zoranb Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Είναι δυνατόν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις, να έχουν πάρει την ανιούσα κ να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Ενδεικτικά, δείτε τα δικά μου. 2021 -> €254 2022 -> €253 2024 -> €265 2025 -> €290 μπορεί να μην είναι μεγάλο σαν ποσό, αλλά η αυτή η ανιούσα που έχει παρθεί είναι αδιανόητη! Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από zoranb 2
phanispal Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ποια εταιρεία; Οι δικές μου τσιμπάνε κάνα ευρώ κάθε χρόνο, εσένα 5-10€ πολλά μου φαίνονται για τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για το 2025 δεν είχαν πει ότι θα αυξηθούν αρκετά τα ασφάλιστρα;
zoranb Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 8 minutes ago, phanispal said: Ποια εταιρεία; Οι δικές μου τσιμπάνε κάνα ευρώ κάθε χρόνο, εσένα 5-10€ πολλά μου φαίνονται για τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για το 2025 δεν είχαν πει ότι θα αυξηθούν αρκετά τα ασφάλιστρα; Φοίνικας Το 2025 γιατί τέτοια αύξηση;
G.TH. Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ούτε 3,5% το χρόνο, κάτω κι από τον πληθωρισμό. 3
zoranb Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Ένα αμάξι όμως παλιώνει, κ τα ασφάλιστρα θα αυξάνονται; Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από zoranb
georgiouu Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Τα δικά μου δεν έχουν αυξηθεί καθόλου τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια,γνωστού μου έχουν πέσει και ελαφρώς...για ψάξτο λίγο με το πια ασφαλιστική επιλέγεις (και δεν επιλέγω καμμια άγνωστη οτι να ναι εταιρεία αντίθετα πολύ γνωστη)
DrLo Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 ώρες πριν, zoranb είπε Είναι δυνατόν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις, να έχουν πάρει την ανιούσα κ να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Ενδεικτικά, δείτε τα δικά μου. 2021 -> €254 2022 -> €253 2024 -> €265 2025 -> €290 μπορεί να μην είναι μεγάλο σαν ποσό, αλλά η αυτή η ανιούσα που έχει παρθεί είναι αδιανόητη! Αντιλαμβάνεσαι ότι τα ποσά που γράφεις αντιστοιχούν σε 3.3% το χρόνο?
makis269 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 ώρες πριν, zoranb είπε Είναι δυνατόν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις, να έχουν πάρει την ανιούσα κ να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Ενδεικτικά, δείτε τα δικά μου. 2021 -> €254 2022 -> €253 2024 -> €265 2025 -> €290 μπορεί να μην είναι μεγάλο σαν ποσό, αλλά η αυτή η ανιούσα που έχει παρθεί είναι αδιανόητη! τα πάντα στην Ελλάδα είναι καρτέλ δυστυχώς . 3 1 1
Therempant Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 40 λεπτά πριν, makis269 είπε τα πάντα στην Ελλάδα είναι καρτέλ δυστυχώς . Αυτό. 1 2
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 ώρες πριν, zoranb είπε Είναι δυνατόν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις, να έχουν πάρει την ανιούσα κ να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο; Ενδεικτικά, δείτε τα δικά μου. 2021 -> €254 2022 -> €253 2024 -> €265 2025 -> €290 μπορεί να μην είναι μεγάλο σαν ποσό, αλλά η αυτή η ανιούσα που έχει παρθεί είναι αδιανόητη! Ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ αυξάνονται οι καλύψεις?
Vstromrider Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 ώρες πριν, zoranb είπε Ένα αμάξι όμως παλιώνει, κ τα ασφάλιστρα θα αυξάνονται; Ενα αμαξι που παλιωνει ειναι πιθανοτερο να προξενησει ατυχημα και ακομα πιο πιθανο να σκοτωσει ανθρωπους, απο οτι ενα καινουργιο με ακομα περισσοτερα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας, και ακομα περισσοτερη τεχνολογια στην αποφυγη πχ θανατου αν χτυπησεις εναν πεζο. Το καινουργιο tiguan , αν λιποθυμησεις, σε παιρνει χαμπαρι, αναβει alarm, κορναρει, και αρχιζει και στριβει δεξια στον αυτοκινητοδρομο, καλωντας ταυτοχρονα το 112. Γιατι να μην πληρωνει λιγοτερα ασφαλιστρα απο ενα Punto 30ετιας οσο αφορα τουλαχιστον την ασφαλιση σε ζημιες που κανουμε σε αλλους ; που κοιτωντας το ασφαλιστηριο μου εκει ειναι και τα περισσοτερα ασφαλιστρα που πληρώνω.
kostasbm Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες για να σας φτιάξω τη διάθεση Αυστραλία πληρώνω περίπου 1000 ευρώ το χρόνο περίπου, και αυτοί που πληρώνουν φουλ καλυψη φτάνουν τα 2200 ευρώ..... αυτά βλέπουν και δω και προσαρμοζονται...... 1
dpolal Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, kostasbm είπε για να σας φτιάξω τη διάθεση Αυστραλία πληρώνω περίπου 1000 ευρώ το χρόνο περίπου, και αυτοί που πληρώνουν φουλ καλυψη φτάνουν τα 2200 ευρώ..... αυτά βλέπουν και δω και προσαρμοζονται...... Και για να χάλασω την διάθεση των εδώ κατοίκων να αναφέρω ότι στην Αυστραλία ο βασικός μισθός είναι περίπου 69,233 δολάρια αυστραλίας το χρόνο, δηλαδή περίπου 41.000 και κάτι ψιλά σε ευρώ. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από dpolal 3
Papakaliati Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, dpolal said: Και για να χάλασω την διάθεση των εδώ κατοίκων να αναφέρω ότι στην Αυστραλία ο βασικός μισθός ΞΕΚΙΝΑ από τα 82.993 δολάρια αυστραλίας το χρόνο, δηλαδή περίπου 50.000 και κάτι ψιλά σε ευρώ. As of 1 July, 2024, Australia's national minimum wage is $24.10 per hou ror $915.90 per week for a full-time employee, πες 4κ τον μήνα άρα 48κ τον χρόνο. 48κ αυστραλιανα δολάρια = 29κ ευρώ. Για το αμάξι μου η βασική ασφάλεια βγήκε 130 ευρώ τον χρόνο, τουλάχιστον 3 φορές φτηνότερα απότι πλήρωνα Γερμανία, και με απεριόριστα χιλιόμετρα. Με μικτή ασφάλεια ανεβαίνει το κόστος στα επίπεδα Γερμανίας. Αλλα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η βασική ασφάλιση είναι κατά πολύ φτηνότερη. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Papakaliati 1
dpolal Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, Papakaliati είπε As of 1 July, 2024, Australia's national minimum wage is $24.10 per hou ror $915.90 per week for a full-time employee, πες 4κ τον μήνα άρα 48κ τον χρόνο. 48κ αυστραλιανα δολάρια = 29κ ευρώ. Άλλα έβγαλε σε μένα ο γούγλης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα