Προς το περιεχόμενο

Mini PC Ninkear N10 | Intel N100 | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 133 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/2/2025 στις 6:48 ΜΜ, d_gkal είπε

Για το 8/256 αναφέρεσαι γιατί το 16/512 είναι ακριβότερο κ;ι δε πιστεύω να έχει διαφοραε αυτό του θέματος

https://www.cpubenchmark.net/compare/5157vs6304/Intel-N100-vs-Intel-N150

Δημοσ.

Το παρηγγειλα κι'εγω.δευτερο προιον που αγοραζω απο την εταιρια αυτη..(εχω λαπτοπ ) και η ερωτηση μου ειναι επειδη ψαχνω να αγορασω μια οθονη αν η ενσωματωμενη καρτα γραφικων παιζει σε αναλυση  QHD (2560 x 1440px).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ktikti είπε

Το παρηγγειλα κι'εγω.δευτερο προιον που αγοραζω απο την εταιρια αυτη..(εχω λαπτοπ ) και η ερωτηση μου ειναι επειδη ψαχνω να αγορασω μια οθονη αν η ενσωματωμενη καρτα γραφικων παιζει σε αναλυση  QHD (2560 x 1440px).

αποτι λεει υποστηριζει αναλυση 4k.

image.png.1c7897f4ec79d1cd3a7b586e148c84e0.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Αποσο ειδα καποια reviews εχει διαθεσιμη μια εξτρα θυρα εσωτερικα για δευτερο δισκο NVME.
Δεν φαινετε να εχει sata η κατι αλλο.

image.png.2e35fc4751e092f087f448a8629cad4b.png

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ? ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ SPECS REQ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ. image.png.8a6a05617b831dcae3899fb3d249eddb.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε

ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ? ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ SPECS REQ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ. image.png.8a6a05617b831dcae3899fb3d249eddb.png

Λογικα δεν θα εχεις καποιο θεμα. Απο επεξεργαστη και μνημη εισαι οκ. Απο καρτα γραφικων και συγκρινωντας αυτη που  φοραει ειναι καλυτερη και 7 χρονια νεωτερης γενιας απο την  Intel HD 530 που ζηταει το παιχνιδι σαν ελαχιστη απαιτηση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Λογικα δεν θα εχεις καποιο θεμα. Απο επεξεργαστη και μνημη εισαι οκ. Απο καρτα γραφικων και συγκρινωντας αυτη που  φοραει ειναι καλυτερη και 7 χρονια νεωτερης γενιας απο την  Intel HD 530 που ζηταει το παιχνιδι σαν ελαχιστη απαιτηση.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλαρακι!!! Τα λεφτα ειναι πολυ λιγα νομιζω θα το τσιμπησω !!! Ξερεις αν μεχρι τα 150 υπαρχει κατι καλυτερο?? Οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σου!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spyrito33 είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλαρακι!!! Τα λεφτα ειναι πολυ λιγα νομιζω θα το τσιμπησω !!! Ξερεις αν μεχρι τα 150 υπαρχει κατι καλυτερο?? Οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σου!!!

να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανεβεις πανω απο τα 130 για τετοιο μηχανηματακι τα οποια ειναι και σουπερ τιμουλα. Κανει τη δουλεια του οπως δειχνει τιμια . 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, ktikti είπε

3 ώρες πριν, giannos91 είπε

Ξέρουμε τι ports εχει η mobo του; Εχει sata, να το κάνεις πχ nas server;

https://ninkear.com/collections/mini-pc/products/ninkear-mini-pc-n9-intel-celeron-n100-16-gb-ddr4-512gb-ssd-dual-band-wifi-gigabit-lan-bluetooth-4-2-window-11-mini-computer-复制

2 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

https://t.ly/j48ze   /   https://t.ly/hknTr 

Ανετα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Ευχαριστω πολυ και παλι!! Ξερουμε σε ποσες μερες ερχεται το εργαλειο μετα τη παραγγελια

?

Επεξ/σία από Spyrito33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως το υπολογιζω απο το tracking  σε καμια 10αρια μερες συνολο. Απο Γαλια ερχεται λογικα μεσω Γερμανιας ή απο Γερμανια απευθειας γιατι τα εχει βλεπω η DHL στη Γερμανια

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...