dream21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οσοι έχουμε FUPS CARD μπορουν μεσα απο την σελιδα τους στο PC ή MAC και χωρις χρηση VPN ΤΟΥΡΚΙΑΣ να αγοράσεις gift cards για APPLE , GOOGLE , NETFLIX , DISNEY , XBOX , PS κοινως τα παντα όλα . Εχθες αγορασα Apple Gift Card TR και την εξαργύρωσα κανονικά. https://online.fups.com/ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από dream21 3
ppmarkos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δεν εξηγείς λίγο την διαδικασία; Από που έγινε η αγορά Apple gift card..
dream21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, ppmarkos είπε Δεν εξηγείς λίγο την διαδικασία; Από που έγινε η αγορά Apple gift card.. Μεσα απο το site εγραψα της FUPS. Εχει κατάστημα e-PIN για αγορες. εχω βαλει και το Link απευθειας. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από dream21
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Με ποιο τουρκικο number θα ξαναμπεις οταν σ στειλει verification? Το virtual sms δεν εχουν ιδιο νουμερο.. Παει "καηκαν" η fups ozan papara oldubil inilan ..η τουρκια ζηταει τουρκικη id ή να στειλεις ελληνικο passport αλλα μετα γ να προσθεσεις λεφτα λειτουργει με αλλους τροπους π μετα απο λιγο τους κλεινουν κ αυτους 90% αν σας πετυχει κατι απο τα παραπανω θα ναι για μικρο διαστημα κ θα σαι στο ψαξιμο ολη την ωρα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από kage
dream21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kage είπε Με ποιο τουρκικο number θα ξαναμπεις οταν σ στειλει verification? Το virtual sms δεν εχουν ιδιο νουμερο.. Παει "καηκαν" η fups ozan papara oldubil inilan ..η τουρκια ζηταει τουρκικη id ή να στειλεις ελληνικο passport αλλα μετα γ να προσθεσεις λεφτα λειτουργει με αλλους τροπους π μετα απο λιγο τους κλεινουν κ αυτους 90% αν σας πετυχει κατι απο τα παραπανω θα ναι για μικρο διαστημα κ θα σαι στο ψαξιμο ολη την ωρα Εγω μιλω για οσους εχουμε FUPS CARD ήδη και την χρησιμοποιουμε. Δεν χρειαζεται κανενα sms κανενα verification απο την στιγμη που την εχεις στο τηλεφωνο σου . Και στην τελικη εαν θες να την ξαναπερασεις σε καινουργιο τηλεφωνο, δεν χρειαζεται κανενα νουμερο με απλα ενα forgot password την περνας κανονικα ετσι εκανα και εγω προχθες στο καινουργιο iPhone που αγορασα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από dream21 4
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Κ το εκανες αυτο κ χτες?...ζηταει το τουρκικο αρχικο νουμερο π δεν υπαρχει ωστε να στειλει κωδικο ειτε να κανεις login στο app με τον κωδικο σου...
dream21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, kage είπε Κ το εκανες αυτο κ χτες?...ζηταει το τουρκικο αρχικο νουμερο π δεν υπαρχει ωστε να στειλει κωδικο ειτε να κανεις login στο app με τον κωδικο σου... Ναι επέλεξα I forgot my password και δεν μου ζήτησε κανένα τουρκικό αριθμό.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Οπότε αντί να αγοράζεις από πχ Eneba αγοράζεις απευθείας από αυτούς. Τι προμήθεια κρατάει; 2
dream21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε Οπότε αντί να αγοράζεις από πχ Eneba αγοράζεις απευθείας από αυτούς. Τι προμήθεια κρατάει; Κανεις top up την FUPS μεσω Revolut τα λεφτα μπαινουν instant και μετα αγοραζεις τα παντα μεσω απο το site τους. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από dream21
billys gt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Με την ενημέρωση που μας έκανες βοήθησες πολύ, από την μεριά μου ενημερώνω και εγώ ότι αυτή η επιλογή υπάρχει και στην εφαρμογή στο κινητό για την έκδοση gift card 😉 σήμερα το εντόπισα μέσα στο app 2 1
ppmarkos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, billys gt είπε Με την ενημέρωση που μας έκανες βοήθησες πολύ, από την μεριά μου ενημερώνω και εγώ ότι αυτή η επιλογή υπάρχει και στην εφαρμογή στο κινητό για την έκδοση gift card 😉 σήμερα το εντόπισα μέσα στο app Μέσα στην εφαρμογή που υπάρχει; Δεν το βρίσκω;
billys gt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, ppmarkos είπε Μέσα στην εφαρμογή που υπάρχει; Δεν το βρίσκω;
d_gkal Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Εμείς που δεν έχουμε fups μπορούμε να βγάλουμε;
Jumbi Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ 6 λεπτά πριν, d_gkal είπε Εμείς που δεν έχουμε fups μπορούμε να βγάλουμε; Οχι δεν μπορειτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα