Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλο παράπονα ακούω και ατάκες περι λουκέτου αλλά τα delivery κάνουν παρέλαση σε όλη την ελλάδα. Τώρα τι γίνεται δε ξέρω.

Προσωπικά για λόγους οικονομίας έχω μειώσει το delivery παρότι ήμουν φανατικός. Επίσης έχω ρίξει άκυρο σε καταστήματα που ήταν "αγαπημένα" διότι το ξεφτίλισαν με την ποιότητα και κυρίως την ποσότητα.

• Like 5
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, digitalarchive είπε

πως ξεπεσε η μητροπολη του μέτριου γυρου;

3 πιτογυρα 1 με τορτιγια 18€ και ποιότητα κατω του μετριου;

πραγματαικα τα περισσοτερα μαγαζια ειναι ενα μαυρο χάλι. 

πιστευω ο κοσμος εχει σταματησει αρδην να παραγγελνει γι αυτο και οι τιμες....

σε νιώθω

το φαστ φουντ μου περιλαμβάνει 3 σαντουιτς σε πίτα (γυρο,σουβλάκι,μπριζολάκι) + 2 μπύρες Α των 500μλ (από περίπτερο που τις δίνει 1.80 τη μια)

και μου βγαίνει 15Ε και χορταίνω οριακά έτσι μικρα που τα φτιαχνουν

Το ίδιο ισχυει και για μακντοναλντας όπου 6 τσιμπεργκερς με 2 πατατες και κοκα κολα βγαίνει 17Ε και ουτε καν χορταίνω

• Moderators
Δημοσ.

https://maps.app.goo.gl/FZj7JTh9Jwiv6MCe7

Δοκίμασε από εδώ, χειροποίητα τα πάντα ανοίγει το απόγευμα μετά της 5 βάζει ένα γύρο και αυτό είναι όσο πάει delivery κάνουν ίσα ίσα μερικά τετράγωνα γύρω γύρω με τα πόδια κυρίως σε γνωστούς, δεν είναι σε πλατφόρμες, μέρες με αγώνα του παοκ ο γύρος τελειώνει πολύ νωρίς, και γενικότερα γύρο θα βρεις μέχρι της 9-10

• Like 5
Δημοσ.

Για κέντρο δοκίμασε το KAMARA GRIL στην Καμάρα, για σουβλάκι και γύρο είναι πολύ καλό και με καλή ποσότητα. Το καλύτερο κρέας στο κέντρο και σε πολύ καλή τιμή το έχει το "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" στην Ολύμπου το οποίο όμως δεν πολυκάνει deliveri γιατί γίνεται χαμός στο μαγαζί και μάλιστα έχω διαπιστώσει να δίνει παραγγελίες σε τρίτους τις ημέρες που έχει πολύ δουλειά. Το καλύτερο είναι να πας να πάρεις πακέτο από εκεί. Οι τιμές του είναι πολύ καλές. Άλλο ποιοτικό μαγαζί με κρέας deliveri είναι το Τηγανιές και Σχάρες, ποιο ακριβό μεν και με μικρότερες μερίδες στο ντελίβερι από ότι στα μαγαζιά, αλλά οι χοιρινές του τηγανιές δεν παίζονται. Για μαγειρευτά κέντρο δες "Τσαρουχά" και "Ο Λουτρός". Επίσης για φθηνό και πολύ καλό μαγειρευτό φαΐ δες τον "Γιάννη" πίσω από την Αχειροποίητο αλλά μόνο για μεσημέρι, τα παιδιά κρατούν το μαγαζί δεύτερη γεννιά πλέον και το πάνε μια χαρά. Δυστυχώς αυτό που λένε αρκετοί συμφορουμίτες παραπάνω ότι πολλά μαγαζιά ρίξαν ποιότητα και το έχουν γυρίσει τελείως στο τουριστικό φαγητό είναι αλήθεια. Γενικά η Θεσσαλονίκη, όπως και η Αθήνα, θέλει πλέον ψάξιμο.

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Neptu είπε

όλο παράπονα ακούω και ατάκες περι λουκέτου αλλά τα delivery κάνουν παρέλαση σε όλη την ελλάδα. Τώρα τι γίνεται δε ξέρω.

Προσωπικά για λόγους οικονομίας έχω μειώσει το delivery παρότι ήμουν φανατικός. Επίσης έχω ρίξει άκυρο σε καταστήματα που ήταν "αγαπημένα" διότι το ξεφτίλισαν με την ποιότητα και κυρίως την ποσότητα.

Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες μέρες τα περισσότερα σουβλατζίδικα καθυστερούν πολύ να ανοίξουν αντί για τις 12 στις 3 ή 4 το απόγευμα, άλλα κλείνουν τελείως.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Neptu είπε

Μείωση της ποσότητας η αλλαγή των menu του καθένα προς μείωση του κόστους. Επίσης μαγειρεύει λιγότερο στο σπίτι ο κόσμος η κόβει από αλλού για να παραγγέλνει ντελιβερι. 

Ειδικά σε αυτό που λέω για τις αλλαγές των menu. Αρκεί να πω ότι έμαθα ήδη 2 μαγαζιά τα οποία δεν κάνουν καθόλου τυλιχτα και γύρο, έχουν μόνο ξυλάκια και πατάτες με πιτα σκέτη. Το ένα μαγαζί είναι καινούργιο. Σου λένε άμα έβαζα τυλιχτο θα πήγαινε το κόστος 4-5 ευρώ και είτε δεν θα έπαιρναν πολλοί είτε θα με έβαζε μέσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2025 στις 10:47 ΜΜ, StamTheMan είπε

Για μενα αν δεν εχει ψηθει το σουβλακι στο καρβουνο,δεν εχει νοημα.
Πηγε καποτε ο πρωην εργοδοτης μου και εβαλε πιτα με σουβλακι σε γκαζι.
Η αδικια ηταν οτι ειχε πολυ ποιοτικο κρεας,αλλα ελειπε η καπνιλα,οποτε εχανες τη μιση γευση εκει.

Εσύ μην γκρινιάζεις. 😜

Έχεις και σπέσιαλ πράγματα εκεί κάτω.

Spoiler

Επεξ/σία από warewolf
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδε κανεις σας την νεα διαφημιση Goodys στη τηλεοραση?

μενου πατατα κοκα κολα και μπεργκερ με 3.90 ευρω

Να το γραψω εδω και να με θυμηθητε, συντομα ο κοσμος θα προτιμαει mcdonalds , kfc και goodys για φθηνοκατασταση, επειδη το πιτογυρο ΔΕΝ θα συμφερει στα 5+ ευρω ουτε θα σε χορταίνει. 

ολα τα τοπικα οικογενειακα γυραδικα, δεν θα ειναι πλεον ανταγωνιστικα .

Επεξ/σία από varade
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, varade είπε

ειδε κανεις σας την νεα διαφημιση Goodys στη τηλεοραση?

μενου πατατα κοκα κολα και μπεργκερ με 3.90 ευρω

Να το γραψω εδω και να με θυμηθητε, συντομα ο κοσμος θα προτιμαει mcdonalds , kfc και goodys για φθηνοκατασταση, επειδη το πιτογυρο ΔΕΝ θα συμφερει στα 5+ ευρω ουτε θα σε χορταίνει. 

ολα τα τοπικα οικογενειακα γυραδικα, δεν θα ειναι πλεον ανταγωνιστικα .

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει πρόσφατα σε mc, goody's, kfc. 

• Like 1
Δημοσ.

Και χωρίς το combo μπρελόκ είναι. Χώρια ότι είναι πολύ χειρότερα ποιοτικά σε σχέση με ένα πιτογυρο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2025 στις 2:22 ΠΜ, Neptu είπε

Στις μεγάλες πόλεις, πρέπει κάποιο μαγαζί να είναι πολύ κακό για να κλείσει. Και υπάρχουν διάφοροι πελάτες, δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Υπάρχει αυτός που θα πάει στο πιο φθηνό, υπάρχει αυτός που θα πάει στο πιο μεγάλο, υπάρχει ο φοιτητής που κατα γενική ομολογία έχει πολύ χαμηλότερα στάνταρ και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει σε αφθονία αυτός ο τύπος πελάτη. Μπορεί ενα μαγαζί να χάσει εσένα απο πελάτη αλλά να κερδίσει έναν άλλο που έχει άλλα στάνταρ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, varade είπε

Αυτο δε θα γινει ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...