Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι έχουμε FUPS CARD μπορουν μεσα απο την σελιδα τους στο PC ή MAC και χωρις χρηση VPN ΤΟΥΡΚΙΑΣ να αγοράσεις gift cards για APPLE , GOOGLE , NETFLIX , DISNEY , XBOX , PS κοινως τα παντα όλα . Εχθες αγορασα Apple Gift Card TR και την εξαργύρωσα κανονικά.

https://online.fups.com/

FUPS.png

Επεξ/σία από dream21
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Δεν εξηγείς λίγο την διαδικασία; Από που έγινε η αγορά Apple gift card..

Μεσα απο το site εγραψα της FUPS. Εχει κατάστημα e-PIN για αγορες. εχω βαλει και το Link απευθειας. 

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ποιο τουρκικο number θα ξαναμπεις οταν σ στειλει verification? Το virtual sms δεν εχουν ιδιο νουμερο.. Παει "καηκαν" η fups ozan papara oldubil inilan ..η τουρκια ζηταει τουρκικη id ή να στειλεις ελληνικο passport αλλα μετα γ να προσθεσεις λεφτα λειτουργει με αλλους τροπους π μετα απο λιγο τους κλεινουν κ αυτους

90% αν σας πετυχει κατι απο τα παραπανω θα ναι για μικρο διαστημα κ θα σαι στο ψαξιμο ολη την ωρα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kage είπε

Με ποιο τουρκικο number θα ξαναμπεις οταν σ στειλει verification? Το virtual sms δεν εχουν ιδιο νουμερο.. Παει "καηκαν" η fups ozan papara oldubil inilan ..η τουρκια ζηταει τουρκικη id ή να στειλεις ελληνικο passport αλλα μετα γ να προσθεσεις λεφτα λειτουργει με αλλους τροπους π μετα απο λιγο τους κλεινουν κ αυτους

90% αν σας πετυχει κατι απο τα παραπανω θα ναι για μικρο διαστημα κ θα σαι στο ψαξιμο ολη την ωρα

Εγω μιλω για οσους εχουμε FUPS CARD ήδη και την χρησιμοποιουμε. Δεν χρειαζεται κανενα sms κανενα verification απο την στιγμη που την εχεις στο τηλεφωνο σου . Και στην τελικη εαν θες να την ξαναπερασεις σε καινουργιο τηλεφωνο,  δεν χρειαζεται κανενα νουμερο με απλα ενα forgot password την περνας κανονικα ετσι εκανα και εγω προχθες στο καινουργιο iPhone που αγορασα.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 4
Δημοσ.

Κ το εκανες αυτο κ χτες?...ζηταει το τουρκικο αρχικο νουμερο π δεν υπαρχει ωστε να στειλει κωδικο ειτε να κανεις login στο app με τον κωδικο σου... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Κ το εκανες αυτο κ χτες?...ζηταει το τουρκικο αρχικο νουμερο π δεν υπαρχει ωστε να στειλει κωδικο ειτε να κανεις login στο app με τον κωδικο σου... 

Ναι επέλεξα I forgot my password και δεν μου ζήτησε κανένα τουρκικό αριθμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Οπότε αντί να αγοράζεις από πχ Eneba αγοράζεις απευθείας από αυτούς. Τι προμήθεια κρατάει;

Κανεις top up την FUPS μεσω Revolut τα λεφτα μπαινουν instant και μετα αγοραζεις τα παντα μεσω απο το site τους.

IMG_0811.jpg

IMG_0812.jpg

IMG_0813.jpg

Επεξ/σία από dream21
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε FUPS CARD και αγορά gift cards (TR)
Δημοσ.

Με την ενημέρωση που μας έκανες βοήθησες πολύ, από την μεριά μου ενημερώνω και εγώ ότι αυτή η επιλογή υπάρχει και στην εφαρμογή στο κινητό για την έκδοση gift card 😉 σήμερα το εντόπισα μέσα στο app 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, billys gt είπε

Με την ενημέρωση που μας έκανες βοήθησες πολύ, από την μεριά μου ενημερώνω και εγώ ότι αυτή η επιλογή υπάρχει και στην εφαρμογή στο κινητό για την έκδοση gift card 😉 σήμερα το εντόπισα μέσα στο app 

Μέσα στην εφαρμογή που υπάρχει; Δεν το βρίσκω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...