dbrillis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δεν διαβασες τι υπεγραψες. Δεν ήξερες οτι οι μισθοί συμφωνουνται στα μεικτά. Φαντάζομαι οτι δεν θα διαβασες και αν εχεις ή οχι παρακράτηση για την ομαδική ασφάλιση. Ήθελες να ρωτήσεις για τις ομαδικες ασφαλίσεις υγειας αλλα ρώτησες κατι αλλο. Ολα καλα. Το θεμα αν υπάρχει θα λυθει. 1
nogoso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Φυσιολογικό σε εταιρίες που πληρώνουν σε 2 δόσεις. Στη δεύτερη πληρωμή γίνεται η εκκαθάριση και το σύνολο θα είναι το σωστό .
georgiouu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου στις 15 πληρωνεσαι προκαταβολη και τελος του μηνα γινεται εξοφληση εκκαθαριση οχι δεν σου γινεται κρατηση για το ομαδικο 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Οι δυο πληρωμές δεν ειναι υποχρεωτικά ίσες. Στην εκκαθάριση θα δεις το ποσό και πως σπάει σε 15ήμερα.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου με ομαδικη και εγω και δεν πληρωνω κατι εκτος αν καποιος εβαλε προστατευομενα μελη.επισης οπως ειπαν μιθοι κτλ αυξησεις ολα επι μεικτων
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Όταν εργαζόμουν, τώρα έχω πάρει σύνταξη, είχαμε ομαδικό χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Μόνο για τη γυναίκα μου που εγώ ήθελα και έβαλα πλήρωνα με παρακράτηση από το μισθό κάπου 25 ευρώ τον μήνα. Ξέρω πολλά άτομα με ομαδικά χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα ομαδικά είναι πάρα πάρα πολύ καλά προγράμματα. Αρκεί και η ασφαλιστική να είναι αξιόπιστη.
teot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Τα ομαδικά είναι πάρα πάρα πολύ καλά προγράμματα. Αρκεί και η ασφαλιστική να είναι αξιόπιστη. Συμφωνώ.... και συνήθως έχουν καλύψεις πολύ καλύτερες απο τα απλά.... το κακό είναι οτι όταν φεύγεις με σύνταξη σταματάνε και εκεί είναι που τα χρειάζεσαι περισσότερο.... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, teot είπε Συμφωνώ.... και συνήθως έχουν καλύψεις πολύ καλύτερες απο τα απλά.... το κακό είναι οτι όταν φεύγεις με σύνταξη σταματάνε και εκεί είναι που τα χρειάζεσαι περισσότερο.... Αυτό που είχα εγώ σαν εργαζόμενος μπορούσα να το κρατήσω πληρώνοντας μέχρι τα 70 μου κάπου 500 ευρώ τον χρόνο. Το κράτησα 3 χρόνια αλλά μετά άλλαξαν τους όρους και δεν συνέφερε. Είχε καλύψεις ακόμα και για γιατρούς επιλογής μου και φάρμακα οπότε τα 500 ευρώ τα επερνα πίσω από γιατρούς κλπ και είχα και την νοσοκομειακή κάλυψη στο 90% ΔΕΔΔΗΕ και Ευρωπαϊκή Πίστη Επεξ/σία Κυριακή στις 11:07 πμ από Γιάννης Platano 1
JDimi Δημοσ. Κυριακή στις 11:15 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:15 πμ Η προκαταβολή στις πρώτες 15 ημέρες είναι ένα ποσοστό έως το 50%, του συμφωνημένου (συνήθως 40%). Όπως είπαν και όλοι οι παραπάνω στην εξόφληση θα πάρεις το ποσό που αναλογεί μέχρι την συμφωνία σου, αν δεν έχεις κάποια ημέρα απουσίας ή ασθένεια.
militarist Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ Ρε μπες και εσύ νομίζεις ότι συμφώνησες σε καθαρά και αυτοί σε μικτά ; Απο αυτά που λες σε έχω ικανό 😀 2
teot Δημοσ. χθες στις 01:32 πμ Δημοσ. χθες στις 01:32 πμ Στις 16/2/2025 στις 11:05 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Αυτό που είχα εγώ σαν εργαζόμενος μπορούσα να το κρατήσω πληρώνοντας μέχρι τα 70 μου κάπου 500 ευρώ τον χρόνο. Το κράτησα 3 χρόνια αλλά μετά άλλαξαν τους όρους και δεν συνέφερε. Είχε καλύψεις ακόμα και για γιατρούς επιλογής μου και φάρμακα οπότε τα 500 ευρώ τα επερνα πίσω από γιατρούς κλπ και είχα και την νοσοκομειακή κάλυψη στο 90% ΔΕΔΔΗΕ και Ευρωπαϊκή Πίστη Στην δικιά μου δουλειά στις 31/12 της χρονιάς που έφευγες με σύνταξη κόβονταν η πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση και δεν σου έδινε κάποια επιλογή να συνεχίσει.... έγιναν κάποιες κινήσεις να συνεχίσουμε σε άλλη ασφαλιστική αλλά το ασφάλιστρο ηταν διπλάσιο απο αυτό που ανέφερες και είχαν εξαιρέσεις και πολλούς περιορισμούς στις καλύψεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, teot είπε Στην δικιά μου δουλειά στις 31/12 της χρονιάς που έφευγες με σύνταξη κόβονταν η πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση και δεν σου έδινε κάποια επιλογή να συνεχίσει.... έγιναν κάποιες κινήσεις να συνεχίσουμε σε άλλη ασφαλιστική αλλά το ασφάλιστρο ηταν διπλάσιο απο αυτό που ανέφερες και είχαν εξαιρέσεις και πολλούς περιορισμούς στις καλύψεις. Ακόμα και σε αυτούς που μπορούν να την συνεχίσουν με πληρωμή όπως στη δικιά μας στα 70 συνήθως σταματάει. Μίλαμε για ομαδικό για κάπου 9000 άτομα ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ αλλά με μέσο όρο ηλικίας λίγο πάνω από τα 50 Κόστος για τον εργοδότη 550 ευρώ τον χρόνο. Αυτά πριν 4 χρόνια. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα