paiktaras69 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Λοιπόν, μπήκα μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο μετρό και είπα να χρησιμοποιήσω την νέα υπηρέσία που ΄΄λειτουργεί΄΄ από 15-1. Πραγματικά πλήρωσα ανέπαφα στον σταθμό της Αγιας Παρασκευής και μάλιστα χρεώθηκα 1 € αντί 1,20 € απευθείας στην πύλη εισόδου η οποία άνοιξε κανονικά. Οταν κατέβηκα στον Ευαγγελισμό, πέρασα πάλι το κινητό από το nfc της πυλης και αυτή δεν άνοιξε, προσπάθησα μερικές φορές, πίσω μου με έβριζαν και τελικά έκανα στην άκρη και πέρασα παράνομα πίσω από από αλλον επιβάτη. Κατά την επιστροφή σταμάτησα στο κουβλούκιο του Σταθμάρχη και ρώτησα γιατί δεν άνοιξε η πύλη κατά την έξοδο προσπαθώντας να δω τι έκανα λάθος. Ο Σταθμάρχης λοιπόν μου είπε ότι το σύστημα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΈΙ κατά την έξοδο αλλά μονο κατά την είσοδο , που όντως ισχύει γιατί πάλι άνοιξε η πύλη χωρίς να χρεωθεί η κάρτα μου μέσα στο όριο των 90' αλλά και πάλι ΔΕΝ άνοιξε κατά την εξοδό μου Ελλάδα 2.0 8
DrLo Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ 2 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Λοιπόν, μπήκα μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο μετρό και είπα να χρησιμοποιήσω την νέα υπηρέσία που ΄΄λειτουργεί΄΄ από 15-1. Πραγματικά πλήρωσα ανέπαφα στον σταθμό της Αγιας Παρασκευής και μάλιστα χρεώθηκα 1 € αντί 1,20 € απευθείας στην πύλη εισόδου η οποία άνοιξε κανονικά. Οταν κατέβηκα στον Ευαγγελισμό, πέρασα πάλι το κινητό από το nfc της πυλης και αυτή δεν άνοιξε, προσπάθησα μερικές φορές, πίσω μου με έβριζαν και τελικά έκανα στην άκρη και πέρασα παράνομα πίσω από από αλλον επιβάτη. Κατά την επιστροφή σταμάτησα στο κουβλούκιο του Σταθμάρχη και ρώτησα γιατί δεν άνοιξε η πύλη κατά την έξοδο προσπαθώντας να δω τι έκανα λάθος. Ο Σταθμάρχης λοιπόν μου είπε ότι το σύστημα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΈΙ κατά την έξοδο αλλά μονο κατά την είσοδο , που όντως ισχύει γιατί πάλι άνοιξε η πύλη χωρίς να χρεωθεί η κάρτα μου μέσα στο όριο των 90' αλλά και πάλι ΔΕΝ άνοιξε κατά την εξοδό μου Ελλάδα 2.0 Μερικές τεχνικές ερωτήσεις? Κατεβάζεις κάποια εφαρμογή η απλά ανοίγεις το Google wallet πχ και το περνάς? Πώς σε ελέγχει κάποιος ότι έχεις "χτυπήσει" εισιτήριο?
paiktaras69 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Μερικές τεχνικές ερωτήσεις? Κατεβάζεις κάποια εφαρμογή η απλά ανοίγεις το Google wallet πχ και το περνάς? Πώς σε ελέγχει κάποιος ότι έχεις "χτυπήσει" εισιτήριο? όχι ανοίγεις το Gwallet μόνο , το πως σε ελέγχει κάποιος ελεγκτής δεν το έχω καταλάβει, λογικά δείχνεις την συναλλαγή ( που δεν φαίνεται όμως ή ώρα ) και ο Θεός μαζί σου
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ (επεξεργασμένο) Φυσικα και φαίνεται ημερομηνία και ωρα σε μια συναλλαγή μεσα στο gwallet . Οπως και το transaction id . Απο εκει ο ελεγκτής μπορεί να το δει . Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:31 μμ από NeCrOmAnCeR19
Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 πμ Για να σε ελέγξει περνάς ξανά την κάρτα σου από το Google wallet στο μηχάνημα του ελεγκτή. Τραγικό αυτό με την έξοδο!
madboy Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 πμ (επεξεργασμένο) Σιγα καλέ. Δυο δυο, σαν τους Χιώτες, δυο δυο. Η αλλιως παρκουρ. Problem solved. 😁 Αρα και στο 89 να μπεις, παιζεις και καθυστερησεις τσαμπα. It's not a bug, it's a feature... 🤣 Αν σου κάτσει VAR μάλλον βλέπω κάρτα. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:06 πμ από madboy
paiktaras69 Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ 10 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Φυσικα και φαίνεται ημερομηνία και ωρα σε μια συναλλαγή μεσα στο gwallet . Οπως και το transaction id . Απο εκει ο ελεγκτής μπορεί να το δει . ημερομηνία ναι, ώρα όχι
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ 4 ώρες πριν, paiktaras69 είπε ημερομηνία ναι, ώρα όχι πατα επανω σε μια συνναλαγη να σου εμφανισει τις απο πισω πληροφορίες . 1
paiktaras69 Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ 16 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πατα επανω σε μια συνναλαγη να σου εμφανισει τις απο πισω πληροφορίες . οκ σωστός, λύθηκε το θέμα σε περίπτωση ελεγχου, η πύλη εξόδου που ειναι το πιο σημαντικό παραμένει άλυτο
bezoss Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Πολύ παράξενο αυτό που αναφέρεις Ανέπαφες Πληρωμές με Τραπεζικές Κάρτες – ΟΑΣΑ OASA_EMV_FAQ.pdf Δεν αναφέρεται πουθενά αυτό που αναφέρεις ότι δεν είναι για έξοδο παρά μόνο για είσοδο. Ραδιο ΑΡβύλα μυρίζομαι. 46 minutes ago, paiktaras69 said: οκ σωστός, λύθηκε το θέμα σε περίπτωση ελεγχου, η πύλη εξόδου που ειναι το πιο σημαντικό παραμένει άλυτο
paiktaras69 Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ 14 λεπτά πριν, bezoss είπε Πολύ παράξενο αυτό που αναφέρεις Ανέπαφες Πληρωμές με Τραπεζικές Κάρτες – ΟΑΣΑ OASA_EMV_FAQ.pdf Δεν αναφέρεται πουθενά αυτό που αναφέρεις ότι δεν είναι για έξοδο παρά μόνο για είσοδο. Ραδιο ΑΡβύλα μυρίζομαι. Δεν είπα ότι είναι μονο για είσοδο, δεν λειτουργεί κατά την έξοδο μέσω του nfc του τηλεφώνου ,ο Σταθμάρχης του Ευαγγελισμού μου είπε ότι είναι γνωστό πρόβλημα μη επιλύσιμο για την ώρα
McCoy Δημοσ. Τρίτη στις 02:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:41 μμ Εγώ πάντως τις τελευταίες 2-3 φορές που έχω πάρει το μέτρο και ηλεκτρικό έχω μπεί χωρίς εισητήριο αλλά μέσω άμεσης πληρωμής με το nfc του κινητού (χωρίς να ανοίξω κανένα app, σαν να πληρώνω στο σούπερ μάρκετ πχ) χωρίς κανένα πρόβλημα και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο. 1
unforgiven Δημοσ. Τρίτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:43 μμ Με Garmin άνοιξε κανονικά η πύλη εξόδου στο Μετρό.
katergaris79 Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ Κι εγώ με GWallet έχω μπει κι έχω βγει κανονικά. Φίλη με Apple Wallet μπήκε κανονικά και δεν την άφηνε να βγει. Ίσως εμφανίζονται τυχαία σφάλματα και κολλάει.
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:07 μμ 18 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Φυσικα και φαίνεται ημερομηνία και ωρα σε μια συναλλαγή μεσα στο gwallet . Οπως και το transaction id . Απο εκει ο ελεγκτής μπορεί να το δει . 3 ώρες πριν, paiktaras69 είπε οκ σωστός, λύθηκε το θέμα σε περίπτωση ελεγχου, η πύλη εξόδου που ειναι το πιο σημαντικό παραμένει άλυτο Όπως έγραψε και ο @Bourdoulasπιο πάνω, δεν ελέγχουν έτσι αν υπάρχει εισιτήριο. Σκαναρεις την ίδια κάρτα και βλέπουν στο μηχάνημα τους σχετικές πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα