CapFlint Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους! Έχει προκύψει η ανάγκη να έχω ένα γερμανικό νούμερο κινητού τηλεφώνου για να λαμβάνω sms για otp. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία για να προτείνει κάποιο site ή κάποια υπηρεσία; Ευχαριστώ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Vodafone CallYa. Δε χρειάζεται να φορτώνεις μονάδες για να διατηρείται ενεργό και μόλις κάνεις το identification σου έρχεται eSIM με email 1
CapFlint Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Έκανα αίτηση και identification αλλά προς το παρόν έχει μείνει κολλημένο το αίτημα στο identification. Ελπίζω απλά να θέλουν χρόνο για την ολοκλήρωση του identification ή έστω να ενημερώσουν ακόμη και με απόρριψη για να κοιτάξω αν είναι κάτι παρόμοιο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Έκανες και videoident και ακομα φαινεται κολλημένο;
CapFlint Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Ναι έκανα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Postident και το διαβατήριό μου. Στην ολοκλήρωση των βίντεο που ήθελε να τραβήξω από το έγγραφο και από εμένα, μου είπε ότι θα μου απαντήσει με μεηλ ο φορέας που ζήτησε την ταυτοποίηση ή η ίδια η εφαρμογή για την έκβαση και το αποτέλεσμα. Ίσως δοκιμάσω να το κάνω άλλη μια φορά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Περιμένε και αύριο να δεις, μηπως δε προχώρησε λόγω ΣΚ.
CapFlint Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Να ενημερώσω για κάποιον πιθανό μελλοντικά ενδιαφερόμενο ότι η αυτόματη ταυτοποίηση δε λειτούργησε ποτέ. Ταυτοποιήθηκα όμως με άνθρωπο και μετά από 1-2 ώρες είχα ενεργή σύνδεση και κάνω τη δουλειά μου. Να ευχαριστήσω τον ProponitisTouKanape για την εξαιρετική πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα