blackhill66 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου εντόπισε στο χωριό ο υδραυλικός διαρροή χρησιμοποιώντας ακουστικά μου είπε ,και την τσέκαρε μετά από αλλαγή του παλιού ρολογιού με νέο (γυρνούσε με τα πάντα κλειστά). Το σπίτι είναι του 1967,με χαλκοσωληνες, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι αυτά που λέει καθώς το σημείο που εντόπισε τη διαρροή-όπως λέει- είναι στο σωλήνα της μπαταρίας της μπανιέρας και άντε τώρα σκαψίματα κτλ.ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος εντοπισμού και πόσο περίπου κοστίζει? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου αν ειναι κλειστες ολες οι βρυσες και γυρναει το ρολοι τοτε καπου εχεις θεμα 6 hours ago, blackhill66 said: εντόπισε στο χωριό ο υδραυλικός διαρροή χρησιμοποιώντας ακουστικά μου είπε ,και την τσέκαρε μετά από αλλαγή του παλιού ρολογιού με νέο (γυρνούσε με τα πάντα κλειστά). Το σπίτι είναι του 1967,με χαλκοσωληνες, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι αυτά που λέει καθώς το σημείο που εντόπισε τη διαρροή-όπως λέει- είναι στο σωλήνα της μπαταρίας της μπανιέρας και άντε τώρα σκαψίματα κτλ.ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος εντοπισμού και πόσο περίπου κοστίζει? ευχαριστώ
blackhill66 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Σ 8 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι κλειστες ολες οι βρυσες και γυρναει το ρολοι τοτε καπου εχεις θεμα Σαφως εχω θεμα απλα με ξενισε η μεθοδος του ακουστικου στην ανευρεση της διαρροης
georgiouu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου κολεκτερ υπαρχει;που να μοιραζει νερο επιμερους; αν ναι κλεινεις την βανα προς την κουζινα ας πουμε.Αν συνεχισει να γυριζει το ρολοι δεν ειναι η κουζινα...συνεχιζεις με την βανα προς το μπανιο κτλ
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 53 minutes ago, blackhill66 said: Σ Σαφως εχω θεμα απλα με ξενισε η μεθοδος του ακουστικου στην ανευρεση της διαρροης το επομενο βημα ειναι να δεις α.αν υπαρχουν καπου σημαδια υγρασιας.β.να απομονωσεις οπως ειπαν το καθε σημειο ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ γινεται ωστε να περιορισεις το σημειο του προβληματος.
blackhill66 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 49 λεπτά πριν, georgiouu είπε κολεκτερ υπαρχει;που να μοιραζει νερο επιμερους; αν ναι κλεινεις την βανα προς την κουζινα ας πουμε.Αν συνεχισει να γυριζει το ρολοι δεν ειναι η κουζινα...συνεχιζεις με την βανα προς το μπανιο κτλ Μόλις τώρα, poulinos είπε το επομενο βημα ειναι να δεις α.αν υπαρχουν καπου σημαδια υγρασιας.β.να απομονωσεις οπως ειπαν το καθε σημειο ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ γινεται ωστε να περιορισεις το σημειο του προβληματος. παλια κατασκευη,δυστυχως δεν υπαρχει κολεκτερ θα το παλεψω ομως να βρω ακρη σημειο σημειο
xsterg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) φιλε μου εαν γυριζει το ρολοι τοτε η διαρροη ειναι εμφανης. θα κανει εκτος απο σταμπα και κηλιδα νερου. προφανως και ειναι μονοκατοικια. οι τεχνικοι σε τοσο μικρα μερη συνηθως δεν εχουν εμπειρια και τεχνογνωσια στην ευρεση βλαβων. ειναι οπως εμαθαν. στο χωριο της γυναικας μου καπου στην αιτωλοακαρνανια αποκαλουν τον υδραυλικο του χωριου "πλημμυρα" λογω του οτι εχουν γινει μουσκεμα απο διαρροες καποια σπιτια μετα απο την επισκεψη του. καταλαβαινεις το επιπεδο... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από xsterg 2
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, blackhill66 said: παλια κατασκευη,δυστυχως δεν υπαρχει κολεκτερ θα το παλεψω ομως να βρω ακρη σημειο σημειο προσπαθησε να δεις για υγρασία ή για χαμηλοτερη θερμοκρασια σε εκεινο το σημειο ειδικα τωρα το χειμωνα που το νερο ειναι σχετικα κρυο.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, blackhill66 είπε παλια κατασκευη,δυστυχως δεν υπαρχει κολεκτερ θα το παλεψω ομως να βρω ακρη σημειο σημειο Mε ακουστικά εσύ να ακούς στο μπάνιο και κάποιος άλλος να ανοιγοκλείνει βρύσες σε άλλο σημείο .Θα πρέπει να μειώνεται ο θόρυβος.
mariosnik_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Ο υδραυλικός μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί και άδικο. Η μέθοδος με τα ακουστικά δύσκολα θα είναι λάθος, ακούει τον θόρυβο ακόμα και σε πολύ μικρες διαρροές, αλλά υπάρχει εύκολα η πιθανότητα να μπερδευτείς άμα δεν προσέξεις ορισμένα πράγματα. Κανε αυτό που σου είπαν με το ρολόι. Παρόλα αυτά, άμα η διαρροή είναι πολύ μικρή, μπορεί να μην δεις και τίποτα στο ρολόι η να περιμένεις πολλές μέρες να δεις κάτι. Η αποψη μου είναι, άμα δεν δεις να κουνιέται το ρολόι μην κάνεις κάτι. Να είσαι όμως σε επαγρύπνηση μήπως δεις κάποια μούχλα, υγρασία σε ντουβάρια, ταβάνια και σημεία που διέρχονται οι σωλήνες. Σε εμάς ευτυχως είναι εξωτερικοί.
blackhill66 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου θα τα δω ολα αυτα ,και αν ειναι σε κανα δυσκολο σημειο η διαρροη θα το απομονωσω και θα περασω νεα γραμμη ,αλλα επειδη ειναι σερρες το σπιτι (κρυα κτλ μαλλον θα βαλω χαλκο αν φτασουμε ως εκει αν και καποιος μου ειπε πλαστικο σωληνα με υαλονημα θα δουμε, παντως ευχαριστω παιδες
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Just now, blackhill66 said: θα τα δω ολα αυτα ,και αν ειναι σε κανα δυσκολο σημειο η διαρροη θα το απομονωσω και θα περασω νεα γραμμη ,αλλα επειδη ειναι σερρες το σπιτι (κρυα κτλ μαλλον θα βαλω χαλκο αν φτασουμε ως εκει αν και καποιος μου ειπε πλαστικο σωληνα με υαλονημα θα δουμε, παντως ευχαριστω παιδες σιγουρα θα ειναι καλο αν αποφασισεις να κανεις καποια αλλαγη να βαλεις κατι που να αντεξει στο περασμα του χρόνου.ισως να μπορει να μπει και καποια επενδυση γυρω απο τον σωλήνα όπως γινεται με του θερμοσίφωνα. 1
blackhill66 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, poulinos είπε να μπει και καποια επενδυση γυρω απο τον σωλήνα όπως γινεται με του θερμοσίφωνα. εννοειται πως θα γινει 1
nvel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε Σαφως εχω θεμα απλα με ξενισε η μεθοδος του ακουστικου στην ανευρεση της διαρροης η ακουστική ανίχνευση είναι συνήθης και παλιά μέθοδος ανίχνευσης διαρροών ειδικά σε δίκτυα πόλης με χρήση συσχετιστών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θερμογραφία στους τοίχους που περνούν σωλήνες. 1
predator77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου πολυστρωματικη βαλε οχι χαλκο δεν αντεχει τον παγο ο χαλκος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα