sakis han Δημοσ. Δευτέρα στις 10:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:04 μμ 3 ώρες πριν, deesnider είπε Ναι, η ρημάδα!!!😂 1
deesnider Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 πμ 11 ώρες πριν, sakisgri είπε πάτα "Κατάργηση" κανε μια επανεκκίνηση και θα βάλει αυτόματα τα drivers πάλι Δούλεψε με αυτό (disable device >>> restart και μετά από 2 επανεκκινήσεις (δεν έχω ιδέα γιατί ήθελε 2...) την έδειξε enable! Εννοείται, βέβαια, ότι πρώτα είχα κάνει τα πειράματα με τα καλώδια, την αλλαγή θυρών, τη σύνδεση τού laptop (τού οποίου ο ήχος έβγαινε κανονικά απ' τα ηχεία τής οθόνης) και όλα τα σχετικά... τα νεύρα μου! Πλέον δουλεύουν και οι δύο επιλογές. Αν βγήκε ένα καλό απ' όλη την ταλαιπωρία, είναι ότι θυμήθηκα πόσο καλά παίζουν τα εξωτερικά ηχεία που είχα παροπλισμένα, οπότε τα αφήνω συνδεδεμένα κι ας τρώνε χώρο στο γραφείο. Σας ευχαριστώ όλους! 3
sakisgri Δημοσ. Τρίτη στις 06:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:48 πμ 49 λεπτά πριν, deesnider είπε Δούλεψε με αυτό (disable device >>> restart και μετά από 2 επανεκκινήσεις (δεν έχω ιδέα γιατί ήθελε 2...) την έδειξε enable! Επιτέλους! Λογικά μετά την πρώτη επανεκκίνηση έβαλε τα drivers και μετά ήθελε πάλι επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν σωστά. 1
deesnider Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ 16 ώρες πριν, sakisgri είπε Επιτέλους! Λογικά μετά την πρώτη επανεκκίνηση έβαλε τα drivers και μετά ήθελε πάλι επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν σωστά. Αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη λέξη «λογικά», όσο μιλάμε για τα μηχανήματα τού σατανά, αλλά... τέλος καλό! 2
infin1tyGR Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 πμ 48 minutes ago, deesnider said: Αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη λέξη «λογικά», όσο μιλάμε για τα μηχανήματα τού σατανά Κάτσε, δεν ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα και με εκτυπωτή 1
deesnider Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 πμ 39 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Κάτσε, δεν ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα και με εκτυπωτή Οι εκτυπωτές είναι bdsm toys. Άλλη κατηγορία βασανιστηρίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα