Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Ιδανικά γύρω στα 250-350€

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα μόνο 

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Πιθανότατα ναι - καθαρά για πρακτικούς λόγους 

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες

5) Μέγεθος οθόνης; ~6,5"

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

Dual sim, NFC 

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):  Social media, viber, tiktok, βίντεο, μουσική, παιχνίδια τύπου candy crush, εκπαιδευτικά apps της Supercourse με VR και AR

Καλησπέρα σας, έχω ένα Xiaomi 9 pro dual κι επειδή πλέον έχει πέσει πολύ η απόδοση του, ψάχνω να το αλλάξω. 

Συμπλήρωσα τη φόρμα αλλά να εξηγήσω κι εδώ κάποια πράγματα.

Είμαι κολλημένη με το κινητό μου (ναι, κακό), το έχω πάντα δίπλα μου, πάνω μου. Κοιμάμαι με μουσική/βίντεο.

Μου έχει πέσει πάρα πολλές φορές, άλλαξα 4 φορές τζαμακια και τελευταία το άφησα χωρίς γιατί άρχισε να πατάει ο,τι να'ναι - έχει σπάσει η οθόνη. Ακριβώς λοιπόν επειδή δεν είμαι παααρα πολύ προσεκτική, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω πάνω από 250-350€.

(+ Φοβάμαι μη το χάσω/μου το κλέψουν και κλαίω τα λεφτά που'δωσα)

Θέλω λοιπόν η νέα συσκευή να έχει γενικά καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτή που έχω τώρα. Να έχει μεγάλη μνήμη (τα 128 στο Xiaomi δεν είναι τίποτα, πάμε από 256 και πάνω. Λογω πολλών φωτογραφιών/βίντεο δεν χωράει πια σχεδόν καμία εφαρμογή!!! Όλο σβήνω κι όλο μνήμη γιοκ) και καλή ram (8 τουλάχιστον) και καλή απόδοση κάμερας και ηχείων (κλήσεις & μουσική). Αν γίνεται, να μη σπάει νεύρα με διαφημίσεις. Κι αν κρατάει πολύ η μπαταρία+ με ταχεία φόρτιση θα είναι τέλειο! 

Τώρα, όσο αφορά το μέγεθος, αναφέρω 6,5" για ένα και μόνο λόγο, οι μάσκες VR που μας δίνουν είναι για κινητά μέχρι 6,5" αλλά σαφώς δε θα με περιορίσει στην τελική επιλογή - ας φροντίσουν πια και τα μαθητάκια μας να κατεβάσουν την εφαρμογή! >.<

Σε εμφάνιση, μια παραξενιά έχω μόνο: δε μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα κινητά που η μπροστινή κάμερα "κόβει" την οθόνη (πχ Samsung A15). 

Έχω διαβάσει τις προτάσεις σας σε άλλα ποστς και ψάχνω παντού για κριτικές κλπ αλλά καταλήγω να μπερδευομαι περισσότερο 😂 

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή να διαβάσετε το σεντόνι μου και να βοηθήσετε 🙏🏻

Δημοσ.

Δες κάπου από κοντά σε αλυσίδα  ανοικτά ,τα παρακάτω δημοφιλή κινητά ,και μετά βλέπεις τις λεπτομέρειες αν σε βολεύουν .Το ιδανικό δεν υπάρχει με πλαφόν τιμής  ..

https://www.bestprice.gr/item/2159435145/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-256gb.html

https://www.bestprice.gr/item/2159622951/motorola-moto-edge-50-fusion-512gb.html?qo=motorola+edge+50+fusion&from=cat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...