Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εμείς που δεν έχουμε fups μπορούμε να βγάλουμε;

Οχι πλέον θέλει και τούρκικη ταυτότητα 

Δημοσ.

Παντως με έσωσε η όλοι φαση διοτι πλεον ενεργοποιησα ξανα το Netflix 4K που ειχα παλιοτερα καθως και τις συνδρομες μου απο Apple για Disney ,Youtube Premium , Εufy cloud και Tuneln Radio.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dream21 είπε

Παντως με έσωσε η όλοι φαση διοτι πλεον ενεργοποιησα ξανα το Netflix 4K που ειχα παλιοτερα καθως και τις συνδρομες μου απο Apple για Disney ,Youtube Premium , Εufy cloud και Tuneln Radio.

Πάντως για YouTube Premium δε χρειάζεται πρώτα αγορά gift card. Βάζεις απευθείας τη FUPS card.

Screenshot 2025-02-17 at 11.36.17.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Πάντως για YouTube Premium δε χρειάζεται πρώτα αγορά gift card. Βάζεις απευθείας τη FUPS card.

Screenshot 2025-02-17 at 11.36.17.png

Απευθείας πλέον δεν την παίρνει 

• Like 1
Δημοσ.

original-1b7f743473b0fd60a1b7f1f8ef41d8c

Θα με τρελανετε ? Δεν σας ζηταει το παραπανω για log in? Ολοι εσεις εχετε ακομη προσβαση? Που βρηκατε το τηλ. Που δηλωσατε οταν το φιαξατε πριν 1 2 χρονια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kage είπε

original-1b7f743473b0fd60a1b7f1f8ef41d8c

Θα με τρελανετε ? Δεν σας ζηταει το παραπανω για log in? Ολοι εσεις εχετε ακομη προσβαση? Που βρηκατε το τηλ. Που δηλωσατε οταν το φιαξατε πριν 1 2 χρονια? 

Δεν χρειάζεται το τηλέφωνο αρκεί να έχεις κρατήσει το αριθμό τηλεφώνου που είχες βάλει όταν ενεργοποίησες την κάρτα για πρώτη φορά , δεν σου στέλνει κάποιο SMS απλά μετά σου ζητάει να γραψεισ τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας την ημερομηνία λήξης και το cvc και μετά βάζεις καινούργιο passcode και είσαι έτοιμος .

IMG_4645.png

IMG_4646.jpeg

IMG_4647.png

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
Στις 18/2/2025 στις 5:16 ΜΜ, SKRUTZ είπε

Το δοκίμασε κάποιος σε xbox να βάλει credits και να σε αφήσει να αγοράσεις παιχνίδια?

Ναι περασα εγω μολις σημερα δοκιμαστικα 25 TR

xbox tr.png

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, dream21 said:

Ναι περασα εγω μολις σημερα δοκιμαστικα 25 TR

xbox tr.png

Τα χρήματα περνάνε κανονικά. Και από eneba να αγοράσεις κάρτες θα μπουνε κανονικα τα χρήματα. Το θέμα είναι αν όταν με αυτά πας να κάνεις αγορά παιχνιδιού τρως άκυρο!

Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 4:06 ΜΜ, moon1821 είπε

Τουρκικη καρτα Netflix θελει vpn μονο στην αρχη ή συνεχεια 

Μονο τον πρωτο μηνα θελει VPN

Στις 20/2/2025 στις 12:16 ΜΜ, SKRUTZ είπε

Τα χρήματα περνάνε κανονικά. Και από eneba να αγοράσεις κάρτες θα μπουνε κανονικα τα χρήματα. Το θέμα είναι αν όταν με αυτά πας να κάνεις αγορά παιχνιδιού τρως άκυρο!

Nαι εχεις δικιο ,  προσπαθησα να αγορασω κατι με 25 λιρες και δεν αφηνει παρολο που εχω τουρκικο λογαριασμο στην MS αλλα και με αλλαγη region σε TR στη κονσολα παλι το ιδιο. οποτε απροβληματιστα μεχρι στιγμης NETFLIX - ITUNES που εχω δοκιμασει. Απο εβδομαδα θα βαλω και PS να δω εαν περνανε οι αγορες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...