Προς το περιεχόμενο

ASUS Zenbook A14 (UX3407) Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tony_boy είπε

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γτ είμαι να παίρνω νέο λάπτοπ αλλά τα θέματα συμβατότητας που είχε στην αρχή με κάνουν επιφυλακτικό. Είμαι ανάμεσα σε ιντελ lunar lake 2xx, AMD AI risen 3xx (όταν με το καλό βγουν) και Snapdragon. Όλα αυτά όχι γτ έχουν σούπερ επιδόσεις αλλά γτ η μπαταρία κρατάει πάνω από 10 ώρες. Τώρα καθημερινά χρησιμοποιώ AutoCAD κ excel. Excel σίγουρα θα τρέχει (ο Snapdragon) αλλά δεν είμαι σίγουρος για το AutoCADκ ιδιαίτερα παλιότερες εκδόσεις πχ 2017...

Ναι η συμβατότητα είναι κάτι που πρέπει να τσεκάρεις γιατί αν δεν παίζει δεν υπάρχει λύση. Υπάρχει αυτή η λίστα, αλλά δεν ξέρω πόσο ενημερωμένη είναι. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να κάνεις μια ερώτηση σε κάποιο από τα σχετικά κανάλια του Reddit, εκεί λογικά όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα το έχει δοκιμάσει.

Όσο για τη μπαταρία, το μεγάλο πλεονέκτημα που έχω δει στο ARM (και που το περίμενα), είναι πως όταν είναι εκτός πρίζας δεν ρίχνει καθόλου επιδόσεις. Το Intel μοντέλο για να διατηρήσει αξιοπρεπή αυτονομία (που και πάλι θα είναι χειρότερη), ρίχνει αρκετά τις επιδόσεις, και συγκρίνω και στα δύο το ίδιο power plan (το recommended). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...