Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω είπα να φτιασω μια σειρα video κουλτουριακης-τσοντας, και να συνοδευσω την "υποθεση" με adult παιχνιδι φτιαγμενο στη Unity για  το adult section του itch.io (marketing δεν ξερω για να το προωθησω, αυτο σκεφτηκα να κανω). C# δεν ξερω γρι, μου το φτιαχνε το Deepseeek, καλα τα κανε αλλα μου βγαζε συνεχως server is busy και μου σπασε τα νευρα. Πηγα o1 Pro και να πω την αληθεια, καλα παει μεχρι στιγμης. Υπαρχει αυτη η λειτουργια να φτιαχνεις "project" και τί κανω για να μην μπερδευεται το μποτ: Αντιγραφω ολο το chat που ειναι ταιραστιο -> paste σε .txt -> project attachment το .txt -> project instructions: "διαβαζε παντα το .txt πριν απαντησεις".
Προχωραει ωραια, μαλλον θα βγει το παιχνιδι και εχει πολυ πλακα η δημιουργια του. Μου φαινεται θα πω, χαλαλι τα 200 που εσκασα.
Hack n' slash ειναι το παιχνιδι, σαν Diablo πολυπλοκο με builds και τετοια, μονο που δεν λεγεται Diablo, και το role-playing και τα οπλα ΔΕΝ ειναι σαν του Diablo.
Αφηστε τη φαντασια σας ελευθερη :)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, oldnew είπε

Δες αυτό αμα θες να δεις που παει το θέμα :

Και επειδή οι περισσότεροι θέλουν απλα το ζουμι:

Σύμφωνα με τον Αλτμαν:

-Το 1ο μοντέλο της openai οι ικανότητες του ως προγραμματιστής ηταν στους 1 εκ best coders. 

-To o1 (2024) ηταν στους 10 χιλιάδες 

- Το ο3(2025) ηταν στους 175

-Σήμερα είναι στους 50

-Στο τέλος του 2025 θα ειναι super coder, θα εχει ξεπεράσει τον καλύτερο προγράμματιστη.  Ακούγεται ως επιστημονική φαντασία αλλα δεν είναι : Τον κώδικα της ΑΙ θα τον γράφει η ιδια ΑΙ κυρίως από ένα σημείο και μετα. Κατι ως αυτό βελτίωση άκουγεται, σαν κατι ζωντανό. 

Σε αυτα να προσθέσω, τη δήλωση ενός απο τους καλύτερους προγράμματιστες στον κόσμο όπου δήλωσε οτι, το 90% του κώδικα που πουλάει σήμερα τον φτιάχνει το chatgpt, και οτι δε θα συμβουλεύε κανένα να γίνει προγράμματιστης.. 

Τα συμπεράσματα δικα σας αν είναι φούσκα αυτό έρχεται.. Επειδή εχω δει και καμια 200ρια βιντεο, συνεντεύξεις, ομιλίες σε πανεπιστήμια κορυφαίων καθ ΑΙ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δημιουργία εξαιρετικά χρήσιμων ρομπότ που θα μπορούν να κάνουν τις περισσότερες δουλειές, χωρις καμια νεα ανακάλυψη, απλώς με εφαρμογή όσων γνωρίζουμε. 

Αν σας φαίνεται ακομα φούσκα.. Οσο νωρίτερα πανε σε ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα τόσο το καλύτερο, θα αποφύγουμε πολυ αιμα. 

Ναι κανει χοντρά λαθη. Συμβαίνει και αυτο ταυτόχρονα, δεν είναι ολα ρόδινα, αλλά δουλεύουν πάνω σε αυτό. Θα πάρει χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μπορώ να αναφέρω και εγω πολλά παραδείγματα. 

Εχε υπόψιν πάντως οτι το chatgpt δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, ψάχνει μονο σε ότι του μάθανε. Αμα δεν έχει μια πληροφορία τι περιμένεις να βγάλει.. Για τέτοια θέματα δοκίμασε το perplexity που ψάχνει και ίντερνετ, και ενεργοποίησε το reasoning, θα εκπλαγείς πιθανότατα. 

Δυστυχώς το έχω δει φίλε μου....

• Like 1
Δημοσ.

Αρα με 200$ τον μήνα, θα έχω σούπερ ντούπερ intelligence ενώ με το απλό θα έχω απλά intelligence? Βάλτε τον να πουλάει άμμο στην έρημο.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...