Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ακριβως στον τιτλο.

Καποιες φορες δεν μπαινει στα win, μετα απο login, γκρι-μαυρη οθονη.

Για να μπω πρεπει να κανω η restart ή logout και μπαινει κανονικα,

Το κανει και στα 2 pc που εχω.

Edition    Windows 11 Pro
Version    24H2
Installed on    ‎1/‎4/‎2025
OS build    26100.3194
Experience    Windows Feature Experience Pack 1000.26100.48.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Γνήσια ή σπασμένα;

γνησια

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Specs τα pc;

motherboard   GIGABYTE  B450 AORUS ELITE 
Processor    AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor               3.70 GHz
Installed RAM    32.0 GB

GPU Radeon RX 580 Series
System type    64-bit operating system, x64-based processor

Επεξ/σία από semola
Δημοσ.

Θα πόνταρα ότι κάποιο πρόγραμμα ή κάποια υπηρεσία κάνει conflict είτε με τα windows είτε με κάποια άλλη. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετά συχνά σε υπολογιστές που οι χρήστες πάνω και φορτώνουν μια δεκαριά antivirus για παράδειγμα. Αν δεν έχεις κάνεις όμως κάτι τέτοιο ίσως μπορείς να κλείσεις μερικές εφαρμογές της Εκκίνησης και να δεις αν συνεχίζει να συμβαίνει. Καλύτερα κάνε το στο ένα PC από τα δύο μιας και απ' τα συμφραζόμενα σου απ' ότι καταλαβαίνω εμφανίζεται λίγο random.

Από κει και πέρα μπορείς να πατήσεις Δεξί κλικ στην Έναρξη -> Πρόγραμμα προβολής συμβάντων και να δεις αν υπάρχει κάποια περίεργη καταγραφή κατά την εκκίνηση που σου βγάζει μαύρη οθόνη.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, manolis940 είπε

Θα πόνταρα ότι κάποιο πρόγραμμα ή κάποια υπηρεσία κάνει conflict είτε με τα windows είτε με κάποια άλλη. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετά συχνά σε υπολογιστές που οι χρήστες πάνω και φορτώνουν μια δεκαριά antivirus για παράδειγμα. Αν δεν έχεις κάνεις όμως κάτι τέτοιο ίσως μπορείς να κλείσεις μερικές εφαρμογές της Εκκίνησης και να δεις αν συνεχίζει να συμβαίνει. Καλύτερα κάνε το στο ένα PC από τα δύο μιας και απ' τα συμφραζόμενα σου απ' ότι καταλαβαίνω εμφανίζεται λίγο random.

Από κει και πέρα μπορείς να πατήσεις Δεξί κλικ στην Έναρξη -> Πρόγραμμα προβολής συμβάντων και να δεις αν υπάρχει κάποια περίεργη καταγραφή κατά την εκκίνηση που σου βγάζει μαύρη οθόνη.

κατι εχω κανει και περιμενω να δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...