JOHN ONLY Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Καλησπέρα, σε περίπτωση που χάσω ή μου κλέψουν το κινητό μου (android), μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αν καταφέρουν να κάνουν επαναφορά; Εννοείται έχω δακτυλικό αποτύπωμα + κωδικό Pin ( τώρα που το σκέφτομαι το 4ψηφιο pin θα σπάσει μετά από μερικές προσπάθειες). Το κινητό θα ζητήσει για να λειτουργήσει κάποιο gmail που είχε παλαιότερα για ταυτοποίηση - ασφάλεια;
JOHN ONLY Δημοσ. Κυριακή στις 02:53 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:53 μμ Ξεκλειδώνουν απλά με ένα factory reset? Νομίζω πιο παλιά σε μια συσκευή (android) μου ζήτησε μετά από επαναφορά ένα gmail που είχε πριν το reset.
d_gkal Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 μμ Αν το χάσεις η στο κλεψουν μη το ψάξεις. Πάρε ένα άλλο και ξέχνα το προηγούμενο. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να μη δουν/πάρουν φωτογραφίες και κωδικούς πρόσβασης από λογαριασμούς.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:12 μμ 7 hours ago, JOHN ONLY said: Ξεκλειδώνουν απλά με ένα factory reset? Νομίζω πιο παλιά σε μια συσκευή (android) μου ζήτησε μετά από επαναφορά ένα gmail που είχε πριν το reset. oxi.αλλα στα android υπαρχει τροπος να βγαλεις την επιβεβαιωση email. ειχα δει οταν ηθελα σε ενα κινητο να αλλαξω το csc code. το ειχα κανει με το samfw.για το email νομιζω ειναι το ψαχνεις ως remove frp https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click δεν το εχω κανει ποτε με το frp. μονο το csc ειχα αλλαξει για να μην εχω απο default προγραμματα της cosmote.
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 πμ Για τους κωδικούς δεν ασχολούνται οι κλέφτες αν δεν σε ξέρουν ... όταν ξέρουν θα τους αλλάξεις .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα