dream21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, d_gkal είπε Εμείς που δεν έχουμε fups μπορούμε να βγάλουμε; Οχι πλέον θέλει και τούρκικη ταυτότητα
billys gt Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ 17 ώρες πριν, ppmarkos είπε Αν σου πω πως δεν το έχω;; Κανε την διαδικασία μέσω pc και browser κτλ που λέει ο φίλος dream21
dream21 Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ Παντως με έσωσε η όλοι φαση διοτι πλεον ενεργοποιησα ξανα το Netflix 4K που ειχα παλιοτερα καθως και τις συνδρομες μου απο Apple για Disney ,Youtube Premium , Εufy cloud και Tuneln Radio.
bill_viper Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ 16 ώρες πριν, dream21 είπε Παντως με έσωσε η όλοι φαση διοτι πλεον ενεργοποιησα ξανα το Netflix 4K που ειχα παλιοτερα καθως και τις συνδρομες μου απο Apple για Disney ,Youtube Premium , Εufy cloud και Tuneln Radio. Πάντως για YouTube Premium δε χρειάζεται πρώτα αγορά gift card. Βάζεις απευθείας τη FUPS card.
dream21 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Πάντως για YouTube Premium δε χρειάζεται πρώτα αγορά gift card. Βάζεις απευθείας τη FUPS card. Απευθείας πλέον δεν την παίρνει 1
kage Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ Θα με τρελανετε ? Δεν σας ζηταει το παραπανω για log in? Ολοι εσεις εχετε ακομη προσβαση? Που βρηκατε το τηλ. Που δηλωσατε οταν το φιαξατε πριν 1 2 χρονια?
dream21 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kage είπε Θα με τρελανετε ? Δεν σας ζηταει το παραπανω για log in? Ολοι εσεις εχετε ακομη προσβαση? Που βρηκατε το τηλ. Που δηλωσατε οταν το φιαξατε πριν 1 2 χρονια? Δεν χρειάζεται το τηλέφωνο αρκεί να έχεις κρατήσει το αριθμό τηλεφώνου που είχες βάλει όταν ενεργοποίησες την κάρτα για πρώτη φορά , δεν σου στέλνει κάποιο SMS απλά μετά σου ζητάει να γραψεισ τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας την ημερομηνία λήξης και το cvc και μετά βάζεις καινούργιο passcode και είσαι έτοιμος . Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:18 μμ από dream21
bill_viper Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ 21 ώρες πριν, dream21 είπε Απευθείας πλέον δεν την παίρνει Όντως; Πριν λίγες μέρες την πέρασα.
SKRUTZ Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ Το δοκίμασε κάποιος σε xbox να βάλει credits και να σε αφήσει να αγοράσεις παιχνίδια?
angelponiros Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Αγόρασα επιτυχώς για δοκιμή κάρτα με 25 tl και δεν μου την περνάει στο account. 1
dream21 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Στις 18/2/2025 στις 9:52 ΠΜ, bill_viper είπε Όντως; Πριν λίγες μέρες την πέρασα. Ναι πλέον δεν περνάει
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 πμ Στις 18/2/2025 στις 5:16 ΜΜ, SKRUTZ είπε Το δοκίμασε κάποιος σε xbox να βάλει credits και να σε αφήσει να αγοράσεις παιχνίδια? Ναι περασα εγω μολις σημερα δοκιμαστικα 25 TR 2
SKRUTZ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 μμ 1 hour ago, dream21 said: Ναι περασα εγω μολις σημερα δοκιμαστικα 25 TR Τα χρήματα περνάνε κανονικά. Και από eneba να αγοράσεις κάρτες θα μπουνε κανονικα τα χρήματα. Το θέμα είναι αν όταν με αυτά πας να κάνεις αγορά παιχνιδιού τρως άκυρο!
moon1821 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Τουρκικη καρτα Netflix θελει vpn μονο στην αρχη ή συνεχεια
dream21 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 20/2/2025 στις 4:06 ΜΜ, moon1821 είπε Τουρκικη καρτα Netflix θελει vpn μονο στην αρχη ή συνεχεια Μονο τον πρωτο μηνα θελει VPN Στις 20/2/2025 στις 12:16 ΜΜ, SKRUTZ είπε Τα χρήματα περνάνε κανονικά. Και από eneba να αγοράσεις κάρτες θα μπουνε κανονικα τα χρήματα. Το θέμα είναι αν όταν με αυτά πας να κάνεις αγορά παιχνιδιού τρως άκυρο! Nαι εχεις δικιο , προσπαθησα να αγορασω κατι με 25 λιρες και δεν αφηνει παρολο που εχω τουρκικο λογαριασμο στην MS αλλα και με αλλαγη region σε TR στη κονσολα παλι το ιδιο. οποτε απροβληματιστα μεχρι στιγμης NETFLIX - ITUNES που εχω δοκιμασει. Απο εβδομαδα θα βαλω και PS να δω εαν περνανε οι αγορες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα