kostasbm Δημοσ. Κυριακή στις 08:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:48 πμ 7 hours ago, dbrillis said: Θα μας πεις εσυ που εισαι Αυστραλία τι συμβαίνει στην Αυστραλία; Δηλαδή εμείς δεν ξέρουμε; Εγω πχ που μενω Ολλανδία, μου λενε τα παιδιά εδω στο insomnia που μενουν Ελλάδα τι παιζει στην Ολλανδία. Εγω εχω καταλάβει οτι δεν ξέρω. εννοειται ότι όλοι ξέρουμε ......όμως εγώ δε ξέρω τι παίζει Ολλανδια... 1
panagiotis1988 Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Ολοι οσοι λετε για αυξησεις στα ασφαλιστρα σε σχεση με περισυ εχετε δει τι διαφορες σε βασικες καλυψεις υπαρχουν στο περσινο με το φετινο συμβολαιο; 1
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 πμ Παίζει να πρόσθεσαν από μόνοι τους χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση;
panagiotis1988 Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Παίζει να πρόσθεσαν από μόνοι τους χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση; Ναι, λογω υποχρεωτικοτητας. Επισης πριν ληξει το συμβολαιο σου στελνουν ενημερωση και μπορεις να δεις αναλυτικα τις αλλαγες.
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ On 15/02/2025 at 12:02, Therempant said: Δεν έχουμε τον ίδιο κατώτατο μισθό.. Όχι μόνο αυτό, αλλά κ η ζωή είναι πολύ πιό ακριβή στην Αυστραλία!
Therempant Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ Μόλις τώρα, zoranb είπε Όχι μόνο αυτό, αλλά κ η ζωή είναι πολύ πιό ακριβή στην Αυστραλία! Όπως και εδώ..
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 μμ (επεξεργασμένο) 19 hours ago, xsterg said: δεν μας λες εσυ τι δουλεια κανεις που εισαι και εξυπνος? εγω παντως ουτε κανω τον εξυπνο ουτε και ειμαι! σίγουρα τον κάνεις κ σίγουρα δεν είσαι 25 minutes ago, Therempant said: Όπως και εδώ.. Πολύ πιό ακριβή από εδώ! Επεξ/σία Κυριακή στις 12:47 μμ από zoranb
Therempant Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 μμ 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Πολύ πιό ακριβή από εδώ! Κάνε μια σύγκριση από περιέργεια. Γενικά είμαστε από τις χώρες που έχουν πάρει απίστευτη αύξηση, ίσως να εκπλαγούμε.
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Συγνώμη, γράψε λάθος, φθηνή ήθελα να γράψω! Έχεις δίκιο, συγκριτικά ήθελα να γράψω πως με το μισθό εκεί ζείς/αγοράζεις πιό άνετα πράγματα!
ikaruga24 Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ Αναφέρθηκε για έξω ότι τα ασφάλιστρα σήμερα είναι μεγάλο βασικό έξοδο. Εννοείται. Ζω Αγγλία, αμάξι C3 1.2T, από 380 λίρες φέτος πήγα στα 550 και είναι η φθηνότερη που βρήκα. Το παραπάνω με 20+ χρόνια οδήγησης χωρίς τίποτα ποτέ και πουθενά. Αν ήμουν 25 ετών και έπρεπε να πληρώσω για το ίδιο αμάξι θα ήταν γύρω στα 1200 και όχι δεν κάνω πλάκα.
tsofras Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ Αυτά που ακούω εγώ εκ των έσω (δουλεύω σε ασφαλιστική αλλά ως Software Architect) είναι ότι δεν έγιναν αναπροσαρμογές την 3 ετία του Covid, κάπου εκεί μέσα ή λίγο νωρίτερα αυξήθηκαν τα κεφάλαια της Αστικής Ευθύνης , έσκασαν και κάτι Ντάνιελ κτλ , βάλε και πληθωρισμό οπότε οι περισσότερες ασφαλιστικές αναπροσαρμόζουν τα ασφάλιστρα. Μην ρωτήσετε περισσότερα καθώς όπως είπα δεν είμαι ασφαλιστής , απλά λόγω των παραπάνω βλέπετε αυξήσεις στα ασφάλιστρα (άλλοι μικρότερα - άλλοι μεγαλύτερα και πιθανών να αυξηθούν και άλλο)
DrLo Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ 20 ώρες πριν, Apostol. είπε 9.43% Ελπίζω να μην έδωσες για το ΟΠΑ. 13 ώρες πριν, Grfoxz είπε Στο 208 μου πάντως το 2018 είχα δώσει 216 ευρώ ασφάλεια. Πλέον 270. Δε το λες και μικρή αύξηση. 3.2% το χρονο Κάπου εκεί είναι και ο μέσος πληθωρισμός στο ευρώ αυτά τα χρόνια.
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ 18 minutes ago, DrLo said: Κάπου εκεί είναι και ο μέσος πληθωρισμός στο ευρώ αυτά τα χρόνια. ολα εκτος απο τον μισθο ανεβηκαν ετσι και αλλιος 1
panagiotis1988 Δημοσ. Κυριακή στις 07:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:27 μμ 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε ολα εκτος απο τον μισθο ανεβηκαν ετσι και αλλιος Ποιος ειπε οτι δεν ανεβαινουν οι μισθοι; Δεν ανεβαινουν ολοι οι μισθοι γιατι ειναι θεμα διαπραγμάτευσης. Επισης αν δεν εισαι ικανοποιημένος με τον μισθο σου κοιταζεις να φυγεις και να πας αλλου, οπου εκει η αυξηση δεν ειναι ουτε 3 ουτε 5% αλλα πολυ παραπανω.
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ 6 minutes ago, panagiotis1988 said: Ποιος ειπε οτι δεν ανεβαινουν οι μισθοι; Δεν ανεβαινουν ολοι οι μισθοι γιατι ειναι θεμα διαπραγμάτευσης. Επισης αν δεν εισαι ικανοποιημένος με τον μισθο σου κοιταζεις να φυγεις και να πας αλλου, οπου εκει η αυξηση δεν ειναι ουτε 3 ουτε 5% αλλα πολυ παραπανω. φευγεις απο ενα μερος με μισθο 1200 οτιδιποτε άφορά παρομια θέση στην καλύτερη να πάρεις +100 δεν παιζει να βρεις καπου 2000 (Γιατι τοσο χρειαζεται με της αυξησεις που έγιναν) οταν μονο το ενοικιο για το ιδιο σπιτι πηγε απο 250 στα 600 ερυω οταν το ρευμα εκει που ερχοταν 80 85 βαρανε 200+ αυτη ειναι η ισοτιμια..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις