semola Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Οπως ακριβως στον τιτλο. Καποιες φορες δεν μπαινει στα win, μετα απο login, γκρι-μαυρη οθονη. Για να μπω πρεπει να κανω η restart ή logout και μπαινει κανονικα, Το κανει και στα 2 pc που εχω. Edition Windows 11 Pro Version 24H2 Installed on 1/4/2025 OS build 26100.3194 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.26100.48.0
semola Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Γνήσια ή σπασμένα; γνησια 1 ώρα πριν, micos000 είπε Specs τα pc; motherboard GIGABYTE B450 AORUS ELITE Processor AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor 3.70 GHz Installed RAM 32.0 GB GPU Radeon RX 580 Series System type 64-bit operating system, x64-based processor Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από semola
manolis940 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Θα πόνταρα ότι κάποιο πρόγραμμα ή κάποια υπηρεσία κάνει conflict είτε με τα windows είτε με κάποια άλλη. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετά συχνά σε υπολογιστές που οι χρήστες πάνω και φορτώνουν μια δεκαριά antivirus για παράδειγμα. Αν δεν έχεις κάνεις όμως κάτι τέτοιο ίσως μπορείς να κλείσεις μερικές εφαρμογές της Εκκίνησης και να δεις αν συνεχίζει να συμβαίνει. Καλύτερα κάνε το στο ένα PC από τα δύο μιας και απ' τα συμφραζόμενα σου απ' ότι καταλαβαίνω εμφανίζεται λίγο random. Από κει και πέρα μπορείς να πατήσεις Δεξί κλικ στην Έναρξη -> Πρόγραμμα προβολής συμβάντων και να δεις αν υπάρχει κάποια περίεργη καταγραφή κατά την εκκίνηση που σου βγάζει μαύρη οθόνη.
semola Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, manolis940 είπε Θα πόνταρα ότι κάποιο πρόγραμμα ή κάποια υπηρεσία κάνει conflict είτε με τα windows είτε με κάποια άλλη. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετά συχνά σε υπολογιστές που οι χρήστες πάνω και φορτώνουν μια δεκαριά antivirus για παράδειγμα. Αν δεν έχεις κάνεις όμως κάτι τέτοιο ίσως μπορείς να κλείσεις μερικές εφαρμογές της Εκκίνησης και να δεις αν συνεχίζει να συμβαίνει. Καλύτερα κάνε το στο ένα PC από τα δύο μιας και απ' τα συμφραζόμενα σου απ' ότι καταλαβαίνω εμφανίζεται λίγο random. Από κει και πέρα μπορείς να πατήσεις Δεξί κλικ στην Έναρξη -> Πρόγραμμα προβολής συμβάντων και να δεις αν υπάρχει κάποια περίεργη καταγραφή κατά την εκκίνηση που σου βγάζει μαύρη οθόνη. κατι εχω κανει και περιμενω να δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα