mariosnik_ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 πμ 7 ώρες πριν, Raylan είπε Έχεις ταλέντο, γράφεις μυθιστόρημα, κάνεις free publishing και ψάχνεις τρόπους προώθησης.. Ποιος θα το διαβάσει? Θα το δώσεις στους γονείς σου, στα αδέρφια σου, στην γκόμενα άντε ψήσεις και κάνα φίλο αφού πρώτα θα τους έχεις ζαλίσει.. Εγώ είπα μερικούς τρόπους προώθησης, να αρχίσει όταν γκουγκλάρεις το όνομα σου να σε εμφανίζει, να έχεις μια παρουσία στο ίντερνετ να μπορεί να σε βρει ο άλλος πχ έναν λογαριασμό στο Facebook να γράφεις τα νέα σου. Να δώσεις το βιβλίο σου σε 5 book bloggers στο YouTube να σε σχολιάσουν. Αν έχεις κάνα φίλο γνωστό- άγνωστο να γράψει μια στήλη στο site του για σένα. Να μπεις σε κάνα φόρουμ με βιβλία να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να κάνεις κάνα διαγωνισμό giveaway με το βιβλίο σου. Για σας είμαι ο τάδε νέος συγγραφέας έχω αυτό το βιβλίο θέλω να το μοιραστώ 3 από εσάς το βιβλίο μου, στα 20 άτομα που σου έκαναν like το δίνεις στους τρεις.. Από κοντά σε 2-3 βιβλιοπωλεία στην γειτονιά σου, να σας αφήσω μερικά βιβλία να βάλετε στο ράφι και άμα πουληθούν με πληρώνετε.. Τώρα αν είσαι σε φάση και μπορείς να κάνεις παιχνίδι στο τικ τοκ και να πληρώσεις αλγόριθμο ώστε να απευθυνθείς σε περισσότερο κόσμο όπως κάνει αυτός ο δικολάβος με το βιβλίο του ο δικηγόρος του διάβολου που μου το βγάζει όλη την ώρα, μπράβο σου. Θέλω να πω ότι ένα βιβλίο είναι, μια φθηνή μορφή ψυχαγωγίας για τον άλλον που θα τον ψυχαγωγήσεις για μερικές ώρες.. Δεν πας για πρωταθλητισμό, ούτε να γίνεις η Δημουλίδου να μην προλαβαίνει ο εκτυπωτής να βγάζει αντίτυπα, το κέφι σου πας να κάνεις.. Κατα τα άλλα σωστά σε όλα συμφωνώ. Τα έχω υπόψην όλα αυτά, καλώς τα γράφεις για να τα δει ο ts. Στην θεωρία βέβαια ωραία, στην πράξη είναι αρκετά διαφορετικά η και δυσκολότερα από όσο ακούγονται. Πάμε ένα ένα. "Έχεις ταλέντο, γράφεις μυθιστόρημα, κάνεις free publishing και ψάχνεις τρόπους προώθησης.." Ναι, γνωρίζω άτομα ακόμα και με έκδοση από εκδοτικό που τα προωθούν μόνοι τους. Αν δεν το έχεις εκδόσει από εκδοτικό τα αναλαμβάνεις όλα εσύ, ενώ αν υπάρχει εκδοτικός πχ με πλατφόρμα, εκεί πρέπει να δεις τους όρους, διότι μπορεί να υπάρχουν απαγορεύσεις. Πχ απαγορεύεται να το σηκώσεις σε πλατφόρμα η κάπου μόνος σου, αλλά δεν απαγορεύεται να το διαφημίσεις η να το πουλήσεις σε άτομο. Θέλει έρευνα λόγω περιορισμών. "Ποιος θα το διαβάσει? Θα το δώσεις στους γονείς σου, στα αδέρφια σου, στην γκόμενα άντε ψήσεις και κάνα φίλο αφού πρώτα θα τους έχεις ζαλίσει.." Σαφώς. Με την διαφορά ότι δεν θα σε πληρώσουν. Αν τους πιέσεις να σε πληρώσουν κιόλας απλά θα αποκτήσουν κακή εντύπωση για εσένα. Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να τους το δώσεις τζάμπα και να τους πεις διαβάστε το, κοστίζει τόσα ευρώ κανονικά κι αν κρίνετε ότι άξιζε τον κόπο πληρώστε με το ποσό οποτε θέλετε. Το point μου ήταν πως πολύ δύσκολα θα δώσει λεφτά πλέον κάποιος τυχαίος για βιβλίο. Μπορεί ευκολότερα να δώσει λεφτά ακόμα και σε έναν τοξικομανη παλιατσο στον δρόμο, για βιβλίο όμως ακόμα πιο δύσκολα. "να αρχίσει όταν γκουγκλάρεις το όνομα σου να σε εμφανίζει, να έχεις μια παρουσία στο ίντερνετ να μπορεί να σε βρει ο άλλος πχ έναν λογαριασμό στο Facebook να γράφεις τα νέα σου." Για να γίνει αυτό θέλει να ανοίξεις δική σου ιστοσελίδα που θα διαφημίζεις το βιβλίο και να πληρώσεις web developer για seo optimization. Αν ήμασταν μερικά χρόνια πιο πριν, θα έλεγα πως άμα έχεις σπάνιο όνομα, δεν χρειάζεται ούτε τα παραπάνω και σε βρίσκουν εύκολα, πλέον δεν γίνεται ούτε αυτό. Επίσης, θέλει και πληρωμή κάποια υπηρεσία της google για να σε βγάζει πιο ψηλά ο αλγόριθμος. Με το facebook και τα social δεν κάνεις τίποτα εκτός άμα είσαι γνωστός. Ξέρω άτομο που έχει τρομερή επιτυχία μέσω Social αλλά είναι ακτιβίστρια, με προσωπικότητα και ασχολείται με τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ. Στόχευσε σε σύγκρινενα κοινα κατευθείαν, τώρα άμα δεν έχεις κάποια συγκεκριμενη ιστορία στην ζωή σου για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον, να χτυπήσεις ευαίσθητες φλέβες, δυσκολευει πολυ η δουλειά σου από εκεί. "Να δώσεις το βιβλίο σου σε 5 book bloggers στο YouTube να σε σχολιάσουν." Πολύ καλή ιδέα. Αν αξίζει το βιβλίο θα το αναφέρουν. Βέβαια, μάλλον θα ζητήσουν να τους πληρώσεις και κάτι, αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις και άτομα χωρίς να ζητήσουν αντάλλαγμα. "Αν έχεις κάνα φίλο γνωστό- άγνωστο να γράψει μια στήλη στο site του για σένα." Δεν ειναι άσχημη ιδέα. Μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μπορεί και όχι. Πρέπει να μιλάμε για σελίδα υψηλής επισκεψημοτητας για να έχει κάποιες πιθανότητες να το αγοράσει κάποιος. " Να μπεις σε κάνα φόρουμ με βιβλία να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να κάνεις κάνα διαγωνισμό giveaway με το βιβλίο σου. Για σας είμαι ο τάδε νέος συγγραφέας έχω αυτό το βιβλίο θέλω να το μοιραστώ 3 από εσάς το βιβλίο μου, στα 20 άτομα που σου έκαναν like το δίνεις στους τρεις.." Κανένα θέμα. Μπορεί να το δώσεις και σε δεκατρείς άμα θες, το θέμα είναι ότι δεν να πάρεις φράγκο. Δωρεάν αν είναι βγάζεις κάποια αντίγραφα και τα μοιράζεις και σε περαστικούς στην Ομόνοια όπως δίνουν τα φυλλάδια. " Από κοντά σε 2-3 βιβλιοπωλεία στην γειτονιά σου, να σας αφήσω μερικά βιβλία να βάλετε στο ράφι και άμα πουληθούν με πληρώνετε.." Με την καμία. Το πολύ πολύ να το πάρει κάποιος υπεύθυνος να το βάλει σε κανένα συρτάρι και καληνύχτα σας. Άσε που πιθανόν να υπάρχει και θέμα φορολογικό η νομιμότητας να το κάνουν αυτό. Αν το βιβλιοπωλείο είναι με franchise δεν θα ρισκάρουν τιποτε. " Τώρα αν είσαι σε φάση και μπορείς να κάνεις παιχνίδι στο τικ τοκ και να πληρώσεις αλγόριθμο ώστε να απευθυνθείς σε περισσότερο κόσμο όπως κάνει αυτός ο δικολάβος με το βιβλίο του ο δικηγόρος του διάβολου που μου το βγάζει όλη την ώρα, μπράβο σου." Καλή ιδέα που μπορεί να γίνει και με fb, google κτλ. Το θέμα είναι να έχειςχ λεφτά για να πληρώσεις και να δεις ότι σε συμφέρει. " Θέλω να πω ότι ένα βιβλίο είναι, μια φθηνή μορφή ψυχαγωγίας για τον άλλον που θα τον ψυχαγωγήσεις για μερικές ώρες.. " Είναι μια οπτική αυτό. Δεν ξέρω αν αποτελεί για όλους όσους διαβάζουν ψυχαγωγια. Κυριαρχούν και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Είμαι της άποψης ότι πολλοί που διαβάζουν δεν ψυχαγωγουνται απαραίτητα αλλά το κάνουν για άλλους λόγους. Μεγαλη κουβέντα τώρα και αρκετά υποκειμενική. "Δεν πας για πρωταθλητισμό, ούτε να γίνεις η Δημουλίδου να μην προλαβαίνει ο εκτυπωτής να βγάζει αντίτυπα, το κέφι σου πας να κάνεις.." Προς θεού, δεν εννόησα κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοι όλοι, δοκιμασαν όλα τα παραπάνω. Απλά μην το έχει ως δεδομένο ο ts ότι δεν θα μπει μέσα. Αν μπορέσει και κρατήσει αυτή την προσέγγιση, πως το κάνει για το κέφι και την ψυχαγωγία του κοινού, θα είναι πολύ καλό. 2
Vstromrider Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 πμ Στις 18/2/2025 στις 4:31 ΜΜ, Morosana είπε Αυτογνωσίας αυτοβελτίωσης και ότι αύτο μπορείς να βάλεις 🤣 που εμπλεξες τεκνο μου ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα