mariosnik_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Πολλοί γράφετε πως η ποιότητα του γύρου "έπεσε" και είναι "σκ@τ@"! Που ήταν δηλαδή και από που έπεσε; Πιστεύεται δηλαδή ότι πριν 15 χρόνια η ποιότητα ήταν ανώτερη; Και πως καταλαβαίνεται την πτώση της ποιότητας, λογικά μόνο από τη Γεύση ε; 😂 Για τον γύρο συγκεκριμένα, δεν έχω σίγουρη άποψη. Για το κρέας και το ξυλάκι έχω. Στον γύρο υπάρχει μια αλλαγή στην γεύση σε σχέση με παλιά, όχι μεγάλη. Πάντως προσωπικά τον έχω κόψει εντελώς γιατί μου προκαλεί στομαχικά προβλήματα και δυσπεψία, δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι σε εμένα η στον γύρο. Αλλά πριν 20 χρόνια μπορούσα να πάρω και να φάω ακόμα και δύο μερίδες με χύμα γύρο, πατάτα τηγανιτη και πίτα σκέτη, πλέον ούτε ένα τυλιχτο. Edit: Όσο για κάτι άλλες απόψεις που διάβασα περί επικρατησης McDonald's με 1 ευρώ το μπέργκερ κτλ. Δεν θεωρώ ότι θα γίνει τίποτε τέτοιο, γιατί απλά έπρεπε να είχε γίνει ήδη. Το ότι δεν έχει λεφτά ο κόσμος κτλ τα ακούμε 15 χρόνια τώρα, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι έχουν και κάποιοι όχι. Και θα συνεχίσει φυσικά ο μέσος πολίτης να πληρώνει το τυλιχτο 5 ευρώ, θα μειώσει την συχνότητα η θα κόψει από αλλού για να φάει σουβλάκια. Εδώ γύρω γίνεται χαμός από φαγάδικα και μαγαζιά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από mariosnik_
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, phanispal είπε Άρα υποθέτουμε ότι στο τέλος του μήνα βάζουν τα ίδια στην τσέπη οι μεν και οι δεν; Δηλαδή η τιμή του προϊόντος λιανικής εξαρτάται κυρίως από τα έξοδα και όχι από τα επιθυμητά έσοδα; Αλλά έξοδα έχει ένα μαγαζί Αθήνα με ενοίκιο 2000 και 10 άτομα προσωπικό Και άλλα έξοδα έχει ο κυρ Μήτσος στο κάτω γιανοκλαδι με το ιδιοκτήτο μαγαζί που πληρώνει ένα εφκα και όλοι οι άλλοι είναι μαύρα, και κόβει 3ις αποδείξεις το μήνα γκρινιάζει αν πληρώσεις με κάρτα μπορεί να βάζει τσέπη περισσότερα από το μεγάλο μαγαζί πιο πάνω 3
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε Δεν αξίζει ούτε το σουβλάκι πλέον ούτε το delivery. Αν είναι να φας απέξω, μόνο σε κάνα μεζεδοπωλείο/ταβέρνα, μία στο τόσο, και κυρίως για την παρέα/βόλτα. με 4 ως 5 ευρω εχει πολυ καλά μαγειρευτά φαγητα η Θεσσαλονικη (κοκκινιστο μοσχαρι, μουσακα κλπ)... ο γυρος έπαψε να είναι οικονομικός. γυρο όμως δεν μπορείς να φτιαξεις μόνος σου στο σπιτι ενώ μπεργκερ ή μουσακα μπορείς... 1
Kthulhou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Στις 16/2/2025 στις 7:26 ΜΜ, varade είπε τα μονα που εχουν ακομα καλο ονομα ειναι τα εξης: food plaza καλαμαρια γιωτης τουμπα to gyradiko τουμπα προσωπική γνώμη food plaza, ναι, ποιότητα οκ, αλλά δυστυχώς πλέον δαγκώνει γιώτης κ.τούμπα έχω καιρό να πάρω, δεν ξέρω/δεν απαντώ gyradiko => μακρυά κ ούτε αγαπημένοι κ το ΣΕΡΑΦΙΝΟ στην Καλαμαριά ήταν πολύ εντάξει κάποτε, ειδικά τα σουτζουκάκια.....
varade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Kthulhou είπε προσωπική γνώμη food plaza, ναι, ποιότητα οκ, αλλά δυστυχώς πλέον δαγκώνει γιώτης κ.τούμπα έχω καιρό να πάρω, δεν ξέρω/δεν απαντώ gyradiko => μακρυά κ ούτε αγαπημένοι κ το ΣΕΡΑΦΙΝΟ στην Καλαμαριά ήταν πολύ εντάξει κάποτε, ειδικά τα σουτζουκάκια..... τωρα που ειπες σουτζουκακια, εχει γινει της μοδας το "βομβιδια". αλλα ειναι μικρα σαν κουραδακια σκυλου. 1
ioannischr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου καλα δεν μπορουσες να τα αναφερεις πχ σαν σοκολατακια μολις εφαγα και ενα πιτογυρο γμτ με χαλασες την διαθεση! 3
varade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ioannischr είπε καλα δεν μπορουσες να τα αναφερεις πχ σαν σοκολατακια μολις εφαγα και ενα πιτογυρο γμτ με χαλασες την διαθεση! αυτα παθαινεις οταν τρως και διαβαζεις ινσομνια. θελει προσοχη... 1
animor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Τον τελευταίο καιρό μειώνω τη λίστα με τα μαγαζιά που έπαιρνα κάτι πρόχειρο απ έξω. Όλα πάνε προς το χειρότερο. Απο γύρο, μου έμειναν μόνο το food plaza στην Καλαμαριά και η gondola στη Δελφών.
Neptu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Βασικά η ποσότητα είναι που έχει αλλάξει (μειωθεί) στα περισσότερα καταστήματα.
milos_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου εγώ έχω παρατηρήσει και το εξης, παραγγέλνεις μερίδα σουβλάκια και γαρνιτούρα μηδεν. καποτε βαζανε ψωμακι-πιτες, πατατες κρεμμυδι. πλεον έλαχιστα πράγματα
atypicalcoder Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αποκλείεται. Οι ειδικοί στα φαγητά youtubers έχουν κάνει review τόσα γυράδικα και τα έχουν βάλει 9/10. Όσο για σχόλια τύπου "2 πιτόγυρα 12 ευρώ". Καλά να πάθετε. Όσο ο κόσμος αγοράζει άλλο τόσο θα τα κάνουν. Και σταματήστε τις πλατφόρμες και πάρτε από κάποιο κοντινό γυράδικο (αφού όλα ίδια είναι). 7 ευρώ το πολύ και προφανώς έχουν δικό τους delivery. Spoiler πήξαμε στους γιωτάδες που έχουν άποψη και απο φαγητό στο yt Στις 19/2/2025 στις 11:32 ΜΜ, The_Judas είπε με 4 ως 5 ευρω εχει πολυ καλά μαγειρευτά φαγητα η Θεσσαλονικη (κοκκινιστο μοσχαρι, μουσακα κλπ)... ο γυρος έπαψε να είναι οικονομικός. γυρο όμως δεν μπορείς να φτιαξεις μόνος σου στο σπιτι ενώ μπεργκερ ή μουσακα μπορείς... Που τα είδες 4-5 ευρώ μαγειρευτά? και αυτά έχουν πάρει την ανηφόρα. Εκτός κι αν μιλάς για μινι μερίδες γιατί αυτό κάνουν μερικοί πονηροί. Διαφημίζουν το "μαγειρευτό φαγητό" και μικραίνουν τις μερίδες, δίνοντας έμφαση δλδ στο "μαγειρευτό". Άσε που και αυτά από ποιότητα είναι πολύ χάλια. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από atypicalcoder
dtk-386 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Και σταματήστε τις πλατφόρμες και πάρτε από κάποιο κοντινό γυράδικο (αφού όλα ίδια είναι). 7 ευρώ το πολύ και προφανώς έχουν δικό τους delivery. Ο-Χ-Ι !!! Το σουβλατζίδικο της περιοχής μου που ψωνίζω μία στο τόσο, 3,60 έχει ένα μέτριο σε μέγεθος πιτόγυρο αν το παραγγείλω απο efood και μάλιστα με 0 μεταφορικά και 3,60 έχει αν πάω και το πάρω από εκεί. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλα που έχω δει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα