jodact Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, οσο έψαξα στο ιντερνετ δε βρηκα καποια λύση ή τουλάχιστον καμια απο οσες βρήκα δεν δούλεψε. Χρησιμοποιώ το MX Keys S με το Macbook μου και δεν λειτουργεί το Numpad Lock. Πατάω το fn+NumLock και δεν κάνει τίποτα. Λειτουργεί ως πληκτρολόγιο αριθμών αλλά δεν μπορώ να το κλειδώσω να λειτουργει στα secondary actions πχ page down/up κλπ. Τελευταίες εκδόσεις firmware παντού και τελευταίο MacOs. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα ? Αν εχει βρεί κάποια λύση κλπ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από jodact
bill_viper Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ To δοκίμασα μόλις σε Mac Mini M4. Όντως, ούτε σε εμένα ενεργοποιείται. Πατώντας συνεχόμενα το fn με numeric keys τότε λειτουργούν μόνο οι δευτερεύουσες ιδιότητες των κουμπιών. 1
jodact Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Ναι το ιδιο βλεπω κι εγώ. Κρατωντας τα πατημενα μαζι με ενα απο τα πληκτρα δουλευει. Αλλά δεν κρατάει locked το numpad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα