Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα αρχικά.Εχω ένα δίμηνο το IPhone 16 pro max και έχω παρατηρήσει ότι ενώ έχω 5G σήμα στην Vodafone, οπουδήποτε δεν έχω καθόλου καλή ταχύτητα..για να σας προλάβω αρχικά αντικατεστησα την κάρτα sim με νέα,μίλησα καμία 50 φορές με το τεχνικό τμήμα της Vodafone όπου σε ελέγχους της γραμμής μου είπαν ότι είναι μια χαρά σε θέμα ταχύτητας . Ωστόσο με φίλο μου που είχε Xiaomi κινητό των 400 ευρώ με την ίδια εταιρία (Vodafone) στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε τουλάχιστον τριπλασια ταχύτητα  στο speedtest.net που τα βάλαμε να τρέξουν. Έδωσα την κάρτα μου στο κινητό του να κάνει μέτρηση και έδειξε όσο έδειξε και η δική του κάρτα που σημαίνει ότι το IPhone έχει το θέμα και όχι η κάρτα...ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?Λέω να επικοινωνήσω με το πλαίσιο αλλά σκέφτομαι το ότι πρέπει να αφήσω κάνα μήνα την συσκευή εκεί και αυτό είναι το αποτρεπτικο στο να πάω εκεί αλλά αν είναι μονόδρομος πρέπει να το κάνω..Αν κάποιος έχει ανάλογη κακή εμπειρία ταχύτητας με τα δεδομένα ας μου πει...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Έβαλα και στην επιλογή δικτύου 5G ενεργό από αυτόματο για να σας προλάβω..

Δημοσ.

Δυστυχως εχει προβλημα η συσκευη σου.

Δοκιμασε και κατι τελευταιο. Κανε backup και format την συσκευη σου. Κανε speedtest με καθαρο λειτουργικο και αν στο ξανακανει ειναι το modem της συσκευης δυστυχως. Κανε την sim σου e-sim απο την Vodafone για να αποκλεισεις και αυτο το ενδεχομενο αν πεσεις σε μελλοντικο "χακερ τεχνικο τζιμανι"

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα των δεδομένων στο κινητό . Μετά από πολύ ψάξιμο δεν έφταιγε ο παροχος αφού έκανα μέχρι και αντικατάσταση της sim αλλά μετά από συζήτηση και με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple έφταιγε ένα vpn που έβαλα όταν είδα έναν tiktoker που το διαφημίζει (1.1.1.1) ότι και καλά τρέχει καλύτερα το ίντερνετ...εντέλει αφού το έκανα απεγκατασταση όπως μου πρότεινε η εξυπηρέτηση πελατών θέλω να περάσω ένα vpn το οποίο αν μη τι άλλο να μη το επιβραδινει είτε σαν τηλέφωνο είτε σαν ταχύτητα ίντερνετ μέσω δεδομένων  ή wifi. Αν έχετε κάποια καλή και αξιόπιστη πρόταση περιμένω να μου πείτε.

Υ.Γ. Μου είπαν από τη. Εξυπηρέτηση ότι και με το καλύτερο vpn επειδή το ios παίρνει τακτικά ενημερώσεις ίσως οι developers να μην έχουν ενημερώσει το vpn οπότε ίσως και πάλι να υπάρξει θέμα..

• Δημιουργία νέου...