Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σας. Εργάζομαι από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-14:00 και 17:00-21:00 + 

είμαι σχεδόν 4 μήνες στην εργασία αυτή η οποία χρειάζεται αρκετή εκπαίδευση γενικά 

Το πρόγραμμα που αναφέρω το κάνω εδώ και ένα μήνα και πραγματικά το θεωρώ πολύ περιοριστικό  και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα το κανω μακροπρόθεσμα 

τα χρήματα είναι καλά δεν μπορώ να πω

προβληματίζομαι για το πως θα τους πω ότι θέλω να φύγω γιατί θα μου πουν ότι εξαρχής ήξερα το πρόγραμμα και κάποιος άλλος θα Μπει για εργασία το απόγευμα 

όντως το ήξερα το πρόγραμμα αλλά θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω στην πράξη όμως είναι αρκετά περιοριστικό 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lia_28 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σας. Εργάζομαι από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-14:00 και 17:00-21:00 + 

είμαι σχεδόν 4 μήνες στην εργασία αυτή η οποία χρειάζεται αρκετή εκπαίδευση γενικά 

Το πρόγραμμα που αναφέρω το κάνω εδώ και ένα μήνα και πραγματικά το θεωρώ πολύ περιοριστικό  και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα το κανω μακροπρόθεσμα 

προβληματίζομαι για το πως θα τους πω ότι θέλω να φύγω γιατί θα μου πουν ότι εξαρχής ήξερα το πρόγραμμα και κάποιος άλλος θα Μπει για εργασία το απόγευμα 

όντως το ήξερα το πρόγραμμα αλλά θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω στην πράξη όμως είναι αρκετά περιοριστικό 

Και τι σε νοιάζει τι θα πουν;Παραιτεισαι και τέλος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το σπαστό ωράριο είναι ότι χειρότερο! Δεν σε νοιάζει τι θα σου πουν, απλά τους ανακοινώνεις ότι παραιτείσαι και προχωράς.

Δημοσ.
Στις 15/2/2025 στις 1:59 ΜΜ, Lia_28 είπε

Θα πεις το bold κομμάτι που άλλωστε είναι και η αληθεια.  Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

πρόβλημα αν έχεις σύμβαση με ρήτρες 

και δεν θα το γράψεις στο βιογραφικό σου αλλά με το online  ο επόμενος μπορεί να βρει τι έγινε και να μάθει για την συμπεριφορά σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι είπαν οι προηγούμενοι, αλλά να προσθέσω ότι τα πράγματα στη ζωή αλλάζουν. Μπορεί κάτι που τώρα φαίνεται εφικτό, σε μερικούς μήνες να μην είναι για χίλιους δυο λόγους. Οικογενειακό πρόβλημα, πρόβλημα υγείας, αλλαγή σπιτιού και χίλια δυο άλλα. Δεν είναι 2 μέρες, 4 μήνες είναι. Το εξηγείς και τελείωσε. Αν θυμώσουν, ξυδάκι, τι να κάνουμε...

Επεξ/σία από FilipposMD
  • Like 1
Δημοσ.

Δήλωσε παραίτηση με αιτιολογία προσωπικούς λόγους χωρις να μπεις σε λεπτομέρειες, και δώσε περιθωριο ένα χρονικό διάστημα πχ 2-4 βδομάδες ωστε να βρουν άτομο να σε αντικαταστήσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...