Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο 5TB Black My Passport | Western Digital μόλις τον τοποθετώ στο Laptop μου τον εμφανίζει αλλά χωρίς την χωρητικότητα του και όταν κάνω κλικ επάνω του μου βγάζει παραμετρος εσφαλμενη.Παραθέτω φωτογραφίες και απο άλλες με προσπάθειες που έκανα να τον κάνω να λειτουργήσει,διαμορφωση δεν εκανα μηπως γινει διαγραφη αρχειων.Γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο χωρίς να χάσω τα αρχεία μου να είναι λειτουργικός πάλι..ευχαριστώ 

2Screenshot 2025-01-03 193539.png

3Screenshot 2025-01-01 235434.png

4Screenshot 2025-01-02 195531.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανονικά θέλει image  backup και παίζεις με το αντίγραφο αλλα βάλε linux live μπας και το διαβάσει και backup

Επεξ/σία από Aris_
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας driver της wd έχει αποκλειστεί από το windows defender ως επικίνδυνος για το windows 11. Νομίζω έχει βγει update του driver που το διορθώνει και πριν το update του  έπρεπε να κανείς by pass το defender για να τον εγκαταστήσει. Πάει καιρός και δεν το θυμάμαι καλά. Αλλά ναι αν δεν έχεις backup , κλασικά με Linux κτλ. να σώσεις τα αρχεία και format. 

Δημοσ.

Έκανα εγκατάσταση τα drivers από το επίσημο σάιτ της WD αλλά πάλι δεν έγινε κάτι για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα.Μου κάνει εντύπωση πώς παλιότερο μοντέλο WD λειτουργεί κανονικά..

IMG_0102.jpeg

Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 10:21 ΜΜ, KOSTASD9 είπε

Δεν εχω βρει update του driver.Θα πρεπει για το Linux να βρω καποιο βιντεο οδηγιων γιατι δεν το εχω δουλεψει ποτε.

Αν έχεις φτιάξει ποτέ έστω και ένα bootable usb πχ για την εγκατάσταση windows η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Η διαφορά με τις linux διανομές έχεις την δυνατότητα να κάνεις δοκιμή πριν εγκαταστήσεις το λειτουργικό.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αν έχεις φτιάξει ποτέ έστω και ένα bootable usb πχ για την εγκατάσταση windows η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Η διαφορά με τις linux διανομές έχεις την δυνατότητα να κάνεις δοκιμή πριν εγκαταστήσεις το λειτουργικό.

Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο και ο ο λόγος που έχω πάει σε κάποιο κατάστημα είναι ότι σε μία γνωστή αλυσίδα υπολογιστών που έκανα φορματ διαπίστωσα ότι έγινε είσοδος σε λογαριασμούς σοσιαλ μου αρκετές φορές και όποτε δεν θέλω να υπάρχει πρόσβαση σε αρχεία μου (φωτό κτλ).Οπότε προσπαθώ μόνος με την βοήθεια σας από εδώ.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, KOSTASD9 είπε

Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο και ο ο λόγος που έχω πάει σε κάποιο κατάστημα είναι ότι σε μία γνωστή αλυσίδα υπολογιστών που έκανα φορματ διαπίστωσα ότι έγινε είσοδος σε λογαριασμούς σοσιαλ μου αρκετές φορές και όποτε δεν θέλω να υπάρχει πρόσβαση σε αρχεία μου (φωτό κτλ).Οπότε προσπαθώ μόνος με την βοήθεια σας από εδώ.

Αυτό είναι δυστυχώς κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Προσπάθησε όμως τουλάχιστον όταν στέλνεις ένα υπολογιστή σε ένα κατάστημα να κάνεις αποσύνδεση απ' όλου τους λογαριασμούς σου. Τώρα όσον αφορά τα αρχεία σου δεν μπορώ να σου βρω κάποια λύση. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα πιάσει το μηχάνημα σου και τι έχει στο μυαλό ο καθένας εκεί έξω.

Τα βήματα θα τα βρεις εδώ για να φτιάξεις το bootable φλασάκι. Προσοχή αν και το λέει μέσα τα αρχεία που περιέχει φλασάκι θα διαγραφούν.

Έπειτα πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις το boot order ή να βρεις το boot menu του laptop σου και να διαλέξεις το φλασάκι ως boot device. Τώρα δεν μπορώ να σου βρω κάτι συγκεκριμένο εδώ αν δεν καταφέρεις να βρεις τον τρόπο στο Internet πες μου την μάρκα και το μοντέλο του laptop σου για να σε βοηθήσω περαιτέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...