dtzgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Για να μπορώ να χρησιμοποιήσω eSIM από την cosmote πρέπει η συσκευή μου να είναι "πιστοποιημένη" ή γίνεται με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει eSIM; Έχει ενεργοποιήσει κανείς eSIM σε συσκευή που υποστηρίζει μεν eSIM, αλλά δεν είναι στη λίστα των "πιστοποιημένων" της Cosmote?
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Στις 17/2/2025 στις 9:55 ΠΜ, dtzgr είπε Για να μπορώ να χρησιμοποιήσω eSIM από την cosmote πρέπει η συσκευή μου να είναι "πιστοποιημένη" ή γίνεται με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει eSIM; Έχει ενεργοποιήσει κανείς eSIM σε συσκευή που υποστηρίζει μεν eSIM, αλλά δεν είναι στη λίστα των "πιστοποιημένων" της Cosmote? Εγω σε pixel 6 πριν 3 χρόνια και σε 9proXL πριν 3 μήνες.Δεν τους είπα καν τι συσκευή είναι,απλά θέλω αυτό το νούμερο να το κάνω esim .
dtzgr Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 μμ Ναι, τελικά διαπίστωσα κι εγώ ότι δουλεύει κανονικά σε Motorola που δεν είναι μεν στη λίστα, υποστηρίζει όμως κανονικά eSim. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα