blackhill66 Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ (επεξεργασμένο) εχω καταλήξει στο περίπου σαυτα τα 2 μοντέλα ,τα yaris βέβαια γενικά με πιο τσιμπημένη τιμή απο τα peugeot,κοιταω μοντέλα 2017 και μετα ,το budget είναι 8 με 9 χιλιάρικα μαξ, θαθελα γνώμες περι ασφαλείας βασικά και αξιοπιστίας, βλάβες, κόστη ,ανταλλακτικά κτλ κτλ και των 2 ,ευχαριστώ πολύ α, και αν ξερετε καμμια μαντρα σε αττικη οσο το δυνατο πιο αξιοπιστη απο προσωπικη σας εμπειρια. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:03 μμ από blackhill66
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ 4 ώρες πριν, blackhill66 είπε εχω καταλήξει στο περίπου σαυτα τα 2 μοντέλα ,τα yaris βέβαια γενικά με πιο τσιμπημένη τιμή απο τα peugeot,κοιταω μοντέλα 2017 και μετα ,το budget είναι 8 με 9 χιλιάρικα μαξ, θαθελα γνώμες περι ασφαλείας βασικά και αξιοπιστίας, βλάβες, κόστη ,ανταλλακτικά κτλ κτλ και των 2 ,ευχαριστώ πολύ α, και αν ξερετε καμμια μαντρα σε αττικη οσο το δυνατο πιο αξιοπιστη απο προσωπικη σας εμπειρια. Diesel ή βενζίνη κοιτάζετε; Αυτή η σειρά Peugeot το diesel έβγαζε θέμα με το adblue και τη αντλία / μπεκ. Από έμπορο όσο μπορεί αποφεύγετε αλλιώς να το ψάξετε καλά.
blackhill66 Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ Μόλις τώρα, meletis_m είπε Diesel ή βενζίνη κοιτάζετε; Αυτή η σειρά Peugeot το diesel έβγαζε θέμα με το adblue και τη αντλία / μπεκ. Από έμπορο όσο μπορεί αποφεύγετε αλλιώς να το ψάξετε καλά. οχι πετρελαιο δεν τα θελω για βενζινη ψαχνω
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Μόλις τώρα, blackhill66 είπε οχι πετρελαιο δεν τα θελω για βενζινη ψαχνω Για βενζίνη δε έχω διαβάσει για θέματα . Έλεγχο σε δικό σου μηχανικό / φανοποιο ή σε αντιπροσωπεία.
blackhill66 Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Από έμπορο όσο μπορεί αποφεύγετε αλλιώς να το ψάξετε καλά. το ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι μπαταχτζηδες αλλα και απο ιδιωτες δεν υπαρχουν πολλα Μόλις τώρα, meletis_m είπε Έλεγχο σε δικό σου μηχανικό / φανοποιο ή σε αντιπροσωπεία. εννοειται
tzotzo Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 μμ Yaris δεν εχει κατω απο 9 χιλιαρικα μοντελα του 17.
ikaruga24 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Δε θα αγόραζα μικρό γαλλικό πάλι αυτής της χρονολογίας. Οι κινητήρες αποδείχτηκαν αναξιόπιστοι και αρκετά διψασμένοι για λάδι.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ Δε ξέρω αν βοηθάει αλλα είχα peugeot 207 2010 και με τρέλανε στις βλάβες όλων των ειδών και χρωμάτων. Η γυναίκα έχει ένα yaris 2011 και μόνο μπαταρία του αλλάζουμε και τα γνωστά σερβις...
Tifa_LockHeart Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ Έχω Yaris '11 και η αλήθεια είναι ότι για Toyota έχει βγάλει βλάβες. Έκαιγε λάδια και έκανα επιδιόρθωση κινητήρα για να το στρώσω. Κατά τα άλλα από τότε είναι κομπλέ με σέρβις τακτικότητα πλέον και επιδιορθώσεις που οφείλονται στο πέρας του χρόνου. Φοβερά οικονομικό και ότι πρέπει για μέσα στην πόλη. Μιλάμε για μοντέλο του '11 που το βρίσκεις με το budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα