λεπτά πριν, MikeKata είπε 1. Οι πραγματικά "ισχυροί" ποτέ δε λένε "είμαι ισχυρός". Αυτή την ανάγκη, συνήθως την έχουν άτομα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν εσωτερικούς φόβους. "Και μόνο ο τρόπος που σκέφτεσαι καταλαβαίνει ο άλλος πολλά". 2. Η διαφορά είναι ότι, στη δική σου περίπτωση, το pattern των σχολίων σου δείχνει ότι είσαι και follower κάποιου (κάποιων). Λογικό. Πολλοί έχουν την ανάγκη να ετεροπροσδιοριστούν μέσω της "αγκιστρωσης" στο άρμα των "ισχυρών" (οικονομικά). "Φανερώνει πολλά". Αυτη την αναγκη την εχουν ατομα που τα εχουν βρει ετοιμα οχι σαν εμενα που ειμαι αυτοδημιουργητος... και πρωτιστως οταν συμφωνω η διαφωνω με κατι οπως το λεω εδω μεσα το κανω και εκει εξω εν αντιθεσει με αλλους που αλλο δειχνουν εδω μεσα και αλλο εξω γιατι θα τους κοροιδευαν... 1
MikeKata Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Just now, ScorpioX777 said: οχι σαν εμενα που ειμαι αυτοδημιουργητος. Α, τι μας λες, εκτός από "ισχυρός", και "αυτοδημιούργητος"; 😂😂😂 Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει ως τώρα αυτοδημιούργητο άνθρωπο να λέει "είμαι αυτοδημιούργητος". Γιατί; Γιατί ξέρει πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις σε ένα επίπεδο από το 0, επομένως δεν υπάρχει χώρος για "περηφάνιες". Οι μόνοι που γνωρίζω να το έχουν ισχυριστεί αυτό ήταν όσοι θέλαν να εμφανιστούν ως "αυτοδημιούργητοι". Για τους εσωτερικούς φόβους που ανέφερα νωρίτερα και την ανάγκη να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους όταν ετεροπροσδιορίζονται συγκρινόμενοι με τους άλλους. 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:23 μμ 11 λεπτά πριν, MikeKata είπε Α, τι μας λες, εκτός από "ισχυρός", και "αυτοδημιούργητος"; 😂😂😂 Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει ως τώρα αυτοδημιούργητο άνθρωπο να λέει "είμαι αυτοδημιούργητος". Γιατί; Γιατί ξέρει πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις σε ένα επίπεδο από το 0, επομένως δεν υπάρχει χώρος για "περηφάνιες". Οι μόνοι που γνωρίζω να το έχουν ισχυριστεί αυτό ήταν όσοι θέλαν να εμφανιστούν ως "αυτοδημιούργητοι". Για τους εσωτερικούς φόβους που ανέφερα νωρίτερα και την ανάγκη να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους όταν ετεροπροσδιορίζονται συγκρινόμενοι με τους άλλους. OK δεν με πιστευεις δικαωμα σου, δεν μου απαντησες ομως αυτα που λες εδω στα σεντονια τα λες και εκει εξω η φοβασαι να τα πεις εκει? 1
MikeKata Δημοσ. Τρίτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:29 μμ 4 minutes ago, ScorpioX777 said: OK δεν με πιστευεις δικαωμα σου, δεν μου απαντησες ομως αυτα που λες εδω στα σεντονια τα λες και εκει εξω η φοβασαι να τα πεις εκει? Μήπως θες να κάνεις καμιά καταγγελία για κάτι που δε σου άρεσε και θες βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα