Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κινητά sony αγοράζω, ούτε μάτια κουζίνας για κάμερες ούτε 100 μοντέλα το χρόνο ούτε τίποτα, η μπαταρία τους άψογη πάνω του μέσο όρου, οι δυνάμεις τους μεγάλες και ωραίο design, έχω τώρα το Xperia 1 vi, 1.5 μέρα μπαταρία από το 80 στο 20% και σούπερ γρήγορο, για τον μέσο χρήστη ότι πρέπει, ίσως και για τον επαγγελματία καθότι δεν είμαι επαγγελματίας που εξαρταμαι από το κινητό μου για να μπορώ να πω. 

Βγάζει ακόμα η Sony κινητά; Απο πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

• Haha 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eloy είπε

Ασχημο. Και αντε να θέλεις να το ακουμπίσεις με την πλάτη κάτω...

Έχει αποδειχθεί ότι αυτό το design δουλεύει καλύτερα για αυτή τη χρήση κάνεις δεν κουνάει καθόλου . Σταματήστε τα παράπονα συνέχεια 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

έλα ρε φίλε αυτό με τα μάτια κουζίνας το λέγαμε 6 χρόνια πριν για τισ κάμερες βρεσ κάτι νέο 

είναι πραγματικά υπέροχο πολύ καλύτερο από τουσ προκατόχους του αν και όμοιο 

Γούστα είναι αυτά, αν σου αρέσει εσένα δεν πάει να πει ότι αρέσει και σε εμένα , εγώ το θεωρώ πραγματικά άσχημο.

5 ώρες πριν, souvlakomanis είπε

Βγάζει ακόμα η Sony κινητά; Απο πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Βγάζει 2 μοντέλα το χρόνο, ένα ακριβό και ένα πιο φθηνό αλλά είναι πολύ αξιόλογα κινητά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Πώς γίνεται να το θεωρείς άσχημο ; Παραπονιόμαστε οτι όλα είναι ίδια , αυτό διαφέρει χωρίς να απομακρύνεται από την σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας στις ναυαρχίδες της αλλά ούτως ή άλλος θα μπει θήκη οπότε ότι πρόβλημα έχει ουσιαστικά χάνεται αφού με θήκη είναι ψιλό ίδιο με τον προκάτοχο του 

Μα δεν ειπα ποτε οτι ο προκατοχος του ειναι ομορφο τηλεφωνο και εκεινο ασχημο ειναι. Γουστα ειναι αυτα , τι να σου απαντησω στο πως γινεται να το θεωρεις ασχημο δηλαδη. Η θηκη θα καλυψει το γυρω γυρω που προσωπικα δεν με πειραζει , με την καμερα εχω θεμα η οποια ειναι αποκρουστικη.

• Like 1
Δημοσ.

Το camera island σκόπιμα έχει αυτό το design. Παραπέμπει σε κάμερες της Leica. Προφανώς όποιος αναφέρει ότι είναι η επιτομή της ασχήμιας το bump είναι προσωπική προτίμηση και με την ίδια λογική θα πρέπει να απορρίπτει και το bump της google στα pixel.

Δημοσ.

Κάτοχος του προηγούμενου 14 Ultra και μπορώ να πω ότι είναι η κορυφαία αγορά κινητού που έχω κάνει. 

Η εμφάνιση δε με απασχολεί σχεδόν καθόλου αφού είναι σαν τα αυτοκίνητα όταν το χρησιμοποιείς δεν το βλέπεις οπότε ας βλέπουν ότι θέλουν οι άλλοι. 

Σχεδιαστικά πάντως η πλάτη είναι φανταστική γιατί παραπέμπει σε κλασική φωτογραφική μηχανή κάτι διαφορετικό από τα ίδια και ίδια σχέδια των εταιρειών. 

Πάντως στο πιάσιμο να πω ότι αυτή η προεξοχη των καμερών δε βολεύει πολύ αν και στο 14 ultra είναι σωστά ζυγισμένο βάρος και μέγεθος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κινητά sony αγοράζω, ούτε μάτια κουζίνας για κάμερες ούτε 100 μοντέλα το χρόνο ούτε τίποτα, η μπαταρία τους άψογη πάνω του μέσο όρου, οι δυνάμεις τους μεγάλες και ωραίο design, έχω τώρα το Xperia 1 vi, 1.5 μέρα μπαταρία από το 80 στο 20% και σούπερ γρήγορο, για τον μέσο χρήστη ότι πρέπει, ίσως και για τον επαγγελματία καθότι δεν είμαι επαγγελματίας που εξαρταμαι από το κινητό μου για να μπορώ να πω. 

Και πως σου φαίνεται η υποστήριξη μας κρατάει λιγότερο από όλους; Γιατί κι εγώ με iv είμαι και περιμένω μόνο security πλέον έως το Σεπτέμβρη..

Επίσης έχοντας αγοράσει μια σειρά από Σόνυ, πάντα κάτι άκυρο θα χαλάσει που δε χαλάει σε άλλους.. αυτή τη φορά μου έχει χαλάσει ο αισθητήρας αποτυπώματος..

Το επόμενο μου κινητό σίγουρα δε θα είναι Sony πάντως, εφόσον οι ίδιοι έχουν παραιτηθεί από τη προσπάθεια όσο και να τους στηρίζουμε ακόμα μερικοί

Θα πάρω κάποιο s25 με 7 χρόνια υποστήριξη ώστε να μην το σκέφτομαι..

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Και πως σου φαίνεται η υποστήριξη μας κρατάει λιγότερο από όλους; Γιατί κι εγώ με iv είμαι και περιμένω μόνο security πλέον έως το Σεπτέμβρη..

Επίσης έχοντας αγοράσει μια σειρά από Σόνυ, πάντα κάτι άκυρο θα χαλάσει που δε χαλάει σε άλλους.. αυτή τη φορά μου έχει χαλάσει ο αισθητήρας αποτυπώματος..

Το επόμενο μου κινητό σίγουρα δε θα είναι Sony πάντως, εφόσον οι ίδιοι έχουν παραιτηθεί από τη προσπάθεια όσο και να τους στηρίζουμε ακόμα μερικοί

Θα πάρω κάποιο s25 με 7 χρόνια υποστήριξη ώστε να μην το σκέφτομαι..

Έχουν δηλώσει πλέον πως τα κινητά τους θα παίρνουν 3 major updates  και υποστήριξη για 4 χρόνια, και εδώ που τα λέμε πλέον κανείς δεν κρατάει κινητό πάνω από 3 χρονια, τα παίζει και η μπαταρία αλλά ξεκινάει να κολλάει κιόλας. Σε θέματα λειτουργικότητας τουλάχιστον εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι.

Δημοσ.
13 minutes ago, Taoustaoys said:

Έχουν δηλώσει πλέον πως τα κινητά τους θα παίρνουν 3 major updates  και υποστήριξη για 4 χρόνια, και εδώ που τα λέμε πλέον κανείς δεν κρατάει κινητό πάνω από 3 χρονια, τα παίζει και η μπαταρία αλλά ξεκινάει να κολλάει κιόλας. Σε θέματα λειτουργικότητας τουλάχιστον εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι.

Eξαρταται τι συσκευη εχεις παρει. Καποιος που θα παρει ας πουμε ενα S25, σε καμια περιπτωση δεν θα κολλαει στα 3 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω τα σχόλια και αναρωτιέμαι. Από τη μια κράζουμε Samsung, που δεν βάζει καλύτερες κάμερες αλλά προσφέρει ένα κομψό κινητό. Αλλά εδώ που η Xiaomi βάζει αισθητήρα μιας ιντσας και τηλεφακό 200mp, με αποτέλεσμα το camera bump, να είναι τόσο μεγάλο ( ναι δεν το κάνεις επίτηδες) πάλι δεν μας αρέσει και το λέμε άσχημο και χοντροϊδες.

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Εγώ μια χαρά θα κρατούσα το δικό μου και 4ο και 5ο χρόνο, οι εποχές έχουν αλλάξει για αυτό και δίνουν την 7ετια

Η μπαταρία στο δικό μου xperia κρατάει μια χαρά στον 3ο χρόνο που είμαι τώρα

Αλλά χωρίς υποστήριξη, έστω ασφαλεία,  θα πρέπει να το αλλάξω

Είναι απαράδεκτο να ζητάς χιλιάρικα και να δίνεις ακόμα και τα 4 χρόνια υποστήριξη και όχι και σε κάποιο υψηλό επίπεδο μην έχοντας τους πόρους που έχει για παράδειγμα η Samsung (πχ το δικό μου θέμα ενδειχμβως είναι θέμα software, αλλά καλή τύχη με αυτό)

1 ώρα πριν, JcD είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μικρότερη μπαταρία από το pro, ίδιο μέγεθος δεν είναι?

O elite πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερος σε μπαταρία από τον gen3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...