Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 2:40 ΜΜ, dream21 είπε

Μονο τον πρωτο μηνα θελει VPN

Nαι εχεις δικιο ,  προσπαθησα να αγορασω κατι με 25 λιρες και δεν αφηνει παρολο που εχω τουρκικο λογαριασμο στην MS αλλα και με αλλαγη region σε TR στη κονσολα παλι το ιδιο. οποτε απροβληματιστα μεχρι στιγμης NETFLIX - ITUNES που εχω δοκιμασει. Απο εβδομαδα θα βαλω και PS να δω εαν περνανε οι αγορες.

Μήπως εκανες δοκιμή σε PS;;; 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billys gt είπε

Μήπως εκανες δοκιμή σε PS;;; 

Οχι ακόμη σε 3 ημέρες που θα βρίσκομαι Ελλάδα θα κάνω να είμαι σε υπολογιστή γιατί από κινητό δεν την παλεύω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Οχι ακόμη σε 3 ημέρες που θα βρίσκομαι Ελλάδα θα κάνω να είμαι σε υπολογιστή γιατί από κινητό δεν την παλεύω 

Οκ, εάν σου είναι εύκολο ρίξε μια ενημέρωση όταν κάνεις την διαδικασία. 👍

Επεξ/σία από billys gt
Δημοσ.
Στις 26/2/2025 στις 1:25 ΜΜ, billys gt είπε

Οκ, εάν σου είναι εύκολο ρίξε μια ενημέρωση όταν κάνεις την διαδικασία. 👍

Καλησπέρα δοκίμασα να αγορασω μια των 250 αλλα δεν γινετε. Μαλλον πρεπει να εκοψαν γενικα και αυτη τη λύση. Δοκιμασα και Netflix και Apple αλλα δυστηχως βγαζει μηνυμα για επικοινωνια με το τηλεφωνικο τους κεντρο λογο σφαλματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αγόρασα πριν λίγο και apple και Netflix . Δοκίμασε  ξανά λογικά δεν θα έχεις θέμα 

Επεξ/σία από WhitePixel
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, WhitePixel είπε

Εγώ αγόρασα πριν λίγο και apple και Netflix . Δοκίμασε  ξανά λογικά δεν θα έχεις θέμα 

Όλα οκ ξανά δοκίμασα 

• Like 1
Δημοσ.
On 01/03/2025 at 05:44, dream21 said:

Όλα οκ ξανά δοκίμασα 

Κάτι άσχετο, εμένα στο τούρκικο apple id στο Ipad δε δέχεται πλέον τη fups για default τρόπο πληρωμής. Έβαλα 1000try gift card από eneba και δε μπορώ να τα ξοδέψω γιατί λέει θέλει default τρόπο πληρωμής.

Δηλαδή μόνο με το account balance δε μπορώ να πληρώσω συνδρομές.

Επειδή είδα ότι ανανέωσες και τα ios για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου.

thanks

Δημοσ.
16 ώρες πριν, DeareN είπε

Κάτι άσχετο, εμένα στο τούρκικο apple id στο Ipad δε δέχεται πλέον τη fups για default τρόπο πληρωμής. Έβαλα 1000try gift card από eneba και δε μπορώ να τα ξοδέψω γιατί λέει θέλει default τρόπο πληρωμής.

Δηλαδή μόνο με το account balance δε μπορώ να πληρώσω συνδρομές.

Επειδή είδα ότι ανανέωσες και τα ios για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου.

thanks

Πλεον τουρκικες συνδρομες μονο με το account balance

Δημοσ.
1 minute ago, dream21 said:

Πλεον τουρκικες συνδρομες μονο με το account balance

Το πρόβλημα μάλλον σε εμένα έγινε επειδή δεν είχα καθόλου balance μέσα και από τότε είναι κόκκινη η πληρωμή παρόλο που έχω 1000try balance δεν περνάει στις συνδρομές. Δεν ξέρω γιατί... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...