Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Μα δεν ειπα ποτε οτι ο προκατοχος του ειναι ομορφο τηλεφωνο και εκεινο ασχημο ειναι. Γουστα ειναι αυτα , τι να σου απαντησω στο πως γινεται να το θεωρεις ασχημο δηλαδη. Η θηκη θα καλυψει το γυρω γυρω που προσωπικα δεν με πειραζει , με την καμερα εχω θεμα η οποια ειναι αποκρουστικη.

Κάπως θα συμφωνήσω στο σχόλιο για τη κάμερα . Είναι καπως άσχημη αλλά συνδυάζεται ωραία με την πλάτη και την υπόλοιπη κατασκευή 

2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Γούστα είναι αυτά, αν σου αρέσει εσένα δεν πάει να πει ότι αρέσει και σε εμένα , εγώ το θεωρώ πραγματικά άσχημο.

Βγάζει 2 μοντέλα το χρόνο, ένα ακριβό και ένα πιο φθηνό αλλά είναι πολύ αξιόλογα κινητά.

Ενδιαφέρον το πόσες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν , θα περίμενα να αρέσει σε περισσότερους αλλά όπως λες γούστα είναι αυτά 

2 ώρες πριν, JcD είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μικρότερη μπαταρία από το pro, ίδιο μέγεθος δεν είναι?

2 ώρες πριν, JcD είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μικρότερη μπαταρία από το pro, ίδιο μέγεθος δεν είναι?

Είναι συνηθισμένο αυτό αδερφέ , πως στα pro iPhone τα απλά κάποιες φορές έχουν μεγαλύτερη μπαταρία ; Κάποια components πιάνουν πιο πολύ χώρο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

Και πως σου φαίνεται η υποστήριξη μας κρατάει λιγότερο από όλους; Γιατί κι εγώ με iv είμαι και περιμένω μόνο security πλέον έως το Σεπτέμβρη..

Επίσης έχοντας αγοράσει μια σειρά από Σόνυ, πάντα κάτι άκυρο θα χαλάσει που δε χαλάει σε άλλους.. αυτή τη φορά μου έχει χαλάσει ο αισθητήρας αποτυπώματος..

Το επόμενο μου κινητό σίγουρα δε θα είναι Sony πάντως, εφόσον οι ίδιοι έχουν παραιτηθεί από τη προσπάθεια όσο και να τους στηρίζουμε ακόμα μερικοί

Θα πάρω κάποιο s25 με 7 χρόνια υποστήριξη ώστε να μην το σκέφτομαι..

7 χρόνια δεν θα σου αντέξει το hardware, ήδη διαβάζω διάφορες αναφορές για διάβρωση του anti-reflection coating του S24 το οποίο ούτως η άλλως το χάνεις αν βάλεις τζαμακι. Για το fingerprint scanner πολλές φορές αρκεί να το καθαρίσεις με ένα spray ( δεν ξέρω πως γίνεται το διάβασα στο reddit ) και υπάρχει ρύθμιση  να ξεκλειδώνει απλά με αφή αντί για πίεση που νομίζω βοηθάει μακροχρόνια. 

Σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό νομίζω απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν κορυφαία κάμερα , μαζί με τα flagship της oppo και honor είναι μια κατηγορία πάνω από όλα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το post processing που νομίζω ότι είναι υπερβολικό. 

Επεξ/σία από hdtess33
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, logistoulis said:

O elite πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερος σε μπαταρία από τον gen3

Απο που ακριβώς φαίνεται αυτο? Το ακριβώς αντίθετο δείχνουν μέχρι στιγμής οι συγκρίσεις. Επιδόσεις ναι, μεγάλη διαφορά, μπαταρία χειρότερα. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, oldnew είπε

Απο που ακριβώς φαίνεται αυτο? Το ακριβώς αντίθετο δείχνουν μέχρι στιγμής οι συγκρίσεις. Επιδόσεις ναι, μεγάλη διαφορά, μπαταρία χειρότερα. 

Στα review που έχει τύχει να δω μέχρι στιγμής δίνει καλύτερη μπαταρία, βασικά το αντίθετο πού το είδαμε;

1 ώρα πριν, hdtess33 είπε

7 χρόνια δεν θα σου αντέξει το hardware, ήδη διαβάζω διάφορες αναφορές για διάβρωση του anti-reflection coating του S24 το οποίο ούτως η άλλως το χάνεις αν βάλεις τζαμακι. Για το fingerprint scanner πολλές φορές αρκεί να το καθαρίσεις με ένα spray ( δεν ξέρω πως γίνεται το διάβασα στο reddit ) και υπάρχει ρύθμιση  να ξεκλειδώνει απλά με αφή αντί για πίεση που νομίζω βοηθάει μακροχρόνια. 

Σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό νομίζω απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν κορυφαία κάμερα , μαζί με τα flagship της oppo και honor είναι μια κατηγορία πάνω από όλα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το post processing που νομίζω ότι είναι υπερβολικό. 

7 να μην κρατήσει αλλά 4-5 μια χαρά μπορεί να κρατήσει, όχι στα 3 το παρατάμε.. το mid range Samsung της δουλειάς (σειρά Α) έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη

Για το coating να σου πω την αλήθεια το παρακολουθώ καθώς τζαμί δεν βάζω και οτιδήποτε καλύτερο από victus (1 που έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος χωρίς τζαμακι πάντα) είναι ευπρόσδεκτο

Στο fingerprint έχω δοκιμάσει διάφορα μέχρι factory και καθαριστικό επαφών αν και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα όλο αυτό.. βασικά μάλλον θέλει αλλαγή το οποίο κάνει 50ευρω εφόσον είμαι εκτός εγγύησης και το έψαξα, κόστος όχι ιδιαίτερα σημαντικό απλά δεν έχω διάθεση να μείνω μέρες χωρίς συσκευή και δεν θέλω να ξοδέψω χρήματα σε κάτι που δεν πρόκειται να συνεχίσει να υποστηρίζεται.

Απλά ξενερώνω με την ποιότητα των που δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Ένα poco f3 που υπάρχει ακόμα στην οικογένεια και χρησιμοποιείται ακόμα δουλεύει ο αισθητήρας κανονικά (μιας και είναι άμεσα συγκρίσιμος στο power button και όχι στην οθόνη)

Και με αφορμή αυτό, να πω πως ότι xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου ήταν ο,τι πιο αξιόπιστο είχα ποτέ σε θέμα hardware. Με το software τους εδώ κάποιους προβληματισμούς, αλλά ήταν όλα σκυλιά

Και ίσως να σκεφτώ και το 15αρι εδώ που τα λέμε και ας μην θέλω να τα σκάσω σε κινεζική εταιρεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, logistoulis said:

Στα review που έχει τύχει να δω μέχρι στιγμής δίνει καλύτερη μπαταρία, βασικά το αντίθετο πού το είδαμε;

Σε ολα τα ρεβιου που εχω δει εγω, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υπερθέρμαινεται, κατανάλωνει παραπανω κλπ. Το τίμημα για 40% παραπάνω επιδόσεις. Γι αυτό και προτείνεται τα κινητά που τον χρησιμοποιούν να έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. Απλά κοίτα κινητά που τον χρησιμοποιούν πόσες ωρες βγάζουν στο gsmarena. Κατά κανόνα πάρα τη μεγαλύτερη μπαταρία δεν βγάζουν άναλογα παραπάνω ώρες. Σε πραγματικα ρεβιου  στο xda, που είναι και τα μόνα αξιόπιστα (γιατι και το gsmarena μόνο αξιόπιστο δεν το λες πλεον) ειναι 100% βέβαιο οτι σε αυτονομία ο νέος επεξεργαστής είναι χειρότερος σχεδόν από κάθε προηγούμενο, ειδικά όταν χρησιμοποιεί την ισχύ του, οταν δηλαδή όντως τρέχει 80-100%. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.

Ιι καλέ τι άσχημο, δεν ταιριάζει με το συνολάκι μου. Εαν δεν είναι όμορφο και status symbol το κινητό, τι άλλη χρήση έχει άλλωστε?

Καλύτερα, pixel/samsung/iphone που εχουν φοβερές κάμερες, καινοτομίες και είναι τελείως αναβαθμισμένα σε σχέση με τους προκατόχους τους 🤣

Στα σοβαρά, μακάρι ο HP9 να είναι το ίδιο καλός (software/lens) με τα vivo x100u/x200p να πέσουν οι τιμές μεταχειρισμένων που τα δίνουν πιο ακριβά από τα καινούργια...

Δημοσ.

Παιδιά μην μιλάτε για samsung και αναβαθμίσεις...

S24 ultra και θα παρει android 15 τον Απρίλιο (αν δεν έχουμε άλλη αναβολη) ενώ την ίδια στιγμή η google έβγαλε beta 2  για το android 16....

Στα του θέματος εμένα προσωπικά δεν με χαλάει εμφανισιακά.. 

Δημοσ.
2 hours ago, oldnew said:

Σε ολα τα ρεβιου που εχω δει εγω, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υπερθέρμαινεται, κατανάλωνει παραπανω κλπ. Το τίμημα για 40% παραπάνω επιδόσεις. Γι αυτό και προτείνεται τα κινητά που τον χρησιμοποιούν να έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. Απλά κοίτα κινητά που τον χρησιμοποιούν πόσες ωρες βγάζουν στο gsmarena. Κατά κανόνα πάρα τη μεγαλύτερη μπαταρία δεν βγάζουν άναλογα παραπάνω ώρες. Σε πραγματικα ρεβιου  στο xda, που είναι και τα μόνα αξιόπιστα (γιατι και το gsmarena μόνο αξιόπιστο δεν το λες πλεον) ειναι 100% βέβαιο οτι σε αυτονομία ο νέος επεξεργαστής είναι χειρότερος σχεδόν από κάθε προηγούμενο, ειδικά όταν χρησιμοποιεί την ισχύ του, οταν δηλαδή όντως τρέχει 80-100%. 

Χμ, και η σάμυ την ίδια στιγμή τον έχει στο ούλτρα υπερχρονισμένο και με την ίδια μπαταρία με περυσι 🙄

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oldnew είπε

Στο video review του xda για το s25 ultra μιλάει για το τι μαγείες έχουν κάνει και βγάζει τη μέρα, καθώς και μην ανησυχείτε με 5χιλιαρη μπαταρία το 2025 (με το συγκεκριμένο chip)

Δημοσ.

Εγω που αγοράζω το κινητό σαν φωτογραφική μηχανή πρωτα απο ολα θα το επερνα ανετα. Τωρα σαν εμφάνιση περι ορεξεως σπανακόπιτα.

Το πραγματικό πρόβλημα με ολα αυτα τα flagship ειναι η τιμή τους. 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, hdtess33 said:

Πιστεύω το νόημα των 7 ετών είναι να πάρει κάποιος την συσκευή δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της σε καλύτερη τιμή. 5 χρόνια αντέχει σίγουρα ένα σύγχρονο τηλέφωνο, ιδιαίτερα αν αλλάξεις μπαταρία στα τρία χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, logistoulis said:

Στο video review του xda για το s25 ultra μιλάει για το τι μαγείες έχουν κάνει και βγάζει τη μέρα, καθώς και μην ανησυχείτε με 5χιλιαρη μπαταρία το 2025 (με το συγκεκριμένο chip)

Θεωρητικά έχεις ενα δίκιο. Και στο gsmarena αν συγκρίνεις s24 ultra και s25 ultra θα δεις οτι το s25 ultra βγάζει 1 ώρα παραπανω, ακριβώς ανάποδα απο οτι τα γράφω. Τα νούμερα αυτά (τα οποία είναι αληθινά. Δεν είναι πάντα αληθινά, αλλά αυτά είναι),  βγαίνουν με μικρή και μεσαία κυριως χρήση. Η cpu δουλεύει στο 30-50% δηλαδη. Όταν χρυπησει παραπάνω όμως αντιστρέφονται (πολύ μαλιστα). Δε βρίσκω λινκ τώρα και βαριέμαι να ψάξω αλλα υπάρχουν σοβαροί χρήστες και στο xda και στο reddit οι οποίοι έχουν τεσταρει.

Το συμπέρασμα είναι, αν κανείς κάποια βαριά εργασία η νεα cpu κατανάλωνει πολύ περισσότερο απ την προηγούμενη. 

Με το δεδομένο οτι οι περισσότεροι δεν κάνουν βαριές εργασίες σε κινητό (η μόνη βαριά είναι τα παιχνίδια και δεν παίζουν και πόλοι), το λες ότι ισχύει και αυτο που γράφει το gsmarena. 

Ισως δεν το έγραψα καλα εξαρχής. Κατανάλωνει πολυ, ψηλα.  Προσωπικά δεν τη θεωρώ καλή cpu σε σχέση με μπαταρία. Σε επιδόσεις σκοτώνει ψηλα.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.

Κάμερα καλή θα έχει. 

Το θέμα είναι η αυτονομία και τo software,  τομείς που δεν τα πάει καλά η Xiaomi 

Επισης, το 14 Ultra είχε αρκετά περίεργη κατανομή βάρους, ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο ισορροπημένο το 15αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...