ReBeLoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Παρελαβα και εγω τελικα σημερα. Ολα τελεια μεχρι στιγμης. Να πουμε επισης οτι στην συσκευασια περιλαμβανει και καλωδιο hdmi αλλα και βασουλα για να το βιδωσουμε πισω απο την οθονη και να μην φαινεται τιποτα.
d_gkal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Παρέλαβα πριν λιγο Μακάρι να βρω χρόνο για δοκιμή σήμερα αλλιώς από αύριο....
ReBeLoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) το μονο "περιεργο" που εχω παρατηρησει και ψαχνομαι ειναι οτι ενω κλειδωνει σε wifi5 και συνδεετε κανονικα ασυρματα στα deco που εχω, η ταχυτητα του wifi δεν ξεπερνα τα 100 mbps απο τα 500 που εχω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από ReBeLoS
zacharis1955 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, ReBeLoS είπε το μονο "περιεργο" που εχω παρατηρησει και ψαχνομαι ειναι οτι ενω κλειδωνει σε wifi5 και συνδεετε κανονικα ασυρματα στα deco που εχω, η ταχυτητα του wifi δεν ξεπερνα τα 100 mbps απο τα 500 που εχω. https://www.speedtest.net/
ReBeLoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε https://www.speedtest.net/ εχω κανει τεστ και με το speedtest και με το fast. Δεν ξεπερνα η ταχυτητα τα 94mbps ενω στο λαπτοπ που εχω ακριβως διπλα πιανει 470.
d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Πρώτο power on μόλις τώρα. Για να δούμε τι πήραμε πάλι.... 13 hours ago, ReBeLoS said: το μονο "περιεργο" που εχω παρατηρησει και ψαχνομαι ειναι οτι ενω κλειδωνει σε wifi5 και συνδεετε κανονικα ασυρματα στα deco που εχω, η ταχυτητα του wifi δεν ξεπερνα τα 100 mbps απο τα 500 που εχω. Σε 300 inalan πιάνει 200 στο speed test με wifi 5
ReBeLoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Πρώτο power on μόλις τώρα. Για να δούμε τι πήραμε πάλι.... Σε 300 inalan πιάνει 200 στο speed test με wifi 5 τελικα ενα απλο restart στα deco ηταν η λυση στο θεμα. Το κουτακι τα παει μια χαρα.
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2025 στις 12:35 ΜΜ, Spyrito33 είπε Ευχαριστουμε πολυ!!! Καποιοι πληρωνονται για να λενε τα αντιθετα και να πλουτιζουν οι ''λιγοι'' !!!! Έχω πάρει ένα Genmachine, τα WIndows 11 είναι 47GB!!! Με το καλημέρα ενώ δεν είχε τίποτα από τα 235GB του δίσκου, 173GB είναι ελεύθερα.... Αν του περάσω 10αρια με το κλειδί που έχει θα ενεργοποιηθούν ?
ktikti Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το πήρα και εγώ τον υπολογιστή μόλις μου ήρθε!! εκ πρώτης οψης είναι τουμπανάκι, δεν έχει ζεσταθεί καθόλου επισης δεν ακούγετ,αι μπήκε κατευθείαν η εγκατάσταση των windows και τώρα να κάνω τα update, άμεσος συγχρονισμός.. πάρα πολύ καλή επιλογή και ευχαριστώ @zacharis1955 που το πρότεινε. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι να βάλω ελληνική γλώσσα στα windows γιατί δεν είχε. Όχι γραφή αλλά ολο το μενού όλο το σύστημα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από ktikti
d_gkal Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 11 minutes ago, ktikti said: Το πήρα και εγώ τον υπολογιστή μόλις μου ήρθε!! εκ πρώτης οψης είναι τουμπανάκι, δεν έχει ζεσταθεί καθόλου επισης δεν ακούγετ,αι μπήκε κατευθείαν η εγκατάσταση των windows και τώρα να κάνω τα update, άμεσος συγχρονισμός.. πάρα πολύ καλή επιλογή και ευχαριστώ @zacharis1955 που το πρότεινε. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι να βάλω ελληνική γλώσσα στα windows γιατί δεν είχε. Όχι γραφή αλλά ολο το μενού όλο το σύστημα. Δε το έψαξα και πολύ αλλά στις ρυθμίσεις δε βρήκες κάτι;
ioannischr Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου δεν κρατηθηκα αλλο μεχρι το τελος του μαρτιου και το αγορασα σημερα με 115 ευ. thnks zachari
ktikti Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Δε το έψαξα και πολύ αλλά στις ρυθμίσεις δε βρήκες κάτι; Δεν εχει πακετο ελληνικης γλωσσας.μονο αγγλικα..εκανα ολα τα update και λιγο που το δουλεψα.. μπορώ να πω ότι είναι πολύ αθόρυβο και δεν ζεστάθηκε καθόλου.
zacharis1955 Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 4 ώρες πριν, ktikti είπε Το πήρα και εγώ τον υπολογιστή μόλις μου ήρθε!! εκ πρώτης οψης είναι τουμπανάκι, δεν έχει ζεσταθεί καθόλου επισης δεν ακούγετ,αι μπήκε κατευθείαν η εγκατάσταση των windows και τώρα να κάνω τα update, άμεσος συγχρονισμός.. πάρα πολύ καλή επιλογή και ευχαριστώ @zacharis1955 που το πρότεινε. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι να βάλω ελληνική γλώσσα στα windows γιατί δεν είχε. Όχι γραφή αλλά ολο το μενού όλο το σύστημα. 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Δε το έψαξα και πολύ αλλά στις ρυθμίσεις δε βρήκες κάτι; https://t.ly/ZxM5X 1
iliata2410 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) σκεφτομαι και εγω να το παρω ,δεν με ενδιαφερει το gaming οποτε ειναι λυση,αντι να εχω την κουμουτζα με πολλα καλωδια( σταθερο pc) Επεξ/σία 1 Μαρτίου από iliata2410
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα