zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά, με επιφύλαξη καθώς δεν παρακολουθώ συστηματικά τις τιμές, αλλά είχα μείνει με την εντύπωση ότι είναι σε γενικές γραμμές πιο ακριβή η κατωχύρωση. Συνοπτικά, για νέες καταχώρησεις με κατάληξη .gr μέχρι αύριο 16/2 η τιμή είναι 5€+ΦΠΑ (6,20€ τελική) για δύο χρόνια. https://www.papaki.com/el
Giannis77i Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Τρέχει πολύ καιρό αυτή η προσφορά και έχει πέσει και στα 3 € πολλές φορές. Ρίχνουν το τυράκι στην αρχή και μετά σε περιμένει η φάκα. Η ανανέωση μετά την διετία (λήξη ) είναι πανάκριβη σε σχέση με τον ανταγωνισμό 30,95 + ΦΠΑ . Οπότε το κατοχυρωνεις εκεί και μετά από λίγο καιρό το μεταφέρεις αλλού που έχουν νορμάλ τιμές. Έχουν χάσει πολλούς πελάτες με αυτά που κάνουν. Κάθε χρόνο κάνουν αυξήσεις 15% από τότε που πήραν την εταιρεία Βέλγοι. 8 4
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Giannis77i είπε Τρέχει πολύ καιρό αυτή η προσφορά και έχει πέσει και στα 3 € πολλές φορές. Ρίχνουν το τυράκι στην αρχή και μετά σε περιμένει η φάκα. Η ανανέωση μετά την διετία (λήξη ) είναι πανάκριβη σε σχέση με τον ανταγωνισμό 30,95 + ΦΠΑ . Οπότε το κατοχυρωνεις εκεί και μετά από λίγο καιρό το μεταφέρεις αλλού που έχουν νορμάλ τιμές. Έχουν χάσει πολλούς πελάτες με αυτά που κάνουν. Κάθε χρόνο κάνουν αυξήσεις 15% από τότε που πήραν την εταιρεία Βέλγοι. Ευχαριστώ, δεν το ήξερα γιατί δεν παρακολουθώ την αγορά όπως είπα. Ας κλείσει αφού δεν αξίζει.
af8artos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Giannis77i είπε Τρέχει πολύ καιρό αυτή η προσφορά και έχει πέσει και στα 3 € πολλές φορές. Ρίχνουν το τυράκι στην αρχή και μετά σε περιμένει η φάκα. Η ανανέωση μετά την διετία (λήξη ) είναι πανάκριβη σε σχέση με τον ανταγωνισμό 30,95 + ΦΠΑ . Οπότε το κατοχυρωνεις εκεί και μετά από λίγο καιρό το μεταφέρεις αλλού που έχουν νορμάλ τιμές. Έχουν χάσει πολλούς πελάτες με αυτά που κάνουν. Κάθε χρόνο κάνουν αυξήσεις 15% από τότε που πήραν την εταιρεία Βέλγοι. Μπορείς να με καθοδηγήσεις απο που να αγορασω? χρειαζομαι domain & hosting. αρχικα θελω να κανω σελιδα στο wordpress ως portofolio και σιγα σιγα να βαλω εξτρα λειτουργιες ( eshop κτλ) ευχαριστω
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, af8artos said: Μπορείς να με καθοδηγήσεις απο που να αγορασω? χρειαζομαι domain & hosting. αρχικα θελω να κανω σελιδα στο wordpress ως portofolio και σιγα σιγα να βαλω εξτρα λειτουργιες ( eshop κτλ) ευχαριστω Οι εταιρείες που έχουν πολλά domains (για τους πελάτες τους) έχουν αρκετά καλές εκπτώσεις, οι ιδιώτες με ένα domain μάλλον καλύτερα να το αγοράσουν σε κάποια προσφορά όπως αυτή και μετά να το μεταφέρουν σε κάποια άλλη εταιρεία αφού συγκρίνουν τις τιμές ανανέωσης. Μπορείς να τις ψάξεις στο internet και να συγκρίνεις τιμές, πχ το παπάκι θέλει 15 το χρόνο ενώ το easy θέλει 10. Όσο αφορά το hosting ισχύει κάτι παρόμοιο, οι περισσότερες εταιρείες νοικιάζουν από τη hetzner ένα dedicated με ασύλληπτες επιδόσεις για πολύ λογικά χρήματα, οι devs νοικιάζουν cloud και το σετάρουν μόνοι τους (πάλι από τη hetzner οι περισσότεροι) το οποίο δεν είναι τόσο φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει αλλά συνεχίζει να είναι αφάνταστα καλύτερο από τα managed wordpress που αγοράζουν οι ιδιώτες τα οποία είναι... δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σαν να αγοράσεις ένα κάρο με γαϊδούρι σε σχέση με τα αυτοκίνητα (κανονικά cloud hosting με dedicated cpu) και τα τριαξονικά φορτηγά τελευταίας γενιάς (dedicated). Όμως αν δεν έχεις ασχοληθεί χρόνια μετά τα managed wordpress hosting είναι μονόδρομος αν δεν θέλεις να το δώσεις σε κάποια εταιρεία που τρέχει cloudlinux σε dedicated με λογικό αριθμό από πελάτες και καλό support. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από elpenor 3
af8artos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Οι εταιρείες που έχουν πολλά domains (για τους πελάτες τους) έχουν αρκετά καλές εκπτώσεις, οι ιδιώτες με ένα domain μάλλον καλύτερα να το αγοράσουν σε κάποια προσφορά όπως αυτή και μετά να το μεταφέρουν σε κάποια άλλη εταιρεία αφού συγκρίνουν τις τιμές ανανέωσης. Μπορείς να τις ψάξεις στο internet και να συγκρίνεις τιμές, πχ το παπάκι θέλει 15 το χρόνο ενώ το easy θέλει 10. Όσο αφορά το hosting ισχύει κάτι παρόμοιο, οι περισσότερες εταιρείες νοικιάζουν από τη hetzner ένα dedicated με ασύλληπτες επιδόσεις για πολύ λογικά χρήματα, οι devs νοικιάζουν cloud και το σετάρουν μόνοι τους (πάλι από τη hetzner οι περισσότεροι) το οποίο δεν είναι τόσο φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει αλλά συνεχίζει να είναι αφάνταστα καλύτερο από τα managed wordpress που αγοράζουν οι ιδιώτες τα οποία είναι... δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σαν να αγοράσεις ένα κάρο με γαϊδούρι σε σχέση με τα αυτοκίνητα (κανονικά cloud hosting με dedicated cpu) και τα τριαξονικά φορτηγά τελευταίας γενειάς (dedicated). Όμως αν δεν έχεις ασχοληθεί χρόνια μετά τα managed wordpress hosting είναι μονόδρομος αν δεν θέλεις να το δώσεις σε κάποια εταιρεία που τρέχει cloudlinux σε dedicated με λογικό αριθμό από πελάτες. ευχαριστω για την απαντηση σου . κατι τετοιο απο το papaki πιστευεις οτι θα με εξυπηρετήσει? ειναι για 1 χρονο hosting και για 2 το domain.
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, af8artos said: ευχαριστω για την απαντηση σου . κατι τετοιο απο το papaki πιστευεις οτι θα με εξυπηρετήσει? ειναι για 1 χρονο hosting και για 2 το domain. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα γράψω γιατί λόγω δουλειάς έχω πάντα τα καλύτερα μηχανήματα αλλά εγώ σε αυτό το hosting δεν έβαζα ούτε το blog της ανιψιάς μου. Προσωπικά αν δεν είχα μηχανήματα θα έπαιρνα ένα cloud hosting με dedicated cpu από την Hetzner και αν δεν ήξερα να το σετάρω θα πήγαινα σε μία από τις δεκάδες εταιρείες με cloudlinux σε dedicated που γνωρίζω στην Ελλάδα (τα ονόματα των οποίων δεν τα μοιράζομαι ούτε με pm γιατί έχω κανόνα να μην μπλέκω το insomnia με τα επαγγελματικά). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από elpenor 1 1
af8artos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα γράψω γιατί λόγω δουλειάς έχω πάντα τα καλύτερα μηχανήματα αλλά εγώ σε αυτό το hosting δεν έβαζα ούτε το blog της ανιψιάς μου. α τοσο καλα ε? δεν εχω ασχοληθει ποτε με website κτλ το καλυτερο θα ηταν να το δωσω να το αναλβει καποιος αλλα οικονομικα δεν γινεται αυτη την στιγμη. εφοσον θελω για αρχη απλα portofolio με εικονες και τιμες πιστευω οτι θα τα καταφερω μονος βαζοντας ενα θεμα σε wordpress. απλα μην καταληξω καπου που θα σέρνεται ολο το πραγμα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από af8artos
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, af8artos said: α τοσο καλα ε? δεν εχω ασχοληθει ποτε με website κτλ το καλυτερο θα ηταν να το δωσω να το αναλβει καποιος αλλα οικονομικα δεν γινεται αυτη την στιγμη. εφοσον θελω για αρχη απλα portofolio με εικονες και τιμες πιστευω οτι θα τα καταφερω μονος βαζοντας ενα θεμα σε wordpress. απλα μην καταληξω καπου που θα σέρνεται ολο το πραγμα Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο φτηνό managed hosting που δεν θα σέρνεται. Εγώ σε κάθε περίπτωση αν δεν ήθελα να υπάρχει ένας άνθρωπος να μιλάω και ήθελα απλά το καλύτερο value από μία οικονομική managed webhosting υπηρεσία πάλι τη hetzner θα κοίταγα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν στην πράξη θα δίνει 4 φορές περισσότερο CPU/RAM από το papaki για παρόμοια χρήματα. https://www.hetzner.com/webhosting/level-4/ https://www.papaki.com/el/web-hosting.htm#papaki_characteristics 1
Athoz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω τρία domain με αυτή την προσφορά και το ένα λήγει σήμερα. Για την ανανέωση θέλει 38.19 ευρώ τα δύο έτη. Παρέχει δωρεάν hosting που ανανεώνεις κάθε χρόνο και ssl certificates. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την πλατφόρμα διαχείρισης και την αρχική τιμή. Το πρόβλημα είναι πως η προσφορά είναι δίκοπο μαχαίρι μιας και αν κάνεις domain που έχει κίνηση και δεν ανανεώσεις υπάρχει πιθανότητα αγοράς του (από το κάθε papaki) μετά την λήξη και όταν το ξανα-χρειαστείς να πρέπει να το αγοράσεις από τον domain provider για τσουχτερή τιμή. Ψαρεύουν για καλά domain. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Athoz
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Athoz said: Έχω τρία domain με αυτή την προσφορά και το ένα λήγει σήμερα. Για την ανανέωση θέλει 38.19 ευρώ τα δύο έτη. Παρέχει δωρεάν hosting που ανανεώνεις κάθε χρόνο και ssl certificates. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την πλατφόρμα διαχείρισης και την αρχική τιμή. Το πρόβλημα είναι πως η προσφορά είναι δίκοπο μαχαίρι μιας και αν κάνεις domain που έχει κίνηση και δεν ανανεώσεις υπάρχει πιθανότητα αγοράς του (από το κάθε papaki) μετά την λήξη και όταν το ξανα-χρειαστείς να πρέπει να το αγοράσεις από τον domain provider για τσουχτερή τιμή. Ψαρεύουν για καλά domain. Τα SSL certificates είναι δωρεάν εδώ και πολλά χρόνια. Από τη δική μου οπτική δεν έχεις κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με το να δώσεις 10 ευρώ για ετήσια ανανέωση σε κάποια άλλη εταιρεία. Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε με. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από elpenor 1
liakjim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Giannis77i είπε το μεταφέρεις αλλού Πως το μεταφέρεις;
kormos Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ 31 λεπτά πριν, liakjim είπε Πως το μεταφέρεις; Μέσω της πλατφόρμας του νέου καταχωρητή...
Giannis77i Δημοσ. Σάββατο στις 10:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:45 μμ 6 ώρες πριν, liakjim είπε Πως το μεταφέρεις; Αφού περάσει 1 εβδομάδα και σου έρθει μήνυμα ότι το όνομα εγκρίθηκε από την ΕΕΤ, τότε ψάχνεις για άλλη εταιρεία. Ζητάς κωδικό εξουσιοδότησης από το παπάκι, σου έρχεται email, πατάς το λινκ παράγεις τον κωδικό , πας στο site της άλλης εταιρείας βάζεις τα στοιχεία και μεταφέρεται σε 2 λεπτά. Με το καλό 1
MiJ16 Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ (επεξεργασμένο) deleted Επεξ/σία Σάββατο στις 11:26 μμ από MiJ16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα