d_gkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Παρελαβε κανείς; Από 19/2 κολλημένο το tracking number. Όσον αφορά το μηχάνημα έξοδο ήχου μπορεί να δώσει από HDMI;
zacharis1955 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Παρελαβε κανείς; Από 19/2 κολλημένο το tracking number.Όσον αφορά το μηχάνημα έξοδο ήχου μπορεί να δώσει από HDMI; https://vi.aliexpress.com/item/1005005672527891.html https://vi.aliexpress.com/item/1005006641396516.html Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από zacharis1955
ReBeLoS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Παρελαβε κανείς; Από 19/2 κολλημένο το tracking number. Όσον αφορά το μηχάνημα έξοδο ήχου μπορεί να δώσει από HDMI; και σε μενα το ιδιο ειναι απο 19/2. Οσον αφορα τον ηχο η θυρα HDMI 2.0 κανονικα μεταφερει εκτος απο εικονα και ηχο οποτε δεν νομιζω στο συγκεκριμενο μηχανημα να μην το κανει. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από ReBeLoS 1
xristakos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Έφτασε Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι! Αύριο παράδοση από DHL. Ελπίζω να είναι όλα οκ. 1
d_gkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, xristakos88 said: Έφτασε Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι! Αύριο παράδοση από DHL. Ελπίζω να είναι όλα οκ. Σήμερα έφτασε Ελλάδα και το δικό μου. Το tracking number άλλαξε η παραμένει το ίδιο;
ReBeLoS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) μην ξεχασετε να μας πειτε εντυπωσεις οταν παραλαβετε . Με το καλο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από ReBeLoS
xristakos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σήμερα έφτασε Ελλάδα και το δικό μου. Το tracking number άλλαξε η παραμένει το ίδιο; Κάλεσα στην DHL γιατί ήθελα να αλλάξω διεύθυνση παράδοσης, και μου έδωσαν νέο tracking number, 10ψήφιο.
d_gkal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 hours ago, xristakos88 said: Κάλεσα στην DHL γιατί ήθελα να αλλάξω διεύθυνση παράδοσης, και μου έδωσαν νέο tracking number, 10ψήφιο. Οκ το βλέπω στην DHL. Παράδοση γράφει 6 Μαρτιου. Πιστεύω να έρθει νωρίτερα
Gana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) παρέλαβα μόλις δεν εκανα format, windows update μονο 5 βαρια chrome tabs ανοιχτα και youtube 4k ολα νορμαλ. CPU στο 100% αλλα δεν εβλεπες να ειχε θεμα Δισκος read/write 550/490 MB/s Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Gana 1
ReBeLoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου εχει ενεργοποιημενα windows ? ποσες μερες εκανε η DHL να στο φερει απο την ημερα που εφτασε Ελλαδα ?
Gana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε εχει ενεργοποιημενα windows ? ποσες μερες εκανε η DHL να στο φερει απο την ημερα που εφτασε Ελλαδα ? 1) ναι, κανενα θεμα 2) order placed 17 ηρθε ελλαδα 24 παρελαβα 25 με DHL Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Gana 1
ReBeLoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) μηπως καλυτερα να περασουμε απο την αρχη το λειτουργικο ? Εχει κινεζοεφαρμογες εγκατεστημενες η ειναι καθαρο ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από ReBeLoS
ktikti Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε μηπως καλυτερα να περασουμε απο την αρχη το λειτουργικο ? Εχει κινεζοεφαρμογες εγκατεστημενες η ειναι καθαρο ? Αντίστοιχο laptop ίδιας εταιρίας ήταν καθαρό λειτουργικό χωρίς άχρηστες εφαρμογές.φανταζομαι το ίδιο θα ισχύει και εδώ.
Gana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) δεν ειχε blotware η τπτ αλλο μεσα, win 11 clean Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Gana 1
sv2kgl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Ευχαριστώ τον ts. Δεν το bootara καν με win. Έβαλα αμέσως debian 12 και πάει κατευθείαν για σερβεράκι. Το switch θα καίει περισσότερο ρεύμα! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα