Dinos1973 Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ 48 minutes ago, dpolal said: Με τις τρομακτικές αυξήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά η αγοραστική δύναμη που έχει ένας μισθός το 2024 είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή του 2021 πάντως. Όποτε γιατι οι ασφαλιστικές να ειναι διαφορετικές απο την αγορα;
Black Demis Δημοσ. Σάββατο στις 03:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:26 μμ 13 hours ago, zoranb said: Είναι δυνατόν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις, να έχουν πάρει την ανιούσα κ να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Ενδεικτικά, δείτε τα δικά μου. 2021 -> €254 2022 -> €253 2024 -> €265 2025 -> €290 μπορεί να μην είναι μεγάλο σαν ποσό, αλλά η αυτή η ανιούσα που έχει παρθεί είναι αδιανόητη! στην ελλαδα εχουμε τζαμπα ασφαλιστρα...... εξω βαρανε τοσο πολυ που ειναι ενα απο τα κυρια εξοδα της χρονιας οταν εχεις αυτοκινιτο.... 3
definitio Δημοσ. Σάββατο στις 03:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:48 μμ Τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητο του πατέρα μου αυξήθηκαν από 135€ στα 158€ μέσα σ' ένα έτος (interlife). Μπορεί λόγω ηλικίας να αυξάνονται, αλλά μάλλον θα ψάξουμε για άλλη ασφαλιστική. 1
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ 7 ώρες πριν, kostasbm είπε για να σας φτιάξω τη διάθεση Αυστραλία πληρώνω περίπου 1000 ευρώ το χρόνο περίπου, και αυτοί που πληρώνουν φουλ καλυψη φτάνουν τα 2200 ευρώ..... αυτά βλέπουν και δω και προσαρμοζονται...... φιλε μου εμενα ο μισθος μου ειναι ο ιδιος ακριβως απο το 2010. και δεν πληρωνομαι με μισθους αυστραλιας αλλα με ελλαδας!!! 3
MikhailBakurin Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, xsterg said: φιλε μου εμενα ο μισθος μου ειναι ο ιδιος ακριβως απο το 2010. και δεν πληρωνομαι με μισθους αυστραλιας αλλα με ελλαδας!!! Άλλαξε δουλειά. Τα ασφάλιστα ανεβαίνουν πολύ κάτω του πληθωρισμού, και πολύ-πολύ κάτω του πληθωρισμού αυτοκινήτων. Και κάτω των αυξήσεων μισθών στις κανονικές δουλειές. Αν έχετε μπλέξει με μπαρούφα δουλειά, ή αν έχετε βολευτεί στο δημόσιο και παίρνετε ένα χιλιάρικο τα τελευταία 30 χρόνια, δεν σας φταίει η οικονομία. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:02 μμ από MikhailBakurin 1 3 2
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 μμ 1 λεπτό πριν, MikhailBakurin είπε Άλλαξε δουλειά. εξυπναδες! 8
george1994 Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ (επεξεργασμένο) Εμένα σε αυτοκίνητο καινούργιο που αγοράστηκε τον 01/2019 στην Anytime στο πρόγραμμα Auto Value (screenshot παρακατω) από 324.10€ έχει πάει το 01/2025 στα 327.74€. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:54 μμ από george1994
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 05:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:13 μμ 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Άλλαξε δουλειά. Αν έχετε μπλέξει με μπαρούφα δουλειά, ή αν έχετε βολευτεί στο δημόσιο και παίρνετε ένα χιλιάρικο τα τελευταία 30 χρόνια, δεν σας φταίει η οικονομία. δεν μας λες εσυ τι δουλεια κανεις που εισαι και εξυπνος? εγω παντως ουτε κανω τον εξυπνο ουτε και ειμαι! 2
dbrillis Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ 3 ώρες πριν, dpolal είπε Με τις τρομακτικές αυξήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά η αγοραστική δύναμη που έχει ένας μισθός το 2024 είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή του 2021 πάντως. πες τα. Ενω Αυστραλία μονο οι ασφάλειες αυτοκινητων εχουν ακριβύνει. Και ο μισθος Αυστραλίας υπερπολαπλασιος του Ελληνικου.
mechpanos Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ 11 ώρες πριν, Vstromrider είπε Ενα αμαξι που παλιωνει ειναι πιθανοτερο να προξενησει ατυχημα και ακομα πιο πιθανο να σκοτωσει ανθρωπους, απο οτι ενα καινουργιο με ακομα περισσοτερα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας, και ακομα περισσοτερη τεχνολογια στην αποφυγη πχ θανατου αν χτυπησεις εναν πεζο. Το καινουργιο tiguan , αν λιποθυμησεις, σε παιρνει χαμπαρι, αναβει alarm, κορναρει, και αρχιζει και στριβει δεξια στον αυτοκινητοδρομο, καλωντας ταυτοχρονα το 112. Γιατι να μην πληρωνει λιγοτερα ασφαλιστρα απο ενα Punto 30ετιας οσο αφορα τουλαχιστον την ασφαλιση σε ζημιες που κανουμε σε αλλους ; που κοιτωντας το ασφαλιστηριο μου εκει ειναι και τα περισσοτερα ασφαλιστρα που πληρώνω. Ε τότε να πληρώνει λιγότερα το καινούργιο, όχι περισσότερο το παλιό. Επίσης στο παλιό το κόστος των επισκευών είναι πολύ χαμηλότερο πολλές φορές κάτω και από την απαλλαγή. Το μόνο που ακούω είναι ότι έχουν ακριβύνει και για τις ασφαλιστικές τα κοστολόγια και θέλοντας να κρατήσουν υψηλές κερδοφορίες βγάζουν τα σπασμένα με αυξήσεις. Επίσης μεγάλο θέμα η κλιματική αλλαγή σε λίγα χρόνια αν μένουμε σε καμία επίφοβη περιοχή που έχει πλημμυρίσει Θεσσαλία πχ, δεν θα μας ασφαλίζουν καθόλου.
kostasbm Δημοσ. Σάββατο στις 09:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:23 μμ 12 hours ago, dpolal said: Και για να χάλασω την διάθεση των εδώ κατοίκων να αναφέρω ότι στην Αυστραλία ο βασικός μισθός είναι περίπου 69,233 δολάρια αυστραλίας το χρόνο, δηλαδή περίπου 41.000 και κάτι ψιλά σε ευρώ. αυτά η περισσότερα τα παίρνουν λίγοι......μη ψάχνεις στο ίντερνετ για ετήσιες απολαβές....σημασία έχει ότι και αυτός με τα λίγα πληρώνει τα ίδια ασφάλιστρα .....εν ολίγοις οι ασφαλιστικές κόβουν πισινους 8 hours ago, dbrillis said: Εχεις αυστραλεζικο μισθο ομως. Εκει τα πάντα είναι πιο φτηνα απο Ελλάδα, παίρνεις μεγάλο μισθό και το μόνο ακριβό ειναι η ασφάλεια αυτοκινήτου. Α, και Αυστραλία δεν υπάρχουν καρτέλ οπως στην Ελλάδα, που ειναι η Κολομβια της Ευρώπης χωρις ομως την παραγωγη κ0κ@ινης. Μισθό δεν έχουν όλοι .....έχει και μεροκαμματιαρηδες και βέβαια εχει καρτέλ.....τα σουπερμάρκετ που είναι από τα πρώτα στη λίστα 1
Apostol. Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ 20 hours ago, zoranb said: 2024 -> €265 2025 -> €290 19 hours ago, G.TH. said: Ούτε 3,5% το χρόνο, κάτω κι από τον πληθωρισμό. 16 hours ago, DrLo said: Αντιλαμβάνεσαι ότι τα ποσά που γράφεις αντιστοιχούν σε 3.3% το χρόνο? 9.43%
Bigi444444 Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ Εμένα στην anytime σε ετήσιο συμβόλαιο με όλες τις καλύψεις πλην μικτής ασφάλισης, έχει αύξηση 4% συνολικά από το 2021. Δεν το θεωρώ πολύ, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι η ασφαλιστέα αξία είναι ίδια ακόμα. Την μικτή την θεωρώ ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα πάντως, τα λοιπά συμβόλαια, όχι. 1
dbrillis Δημοσ. Κυριακή στις 12:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:38 πμ 3 ώρες πριν, kostasbm είπε αυτά η περισσότερα τα παίρνουν λίγοι......μη ψάχνεις στο ίντερνετ για ετήσιες απολαβές....σημασία έχει ότι και αυτός με τα λίγα πληρώνει τα ίδια ασφάλιστρα .....εν ολίγοις οι ασφαλιστικές κόβουν πισινους Μισθό δεν έχουν όλοι .....έχει και μεροκαμματιαρηδες και βέβαια εχει καρτέλ.....τα σουπερμάρκετ που είναι από τα πρώτα στη λίστα Θα μας πεις εσυ που εισαι Αυστραλία τι συμβαίνει στην Αυστραλία; Δηλαδή εμείς δεν ξέρουμε; Εγω πχ που μενω Ολλανδία, μου λενε τα παιδιά εδω στο insomnia που μενουν Ελλάδα τι παιζει στην Ολλανδία. Εγω εχω καταλάβει οτι δεν ξέρω. 1 5
Grfoxz Δημοσ. Κυριακή στις 05:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:37 πμ Στο 208 μου πάντως το 2018 είχα δώσει 216 ευρώ ασφάλεια. Πλέον 270. Δε το λες και μικρή αύξηση. Πάντως πιστεύω κάποια ακραια φαινόμενα όπως ο Daniel έβαλαν μέσα τις εταιρείες. Οπότε φυσικά θα πληρώσουμε όλοι τα σπασμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις