Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung διευρύνει την παρουσία του Samsung Wallet, φέρνοντας το ψηφιακό της πορτοφόλι σε Ελλάδα και την Κύπρο, χωρίς όμως αρχικά την υποστήριξη τραπεζικών καρτών.

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του Samsung Wallet στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προσφέροντας στους χρήστες τη δική της λύση ψηφιακού πορτοφολιού. Η εφαρμογή έρχεται να απλοποιήσει την καθημερινότητα των χρηστών, επιτρέποντάς τους να οργανώνουν και να διαχειρίζονται με ασφάλεια ψηφιακά κλειδιά, κάρτες και άλλα σημαντικά στοιχεία μέσω του smartphone τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νοτιοκορετικής εταιρείας, το Samsung Wallet ενσωματώνει "προηγμένες λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν και να χρησιμοποιούν ψηφιακά κλειδιά για το σπίτι και το αυτοκίνητο, επιλεγμένες κάρτες επιβράβευσης (loyalty cards) καθώς και ψηφιακές κάρτες εργασίας". Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με ένα απλό διπλό πάτημα του πλευρικού κουμπιού της συσκευής. Μία από τις πρώτες loyalty κάρτες τοπικού ενδιαφέροντος που υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι της Samsung είναι αυτή της αλυσίδας καταστημάτων Public.

image.jpeg.f477c8c8c49963aea8c4f0931ca54aa8.jpeg

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας, καθώς το Samsung Wallet προστατεύεται από την καταξιωμένη πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox. Η πλατφόρμα αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες, όπως η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η κρυπτογράφηση, για να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Επιπλέον, η Samsung έχει ενσωματώσει ένα ειδικό απομονωμένο περιβάλλον, το embedded Secure Element, το οποίο λειτουργεί ως ένα επιπρόσθετο επίπεδο προστασίας για τις πιο ευαίσθητες πληροφορίες. Σύμφωνα με την ενημέρωση, το χαρακτηριστικό προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια τόσο έναντι ψηφιακών όσο και φυσικών απειλών.

Η εφαρμογή Samsung Wallet έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της διεθνώς, καθώς είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κατά την αρχική του διάθεση στην ελληνική αγορά, το Samsung Wallet δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με τραπεζικές κάρτες. Η λειτουργία αυτή όπως μαθαίνουμε προγραμματίζεται να ενεργοποιηθεί σε επόμενη φάση


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Samsung Wallet δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με τραπεζικές κάρτες. 

μεχρι τοτε next 😛

 

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, d4mage είπε

"με έμφαση στην ασφάλεια" ;

Δεν θα' πρεπε να είναι αυτονόητο;

Ανδροιντ και αυτονοητο δεν πανε μαζι.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις μια. 😂

Μας γεμίζουν με διαφορά wallets για να νομίζουμε ότι έχουμε λεφτά. (Κι ας είναι άδεια αυτά.... Πλούσιοι φτωχαλες). 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υποστηρίζει αποθήκευση crypto νομισμάτων και smart home λειτουργίες κάτι που το Google Wallet δεν έχει , έχοντας και μια έξτρα προστασία με το Samsung Knox.

Επεξ/σία από ethereum
  • Haha 1
Δημοσ.

Για απλή χρήση για ανέπαφες πληρωμές με κάρτα έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με το google pay/wallet; Gift cards/εισιτήρια/κρυπτο κτλ δεν με ενδιαφέρουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι και να σχολιάσω τώρα εμπαθή θα με πείτε.. Όχι γιατί με ενοχλεί η Samsung αλλά γιατί κανείς ποτέ δεν παραδέχεται πως η Apple ξέρει καλύτερα από όλους τί κάνει (ήδη από το 2016 με Apple Wallet & Apple Pay με ένα μακράν ασφαλέστερο authentication από αυτά που είχαν να προτείνουν οι τράπεζες). Η μέθοδος του tokenization ήταν εξαρχής ιδιοφυής ιδέα (πόσο μάλλον το καμουφλάρισμα των στοιχείων της κάρτας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια). 

Το ότι η Samsung λανσάρει εν έτει 2025 το δικό της Wallet (χωρίς αυτό να είναι έτοιμο να δεχτεί τραπεζικές κάρτες) είναι απλά αστείο. 
Το 2016 όταν η Apple παρουσίαζε το δικό της μοντέλο πληρωμών (που υιοθετήθηκε ευρύτατα) αυτοί ηγόραζαν αγρόν, παρουσιάζοντας νέες συσκευές που θα πραγματοποιούσαν συναλλαγές σε Point of Sale με magnetic stripe & προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αυτό είναι το μέλλον (θυμάμαι και υποθέτω θυμάστε ακριβώς το μοντέλο πληρωμής που παρουσίαζαν με καμάρι εν όψει Galaxy S5). Τρέχουν και δε φτάνουν (και δεν τους φταίει κανείς).

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

το Samsung Wallet δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με τραπεζικές κάρτες. 

μεχρι τοτε next 😛

 

Aυτο σκεφτομουν κι εγω. Μια χαρα ειναι και το GWallet και σαφως πληρεστερο.

10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Το ότι η Samsung λανσάρει εν έτει 2025 το δικό της Wallet (

Το Wallet της υπηρχε, δεν λανσαριστηκε φετος. Φετος "ανοιγει" στην Ελλαδα και την Κυπρο.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...