Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sakisgri είπε

πάτα "Κατάργηση" κανε μια επανεκκίνηση και θα βάλει αυτόματα τα drivers πάλι

Δούλεψε με αυτό (disable device >>> restart και μετά από 2 επανεκκινήσεις (δεν έχω ιδέα γιατί ήθελε 2...) την έδειξε enable!

Εννοείται, βέβαια, ότι πρώτα  είχα κάνει τα πειράματα με τα καλώδια, την αλλαγή θυρών, τη σύνδεση τού laptop (τού οποίου ο ήχος έβγαινε κανονικά απ' τα ηχεία τής οθόνης) και όλα τα σχετικά... τα νεύρα μου!

Πλέον δουλεύουν και οι δύο επιλογές.

Αν βγήκε ένα καλό απ' όλη την ταλαιπωρία, είναι ότι θυμήθηκα πόσο καλά παίζουν τα εξωτερικά ηχεία που είχα παροπλισμένα, οπότε τα αφήνω συνδεδεμένα κι ας τρώνε χώρο στο γραφείο.

Σας ευχαριστώ όλους!

• Like 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, deesnider είπε

Δούλεψε με αυτό (disable device >>> restart και μετά από 2 επανεκκινήσεις (δεν έχω ιδέα γιατί ήθελε 2...) την έδειξε enable!

Επιτέλους! Λογικά μετά την πρώτη επανεκκίνηση έβαλε τα drivers και μετά ήθελε πάλι επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν σωστά.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sakisgri είπε

Επιτέλους! Λογικά μετά την πρώτη επανεκκίνηση έβαλε τα drivers και μετά ήθελε πάλι επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν σωστά.

Αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη λέξη «λογικά», όσο μιλάμε για τα μηχανήματα τού σατανά, αλλά... τέλος καλό!

• Like 2
Δημοσ.
48 minutes ago, deesnider said:

Αποφεύγω να χρησιμοποιώ τη λέξη «λογικά», όσο μιλάμε για τα μηχανήματα τού σατανά

Κάτσε, δεν ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα και με εκτυπωτή

• Haha 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Κάτσε, δεν ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα και με εκτυπωτή

Οι εκτυπωτές είναι bdsm toys. Άλλη κατηγορία βασανιστηρίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...