Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, stormrain είπε

Aυτο σκεφτομουν κι εγω. Μια χαρα ειναι και το GWallet και σαφως πληρεστερο.

Το Wallet της υπηρχε, δεν λανσαριστηκε φετος. Φετος "ανοιγει" στην Ελλαδα και την Κυπρο.

Είτε λανσάρισμα είτε επίσημο άνοιγμα σε μία αγορά, ένα και το αυτό. Και οι τράπεζες στην Ελλάδα άργησαν να υποστηρίξουν το Apple Pay αλλά η Apple δεν κλείδωσε τη χρήση του Wallet μέχρι εκείνη τη στιγμή (ούτε σε εμπόδισε να περάσεις Passes ήδη από το iOS 6 το 2012). Μάλιστα από τότε που η εφαρμογή Passes πέρασε σε μία νέα εποχή/λογική χρήσης του κινητού ως Wallet [το 2014 με το λανσάρισμα του iPhone 6] το Apple Wallet ήταν [Ready to USE & Completely Safe from day 1 λόγω Security Enclave] και ασχέτως με την υποστήριξη που παρείχαν οι επιμέρους τράπεζες (η οποία ήρθε σταδιακά). Υπήρχαν χίλιοι δύο τρόποι να περάσεις κάρτες μάλιστα και να έχεις contactless payments (εγώ θυμάμαι χρησιμοποιούσα τότε μία ιρλανδική κάρτα Boon της WireCard AG) την στιγμή που στην αντίπερα όχθη προσπαθούσαν να μας πείσουν για επιστροφή στα Magnetic Stripe Payments.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Για απλή χρήση για ανέπαφες πληρωμές με κάρτα έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με το google pay/wallet; Gift cards/εισιτήρια/κρυπτο κτλ δεν με ενδιαφέρουν

για τη χρήση που θέλεις είναι τα ίδια , πάντως αν έχει κάποιος Samsung Galaxy νομίζω ότι το Samsung Wallet είναι καλύτερο

Δημοσ.

Too little too late. Βασικά όχι too little, too nothing to late δεν υποστηρίζεται καν χρήση πιστωτικών καρτών, δεν υπάρχει λόγος καν εγκατάστασης κι απορώ γιατί η Samsung έχασε τον χρόνο της και έφερε την εφαρμογή στην Ελλάδα και την Κύπρο. Εγώ δεν θα χάσω τον δικό μου. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ένα δερμάτινο πορτοφόλι 10 χρόνια τώρα και από τότε μπορείς να βάλεις μέσα τραπεζικές κάρτες.

35 λεπτά πριν, panathatube είπε

Too little too late. Βασικά όχι too little, too nothing to late δεν υποστηρίζεται καν χρήση πιστωτικών καρτών, δεν υπάρχει λόγος καν εγκατάστασης κι απορώ γιατί η Samsung έχασε τον χρόνο της και έφερε την εφαρμογή στην Ελλάδα και την Κύπρο. Εγώ δεν θα χάσω τον δικό μου. 

Φαντάζομαι για prestige, τύπου κοιτάξτε έχουμε το wallet σε 150 χώρες ξέρω εγώ, τώρα ότι δεν μπορείς να βάλεις κάρτες μέσα ενδεχόμενος να μη την νοιάζει κιόλας, δε νομίζω να περιμένει σοβαρά έσοδα από την ψωροκωσταινα.

• Haha 1
Δημοσ.

Κλασική Samsung, προσφέρει απλόχερα κατακερματισμό στο ήδη κλονισμένο Android οικοσύστημα και προσπαθεί να κλειδώσει κόσμο, ώστε η επόμενη αγορά τους να είναι πάλι Samsung.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Κλασική Samsung, προσφέρει απλόχερα κατακερματισμό στο ήδη κλονισμένο Android οικοσύστημα και προσπαθεί να κλειδώσει κόσμο, ώστε η επόμενη αγορά τους να είναι πάλι Samsung.

Καλά δεν κλειδώνεσαι με μια εφαρμογή στο οικοσύστημα. 

Δημοσ.
12 hours ago, stormrain said:

Αν βγάλουν αυτή την κοτσάνα να σου ζητάει δαχτυλικο καπάκια μόλις έχεις ξεκλειδώσει την εφαρμογή θα είναι τέλειο. 

Και να πω ότι το κάνει σε κάθε πληρωμή, αμ δε. έχει τύχει να πληρώσω 100 και 200 ευρώ και να μην ζητήσει τίποτα και στα διόδια να με τεντώνει κάθε φορά για 2 ευρώ. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Αν βγάλουν αυτή την κοτσάνα να σου ζητάει δαχτυλικο καπάκια μόλις έχεις ξεκλειδώσει την εφαρμογή θα είναι τέλειο. 

Και να πω ότι το κάνει σε κάθε πληρωμή, αμ δε. έχει τύχει να πληρώσω 100 και 200 ευρώ και να μην ζητήσει τίποτα και στα διόδια να με τεντώνει κάθε φορά για 2 ευρώ. 

Iσχυει το εχω παρατηρησει κι εγω και ειναι πραγματι σπαστικο, το λογικο θα ηταν ειτε να το κανει σε ολες τις πληρωμες, ειτε μετα απο ενα οριο. Αλλα δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Το wallet της google, επειδή το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή που μπορούσα, με το ξεκλείδωμα της συσκευής δούλευε επ' αόριστον μέχρι να ξανακλειδώσεις.

Από κάποιο σημείο κι έπειτα μετά από κάποια αναβάθμιση ακόμα και ξεκλειδωτος να παραμένεις μετά από κάποια ώρα ζητάει πάλι αποτύπωμα για το wallet.

Κι εμένα με είχε ξενίσει γιατί εκεί που κυρίως το συναντάς είναι στα διόδια (πλοήγηση), από την άλλη φαντάσου κάποιος πχ να άρπαζε το ξεκλειδωτο κινητό σου και να σου ξέσκιζε τη κάρτα..

Επίσης πάντα ζητάει εκ νέου αποτύπωμα σε ηλεκτρονικές αγορές (efood πχ)

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δακτυλικό αποτύπωμα είναι καλύτερο απο το face id , θεωρείται πιο αξιόπιστο και με καλύτερη ακρίβεια σε όλες τις συνθήκες , επειδή όμως δεν έχει την άνεση και ευκολία που έχει το face id  πολλοί προτιμούν το face id , το δακτυλικό αποτύπωμα του ατόμου δεν αλλάζει , τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μεταβάλλονται.

Ultrasonic sensors are more accurate than optical and capacitive sensors and can work in a wider range of conditions

Facial Recognition vs. Fingerprint Scanning: Which Is Better?

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
12 hours ago, panathatube said:

Καλά δεν κλειδώνεσαι με μια εφαρμογή στο οικοσύστημα. 

Samsung Pass, Wallet, Health, Bixby, Music, Smarthings, News, Gallery και η λίστα δεν έχει τελειωμό. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Samsung Pass, Wallet, Health, Bixby, Music, Smarthings, News, Gallery και η λίστα δεν έχει τελειωμό. 

Ακριβώς τα ίδια δεν έχουν και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Xiaomi; Δεν είμαι Σαμσουνγκάκιας, Google Pixel έχω, απλά μου κάνει εντύπωση που στεκόμαστε στα της Σάμσουνγκ. Δεν καταλαβαίνω επίσης πώς κλειδώνεσαι σε ένα οικοσύστημα χρησιμοποιώντας εφαρμογές μουσικής και φωτογραφιών. Στο μοναδικό που συμφωνώ πως είναι απλά περιττό, είναι το Galaxy Store. Ο κάθε κατασκευαστής δίνει τις δικές του λύσεις οι οποίες ταιριάζουν με την όλη αισθητική του UI του. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό απαραίτητα.

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, stormrain said:

Το Wallet της υπηρχε, δεν λανσαριστηκε φετος. Φετος "ανοιγει" στην Ελλαδα και την Κυπρο.

ακομα κα καλυτερο να ειναι το samsung δεν θα μπω καν στην διαδικασια για μια καρτα που εχω περασμενη μεσα.

5 hours ago, Xvipes said:

σε καθε πληρωμη μου ζηταει να κανω verify με pin που εχω βαλει προσωπικα εγω .για να μην το βγαλει θα πρεπει να κανω απανωτα πληρωμες και οταν λεω απανωτα σημαινει στο ιδιο λεπτο.

1 hour ago, Vasilisxd said:

εχω sansung και δεν με κραταει τιποτα στην samsung.

samsung pass - useless -> χρησιμοποιω του chrome

samsung wallet - useless

health -> εχω του garmin

music εχω της samsung επειδη ειναι δωρεαν αλλα το καθε κινητο δινει παντα ενα δωρεαν.οτι εχω κανει use δεν εχω προβλημα.

smarthings -> useless

news- useless

gallery- ->  oti kai me το music. αν παρω αλλη μαρκαθα εχει κατι το δικο του.

οπου useless βαλε οτι δεν το κανω use. και xiaomi ειχα και δεν ειχα ουτε εκει κατι να με κραταει στο xiaomi ή να μην μπορω να αντικαταστησω το samsung.

Δημοσ.
3 hours ago, ethereum said:

το δακτυλικό αποτύπωμα είναι καλύτερο απο το face id , θεωρείται πιο αξιόπιστο και με καλύτερη ακρίβεια σε όλες τις συνθήκες , επειδή όμως δεν έχει την άνεση και ευκολία που έχει το face id  πολλοί προτιμούν το face id , το δακτυλικό αποτύπωμα του ατόμου δεν αλλάζει , τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μεταβάλλονται.

Ultrasonic sensors are more accurate than optical and capacitive sensors and can work in a wider range of conditions

Facial Recognition vs. Fingerprint Scanning: Which Is Better?

Και τι σχέση έχει αυτό με το άρθρο για το Samsung Wallet;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...