mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2025 στις 7:26 ΜΜ, varade είπε τα μονα που εχουν ακομα καλο ονομα ειναι τα εξης: food plaza καλαμαρια γιωτης τουμπα to gyradiko τουμπα η ποιοτητα εχει πεσει σε ολη την πολη. ΟΛΟΙ ανεβασαν τιμες και ριξανε ποιοτητα. ολοι ηταν καποτε γυραδικα,τωρα ειναι τιποτα.καμμια σχεση. Στις 16/2/2025 στις 8:08 ΜΜ, varade είπε φιλε απο Πρασσα εχεις αποψη? χαλια . Στις 16/2/2025 στις 8:13 ΜΜ, varade είπε στην περιοχη ντεπω δες την ταβερνα Κρονος. φτιαχνει δικο του γυρο ο συγκεκριμενος. δεν κανει και σαντουιτσ ,ομως ετσι? μονο τραπεζατο αν δεν κανω λαθος.παλια παραδοσιακη ταβερνα ,αντεχει για καποιο λογο..μαρεσει ο διακοσμος της,θυμιζει παλια χρονια. Στις 16/2/2025 στις 9:34 ΜΜ, phanispal είπε Πριν 25 χρόνια που ήμουν πιτσιρίκος ήταν αλλιώς τα τυλιχτά. Δεν έπαιρναν όλοι από τον ίδιο προμηθευτή κατεψυγμένο γύρο, τα σουβλάκια είχαν λιπάκι και ήταν πιο νόστιμα, ψήσιμο στα κάρβουνα από πολλούς, πιθανόν να ήταν πιο βρώμικα αλλά πιο νόστιμα overall. Βέβαια, επειδή αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει αρκετές φορές εδώ στο παρελθόν, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν αλλάζει η γεύση, αλλά το πώς την αντιλαμβανόμαστε εμείς μεγαλώνοντας καθώς έχουμε την τάση να νοσταλγούμε και να ωραιοποιούμε το παρελθόν. Προσωπικά δε συμφωνώ βέβαια. αν εχει αλλαξει λεει,εχεις δικιο.να σου πω ..ο ανιψιος μου οταν τον ρωτησα ,εχει κανενα στεκι εσεις που γυρνατε εκω και τρωτε συνεχεια?που να εχει καλο γυρο? μου λεει εμας ολα ιδια μας φαινονται.δεν καταλαβαινουμε απο γευση.κοιτανε να φανε και οτιναναι.και παντα οτι πιο φθηνο.εδω το goodys οταν ξεκινησε ηταν πιο ακριβο απο τον γυρο και τωρα ειναι 2 ευρω κατω,το απλο cheese.τι λετε να προτιμησουν? Στις 17/2/2025 στις 6:42 ΠΜ, Inuyasha είπε https://maps.app.goo.gl/FZj7JTh9Jwiv6MCe7 Δοκίμασε από εδώ, χειροποίητα τα πάντα ανοίγει το απόγευμα μετά της 5 βάζει ένα γύρο και αυτό είναι όσο πάει delivery κάνουν ίσα ίσα μερικά τετράγωνα γύρω γύρω με τα πόδια κυρίως σε γνωστούς, δεν είναι σε πλατφόρμες, μέρες με αγώνα του παοκ ο γύρος τελειώνει πολύ νωρίς, και γενικότερα γύρο θα βρεις μέχρι της 9-10 καλος! Στις 17/2/2025 στις 7:30 ΠΜ, milos_ είπε δοκιμάστε το γυρο του Μιχάλη. εξαιρετικός. χειροποίητος και σε καλή ποσότητα https://maps.app.goo.gl/iMhMPXpuRbPGBJ3h7. καλος! Στις 19/2/2025 στις 10:23 ΠΜ, NiKoSmile είπε Πολλοί γράφετε πως η ποιότητα του γύρου "έπεσε" και είναι "σκ@τ@"! Που ήταν δηλαδή και από που έπεσε; Πιστεύεται δηλαδή ότι πριν 15 χρόνια η ποιότητα ήταν ανώτερη; Και πως καταλαβαίνεται την πτώση της ποιότητας, λογικά μόνο από τη Γεύση ε; 😂 και πριν 30 να δεις.φυσικα απο την γευση.οσοι εχουν φαει απο παλια ξερουν απο γευση.αν κοροιδευεις για τον ποιοτητα,ναι εν μερει εχεις δικιο.παλια ηταν βρωμια αλλα ηταν νοστιμο.τον γυρο τον εφτιαχναν ο καθενας χειροποιητα αλλα χωρις συνθηκες υγιεινης.θυμαμαι να καπνιζουν διπλα του οταν τον εψηναν και σερβιραν.ομως υπηρχε κατι βασικο.ηταν ελληνικο καθαρο κρεας και νοστιμο.γιατι τοτε δεν ειχε πολλα μεγαλα σαντουιτσαδικα.ειχε μικρα με μικρους γυρους και καλυπτονταν απο κρεας.μετα μεγαλωσε η αγορα ,εκλεισαν ταβερνες και ανοιξαν αλυσιδες.παιρνουν χοιρινο απο το χρηματιστηριο οι εργολαβοι-βιοτεχνιες απο ολο τον κοσμο,οπου βρουν ποιο φθηνο ,ασχετως ποιοτητας,συνηθως απο αλλη ηπειρο ,τα παρσκευαζουν στα εργαστηρια τους,τα συσκευαζουν και τα στελνουν με φορτηγα.καμμια σχεση με το φρεσκο καθημερινο κρεας.παλια ετρωγα 3 και ημουν μια χαρα.τωρα ενα και το μετανιωνω. Στις 21/2/2025 στις 7:41 ΠΜ, milos_ είπε εγώ έχω παρατηρήσει και το εξης, παραγγέλνεις μερίδα σουβλάκια και γαρνιτούρα μηδεν. καποτε βαζανε ψωμακι-πιτες, πατατες κρεμμυδι. πλεον έλαχιστα πράγματα ισα-ισα βαζουν πολυ κρεμυδι που φουσκωνει το πιτακι και καμμια μεγαλη ντοματα το καλοκαιρι που ειναι φθηνη,τον χεμωνα ακριβαινει αλλα δεν ειναι ντοματα οποτε καλως κανουν. Στις 21/2/2025 στις 7:56 ΠΜ, atypicalcoder είπε Που τα είδες 4-5 ευρώ μαγειρευτά? και αυτά έχουν πάρει την ανηφόρα. Εκτός κι αν μιλάς για μινι μερίδες γιατί αυτό κάνουν μερικοί πονηροί. Διαφημίζουν το "μαγειρευτό φαγητό" και μικραίνουν τις μερίδες, δίνοντας έμφαση δλδ στο "μαγειρευτό". Άσε που και αυτά από ποιότητα είναι πολύ χάλια. 7-8 εχουν παει και ειναι ενα πιατο που χορταινεις αν τρως φυσιολογικα. οποιος θελει ενα τριτο καλο γυραδικο μαζι με τα αλλα 2 που επαινεσα ,υπαρχει και στην καλαμαρια ενα παλιο που κραταει καλα και κανει χειροποιητο γυρο ακομα,ο θεολογος.λιπος ,ισως το πιο νοστιμο κρεας απο τα 3 και κανονικη ποσοσητα θα ελεγα. 5 ευρω θα παει λογικα σε λιγο.και δεν δικαιολογειται με τιποτα.οσο θυμαμαι οτι λιγο πριν το ευρω τρωγαμε με 300 δραχμες ,περιπου 1 ευρω δλδ. και σκαγαμε.εχω μειωσει αισθητα πλεον το ετοιμο,ειδικα πιτσα ειναι πιο χαλια απο ποτε θεσσαλονικη.οι καλες ειναι ακριβες οι φθηνες δεν τρωγονται.ολα τα μικρα μαγαζια με πιτσα και γυρο χειροποιητο ,εκλεισαν.και οσα εμειναν κανουν εκπτωσεις σε ποιοτητα . σημερα ειχα παρει παντσετες και εψησα.τις αφησα στην λαδοκολλα στον φουρνο και κολλησαν να πιασουν μακα απο κατω και μετα το ψιλοκοψα στο πιατο ,εφτιαξα και ενα σαντουισ με ντοματατινι και κρεμυδια που ψηθηκαν μαζι και λιγες πατατες.και εφαγα γυρο οπως τον θυμαμαι.αν περιμενα ντιλιβερυ θα περιμενα μιση ωρα και θα ετρωγα χαλια και ακριβα.εφαγα σχεδον με τα ιδια λεφτα 2 ατομα και ποιοτικα ,φευγα ,καμια συγκριση.οκ περιμενα 1 ωρα αλλα αξιζει. το θεμα ειναι η δουλεια και δεν υπαρχει χρονος εκει πονταρουν και αυξανονται τα ντιλιβερυ. ερχεται ξανα η hut ελλαδα,η μονη αλυσιδα που μου αρεσε η πιτσα.να δω τιμες πριμιουμ που θα εχει και αν θα αντεξει ξανα. σουβλακι ειναι μεγαλο δραμα.ποιο σουβλακι ρε παιδια.ξυλα ειναι..αν θες σουβλακι πρεπει να πας μονο υπαιιρο,χωρια.η λειβαδια εχει ωραια και αγνα σουβλακια.στις πολεις ειναι ιδια προελευσης με γυρο,ξυλαγγουρα.θεσ σοδα να χωνεψεις απο τα τουβλα που τρως Επεξ/σία Κυριακή στις 11:12 μμ από mike15
Neptu Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ 1 ώρα πριν, mike15 είπε 5 ευρω θα παει λογικα σε λιγο.και δεν δικαιολογειται με τιποτα. δε θα πάει καλά αυτό όμως. Στη δουλειά παλαιότερα, 2 χρόνια πριν και βάλε παραγγέλναμε πολύ συχνά απ έξω. Με τον καιρό αυτό μειώθηκε. Εγώ ειδικά το είχα τερματίσει. Πλέον η συντριπτική πλειοψηφία έρχεται με ταπεράκι και τρώει φαγητό από το σπίτι. Όσο και να είμαστε του έξω, δε βγαίνουν τα νούμερα. Δε μπορείς να δίνεις τόσα χρήματα. Προσωπικά έχω κόψει μαχαίρι τους καφέδες απ έξω και έχω ελλατώσει πολύ το delivery. Και δεν είμαι μόνος μου, είμαστε πολλοί εκεί έξω. Βγαίναμε παλαιότερα για κανένα καφε-ποτό και μετά χτυπούσαμε κανένα σουβλάκι. Ασχέτως αν είχαμε φαγητό στο σπίτι κάτι μπορεί να παίρναμε. Τώρα ακους από πολλούς "έχω φαγητό στο σπίτι". Το λεώ κι εγώ. Και επίσης έχω παρατηρήσει ενώ παλαιότερα παραγγελναμε χωρίς να μας νοιάζει κάτι , τώρα πολλοί κοιτάνε και τις τιμές. Μπορεί να παραγγείλουν την Α σαλάτα αντί της Β επειδή θα είναι 1€ φθηνότερη. Και μάλιστα το σχολιάζουν. Τουλάχιστον αυτό βλέπω στον δικό μου κύκλο και φαντάζομαι δεν είμαστε μόνο εμείς. Οπότε αν πάει 5€ θα αρχίσουν να κλείνουν κάποια. Είναι και πολλά πανάθεμα τα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι πολλοί παραγγέλνουν λόγω δουλειάς και έλλειψης χρόνου. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Είναι σχεδόν απίθανο να κάθομαι σπίτι και να πω θα παραγγείλω. Κάτι θα έχω να φτιάξω. Αν είμαι έξω όμως και τρέχω.... Οπότε αυτά που λένε μερικοί, πάρε και φτιάξε σπιτικό ... ε είναι τελείως άκυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα