Rebelos2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, digitalarchive είπε γιοκ μπαλικ κλασσικο φοιτικογυραδικο. μια ζωη τα ιδια.κατι χαζο μπουρια με κατι χοντροπανσετες μεσα και πατατα τιγκαρισμενο. ο εικοσιδιο παλια ειχε το ντερλικατεσεν στην μητροπόλεως, νοστιμο φαγητό αλλα παιζει μονο σουβλάκι. καταλλα κρατάει μια αλφα ποιότητα παορλου που εχει ακριβυνει και θες κανα 20αρι για να χωρτασεις. νομιζω πλεον βρισκεται στην αριστοτέλους. και αλλα που εχω παρατηρησει πλεον περισσοτερα burgεράδικα εχει παρα γυράδικα οσο τραγικο και αν ακουγεται. Γενικά η Θεσσαλονίκη πάσχει από σουβλάκι. Και εγώ όταν πρωτοπήγα, απογοητεύτηκα. Άκουγες Θεσσαλονίκη, θα φας καλά σουβλάκια κλπ, τρίχες κατσαρές. Για αυτό είχα το σιγουράκι μου τον Βάγγο.
digitalarchive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Γενικά η Θεσσαλονίκη πάσχει από σουβλάκι. Και εγώ όταν πρωτοπήγα, απογοητεύτηκα. Άκουγες Θεσσαλονίκη, θα φας καλά σουβλάκια κλπ, τρίχες κατσαρές. Για αυτό είχα το σιγουράκι μου τον Βάγγο. και εγω γυρησα ααπο αθηνα μετα απο κανα 3χρονο και λεω ω ρε θα φαμε κανα σουβλάκι. γελαω ακομα...γινεται να χρεωνεις για την κατεψυγμενη γυρομπαλα τωρα 5-5.60 με αλοιφη προκατ και πατάτα προκατ; τα τσακάλια πλεον προσπαθουν να βγαλουν απο οπου μπορουνε. παλια κατι τορτιγιες / κυπριακες ηταν δωρεαν τωρα +1€ πετυχα μαγκες σημερα μεχρι και γυραδικο που χρεωνε το μαρουλι 40λεπτά. (10 το καλό με καλα και καλα reviews στο google) που πατε ρε όρνια..... 40 λεπτα το μαρουλι βλακα κουτοπόνηρε. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από digitalarchive 2 1 1
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, digitalarchive είπε και εγω γυρησ ααπο αθηνα μετα απο κανα 3χρονο και λεω ω ρε θα φαμε κανα σουβλάκι. γελαω ακομα...γινεται να χρεωνεις για την κατεψυγμενη γυρομπαλα τωρα 5-5.60 με αλοιφη προκατ και πατάτα προκατ; Κοίτα το κόστος, τότε, το καταλάβαινα. Έδινες 4.5 για ένα σάντουιτς, σαν να έπαιρνες δύο αθηναϊκά. Δεν έφαγα πάνω από ένα σάντουιτς ποτέ. Πάντα ένα σάντουιτς και ένα σουβλάκι. Στις μεγάλες λιμάρες. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ, γιατί χρεώνουν την αλοιφή έξτρα; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Rebelos2018 1
digitalarchive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Κοίτα το κόστος, τότε, το καταλάβαινα. Έδινες 4.5 για σάντουιτς, σαν να έπαιρνες δύο αθηναϊκά. Δεν έφαγα πάνω από ένα σάντουιτς ποτέ. Πάντα ένα σάντουιτς και ένα σουβλάκι. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ, γιατί χρεώνουν την αλοιφή έξτρα; μειωμενος τζίρος να βγαλουμε απο που γινεται. αθηνα τζατζικια και τετοια ειναι δωρεαν. αντε παμε να δουμε το ναβαγιο τη παοκαρα τωρα. άρης εφαγε 4 με ανοιχτα τα σκέλια. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από digitalarchive 1
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε μειωμενος τζίρος να βγαλουμε απο που γινεται. αθηνα τζατζικια και τετοια ειναι δωρεαν. Μα αυτό ίσχυε και το 2008 και πριν δέκα χρόνια. Τότε είχαν μειωμένο τζίρο; 1
digitalarchive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Μα αυτό ίσχυε και το 2008 και πριν δέκα χρόνια. Τότε είχαν μειωμένο τζίρο; πριν 10 χρόνια ετρωγες 2 με κανα 7-7.50€ και εισουν κομπλε. έβρισκες και κανα γυρο στα κάβουρνα η κανα γύρο πιο χειροποίητο, και μιλάμε υπήρχε πληθόρα απο γυράδικα (ποια burger και φανσι σουσι) τωρα με πλατφόρμες, ρευματα, και γενικα αφραγκια του κόσμου το χουνε πάει στον απόλυτο πάτο. 2
varade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε πριν 10 χρόνια ετρωγες 2 με κανα 7-7.50€ και εισουν κομπλε. έβρισκες και κανα γυρο στα κάβουρνα η κανα γύρο πιο χειροποίητο, και μιλάμε υπήρχε πληθόρα απο γυράδικα (ποια burger και φανσι σουσι) τωρα με πλατφόρμες, ρευματα, και γενικα αφραγκια του κόσμου το χουνε πάει στον απόλυτο πάτο. φιλε απο Πρασσα εχεις αποψη? αν ξαναπας γιοκ μπαλικ, φαε το μπεργκερ του το τουμπανο...
digitalarchive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, varade είπε φιλε απο Πρασσα εχεις αποψη? τον ετρωγα μια περιοδο απο βίτσιο και ως κλασσικος ξενυχτης έφερνε μεχρι και τις 5-6 το πρωί. τότε που ειχε μια αρμάδα με 10 μηχανάκια αραγμενα εξω απο το μαγαζί. γουσταρα στη παράνοια που σου εβαζε οτι θες μεσα με διαφορα κολπα αι μαγκιες. η σουφρα βλεπει εφιάλτες το επόμενο πρωί αλλα δεν ειναι τοσο επικυνδηνος οσο λένε. πήρα ξανα προσφατα 3ς το πρωι για να επιβαιωσω τα νιάτα μου, 2€ κόστος να ερθει και ηταν και παγωμενο. ποσοτητα κακη ως συνήθως. πετυχα και σε κατι φεγγαρια μια κρεπερι τι λα πρασερι που εκανε ενα ωραιο κρεπακι μπουγάτσα με κρέμα πατισερι αχνη κανέλα. τιμιο κατασκευασμα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από digitalarchive 1
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου στο κεντρο πολλά μαγαζιά εγιναν τα τελευταία χρονια τουριστικα, μικρή ποσότητα και μετρια ποιοτητα. Εγω θεωρω οτι ο γυρος κοτοπουλο ειναι παντού καλός, στο χοιρινό λιγο πασχουν πολλοί με εισαγόμενα φθηνά κρεατα.
varade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε τον ετρωγα μια περιοδο απο βίτσιο και ως κλασσικος ξενυχτης έφερνε μεχρι και τις 5-6 το πρωί. τότε που ειχε μια αρμάδα με 10 μηχανάκια αραγμενα εξω απο το μαγαζί. γουσταρα στη παράνοια που σου εβαζε οτι θες μεσα με διαφορα κολπα αι μαγκιες. η σουφρα βλεπει εφιάλτες το επόμενο πρωί αλλα δεν ειναι τοσο επικυνδηνος οσο λένε. πήρα ξανα προσφατα 3ς το πρωι για να επιβαιωσω τα νιάτα μου, 2€ κόστος να ερθει και ηταν και παγωμενο. ποσοτητα κακη ως συνήθως. πετυχα και σε κατι φεγγαρια μια κρεπερι τι λα πρασερι που εκανε ενα ωραιο κρεπακι με μπουγάτσα στην περιοχη ντεπω δες την ταβερνα Κρονος. φτιαχνει δικο του γυρο ο συγκεκριμενος.
Ducatista Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όπου και να τρώω όλα έχουν πέσει σε ποιότητα και ποσότητα όλα προκατ κατάψυξη μέχρι και γύρο τρώμε κινέζο
digitalarchive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) εγω δεν καταλαβαινω ρε φιλε γιατι εχει πληγει τοσο ο κλαδος στη ποιοτητα θα δεις burgεράδικα made everything from scratch θα δεις γλυκα και αυτα απο την αρχη φτιαγμενα σουσάδικα να εχουν μια άλφα υλη αυτοι πως την εχουν δει μαγκες με το κατεψυγμενο; η απλα δεν κατεχουν τη τεχνη....η ειναι τέρμα βαριεστημενοι.. και περιμενουν λεφτα απο καμια μπανανια γι αυτο εχουν κλεισει και τα περισσοτερα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από digitalarchive 2
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ειναι πιο εύκολη διαδικασία το μπεργκερ. Παιρνεις 100% μοσχαρισιο κιμά και τον ζυμώνεις... τον βαζεις στην σχάρα και τέλος. Δεν χρειαζεται ιδιαίτερη επεξεργασία ούτε ειδικό εξοπλιμό. Επίσης τα ποιοτικά μπεργκερ κοστιζουν 8-9 ευρώ... Τα γλυκα που λες εχουν τιμή 20 ευρώ το κιλό σε καλά ζαχαροπλαστεία. πιο μεγάλο κερδος. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από The_Judas
elpenor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ανέκαθεν όλα τα φαγητά απέξω χάλια ήταν, αν έχουν γίνει πλέον ακόμα χειρότερα μικρή η διαφορά. Όταν ένα κοτόπουλο που να τρώγεται έχει φτάσει 12-13 ευρώ το κιλό και για να φας ωραίο μοσχάρι πρέπει το κρεοπωλείο να είναι deli και ο χασάπης φίλος σου τι περιμένεις να φας απέξω με 20 ευρώ... Άσε το πόσο δύσκολο είναι να αποφύγεις τα trans λιπαρά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από elpenor
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πριν 25 χρόνια που ήμουν πιτσιρίκος ήταν αλλιώς τα τυλιχτά. Δεν έπαιρναν όλοι από τον ίδιο προμηθευτή κατεψυγμένο γύρο, τα σουβλάκια είχαν λιπάκι και ήταν πιο νόστιμα, ψήσιμο στα κάρβουνα από πολλούς, πιθανόν να ήταν πιο βρώμικα αλλά πιο νόστιμα overall. Βέβαια, επειδή αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει αρκετές φορές εδώ στο παρελθόν, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν αλλάζει η γεύση, αλλά το πώς την αντιλαμβανόμαστε εμείς μεγαλώνοντας καθώς έχουμε την τάση να νοσταλγούμε και να ωραιοποιούμε το παρελθόν. Προσωπικά δε συμφωνώ βέβαια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα