UncleKim Δημοσ. Κυριακή στις 04:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:58 μμ 3 ώρες πριν, poulinos είπε σε καθε πληρωμη μου ζηταει να κανω verify με pin που εχω βαλει προσωπικα εγω .για να μην το βγαλει θα πρεπει να κανω απανωτα πληρωμες και οταν λεω απανωτα σημαινει στο ιδιο λεπτο. Μιλάς για το Google Wallet/Pay? Αν ναι, εμένα δεν μου το κάνει αυτό κ νομίζω ότι αλλάζει στις ρυθμισεις
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ 4 hours ago, UncleKim said: Μιλάς για το Google Wallet/Pay? Αν ναι, εμένα δεν μου το κάνει αυτό κ νομίζω ότι αλλάζει στις ρυθμισεις εκανα δοκιμες.α.δεν βρισκω πουθενα να αλλαξω το χρονο.β.δοκιμασα να το κλειδωσω και δεν μου ζητησε verify ξανα.αντιθετα μπηκα στις ρυθμισεις και μολις βγηκα χωρις να πειραξω κατι ηθελε verify., μηπως το εχουν λιγο random το ποτε κλειδωνει ή οχι?
Vasilisxd Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 πμ 17 hours ago, Timoroc_ said: Ακριβώς τα ίδια δεν έχουν και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Xiaomi; Δεν είμαι Σαμσουνγκάκιας, Google Pixel έχω, απλά μου κάνει εντύπωση που στεκόμαστε στα της Σάμσουνγκ. Δεν καταλαβαίνω επίσης πώς κλειδώνεσαι σε ένα οικοσύστημα χρησιμοποιώντας εφαρμογές μουσικής και φωτογραφιών. Στο μοναδικό που συμφωνώ πως είναι απλά περιττό, είναι το Galaxy Store. Ο κάθε κατασκευαστής δίνει τις δικές του λύσεις οι οποίες ταιριάζουν με την όλη αισθητική του UI του. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό απαραίτητα. Όπως το βλέπω εγώ, η Google θέτει τα στάνταρ, Notes να κρατάς σημειώσεις, Wallet πληρωμές, Pass για τα passwords και πάει λέγοντας. Όλα αυτά συγχρονίζονται με το Cloud της, και κρατιούνται αντίγραφα, ώστε να τα έχεις όταν αλλάξεις κινητό. Εάν τώρα κάποιος έχει Samsung και χρησιμοποιεί τα αντίστοιχα της Samsung, κλειδώνεται στα δικά της αντίγραφα, τα οποία δεν παίζουν με καμία άλλη μάρκα. Το καταλαβαίνω ότι πολλοί χρήστες μπορούν να κάνουν τη μεταφορά, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, με αποτέλεσμα το επόμενο του κινητό να είναι Samsung για να μπορεί να έχει όλα αυτά τα αντίγραφα. H Apple εφόσον δεν έχει ανταγωνισμό στο iOS και είναι ίδιο για όλα τα κινητά της, η μετάβαση από ένα μοντέλο σε ένα άλλο, είναι μια διαδικασία που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε και αυτό κρατάει τους χρήστες "κλειδωμένους" στο σύστημα της. Εάν εγώ π.χ που είμαι χρόνια στην Apple πάρω Android, έχω χάσει τα πάντα, από σημειώσεις, δεδομένα υγείας, υπενθυμίσεις, ημερολόγια, κωδικούς κλπ. Για κάποιον που δεν κρατάει αντίγραφα και είναι casual χρήστης, δεν είναι κάτι επίπονο, αλλά εάν έχει το κινητό ως εργαλείο δουλείας, και σκανάρει ξερωγω τιμολόγια στο Notes κλπ, είναι μεγάλο θέμα. 3
Timoroc_ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 πμ 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Όπως το βλέπω εγώ, η Google θέτει τα στάνταρ, Notes να κρατάς σημειώσεις, Wallet πληρωμές, Pass για τα passwords και πάει λέγοντας. Όλα αυτά συγχρονίζονται με το Cloud της, και κρατιούνται αντίγραφα, ώστε να τα έχεις όταν αλλάξεις κινητό. Εάν τώρα κάποιος έχει Samsung και χρησιμοποιεί τα αντίστοιχα της Samsung, κλειδώνεται στα δικά της αντίγραφα, τα οποία δεν παίζουν με καμία άλλη μάρκα. Το καταλαβαίνω ότι πολλοί χρήστες μπορούν να κάνουν τη μεταφορά, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, με αποτέλεσμα το επόμενο του κινητό να είναι Samsung για να μπορεί να έχει όλα αυτά τα αντίγραφα. H Apple εφόσον δεν έχει ανταγωνισμό στο iOS και είναι ίδιο για όλα τα κινητά της, η μετάβαση από ένα μοντέλο σε ένα άλλο, είναι μια διαδικασία που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε και αυτό κρατάει τους χρήστες "κλειδωμένους" στο σύστημα της. Εάν εγώ π.χ που είμαι χρόνια στην Apple πάρω Android, έχω χάσει τα πάντα, από σημειώσεις, δεδομένα υγείας, υπενθυμίσεις, ημερολόγια, κωδικούς κλπ. Για κάποιον που δεν κρατάει αντίγραφα και είναι casual χρήστης, δεν είναι κάτι επίπονο, αλλά εάν έχει το κινητό ως εργαλείο δουλείας, και σκανάρει ξερωγω τιμολόγια στο Notes κλπ, είναι μεγάλο θέμα. Οκ, αυτά που λες τα καταλαβαίνω και τα δέχομαι. Ευχαριστώ. 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το καταλαβαίνω ότι πολλοί χρήστες μπορούν να κάνουν τη μεταφορά, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, με αποτέλεσμα το επόμενο του κινητό να είναι Samsung για να μπορεί να έχει όλα αυτά τα αντίγραφα. Επειδή ισχύει που λες ότι μπορεί να γίνει μεταφορά των δεδομένων, δίνεται δηλαδή η επιλογή για μετάβαση από το ένα οικοσύστημα στο άλλο, θεώρησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνει ο καθένας. Αλλά ναι, ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό δε γνωρίζει το πώς ή δε θέλει να μπει στη διαδικασία. Καλημέρα κιόλας! 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 πμ 40 minutes ago, Timoroc_ said: Οκ, αυτά που λες τα καταλαβαίνω και τα δέχομαι. Ευχαριστώ. Επειδή ισχύει που λες ότι μπορεί να γίνει μεταφορά των δεδομένων, δίνεται δηλαδή η επιλογή για μετάβαση από το ένα οικοσύστημα στο άλλο, θεώρησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνει ο καθένας. Αλλά ναι, ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό δε γνωρίζει το πώς ή δε θέλει να μπει στη διαδικασία. Καλημέρα κιόλας! ο κοσμος παντα θα κοιταει την ευκολια και για αυτο ειναι ευκολο να τον δεσμευσεις σε ενα οικοσυστημα.αυτο εμαθαν και δεν το αλλαζουν ακομα και αν καποιο αλλο ειναι πιο καλο.η δυναμη της συνηθειας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα