georgiouu Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ αντιμετωπιζετε θεματα συνδεσης με δεδομενα στο διαδικτυο τωρα;
Therempant Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Εγώ είχα λίγο αλλά μάλλον λόγο κακοκαιρίας. Έτσι και αλλιώς έχω μειωμένη ταχύτητα σε κακοκαιρίες.
christakos07 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ (επεξεργασμένο) Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Αν υπήρξε κάποια μείωση της ταχύτητας λογικά θα ήταν κάποια βλάβη. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:03 μμ από christakos07
Therempant Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ 50 λεπτά πριν, christakos07 είπε Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Διαδικτυακά μηνύματα, κλήσεις, βιντεοκλησεις, τα πάντα όλα αυξάνονται τέτοιες ημέρες. Και παίζει και αυτό τον ρόλο του στην μείωση της ταχύτητας.
korakios Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ 1 ώρα πριν, georgiouu είπε αντιμετωπιζετε θεματα συνδεσης με δεδομενα στο διαδικτυο τωρα; καθημερινά 22ώρες το 24ωρο (voda-Βόλος) 😂
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Δεν βρίσκονται σήμερα τα ζευγάρια; Γιατί να αυξηθεί η κίνηση; Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει.
georgiouu Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ 5 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Δεν βρίσκονται σήμερα τα ζευγάρια; Γιατί να αυξηθεί η κίνηση; Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. σωστο και αυτο.απλα μου παρουσιαστηκε προβλημα συνδεσης,σπανια μου συμβαινει και το συνδυασα με την μερα
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:38 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε σωστο και αυτο.απλα μου παρουσιαστηκε προβλημα συνδεσης,σπανια μου συμβαινει και το συνδυασα με την μερα Αν μιλάς κάνα δίωρο πριν, το παρατήρησα και εγώ πάντως. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:41 μμ από Rebelos2018
georgiouu Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Αν μιλάς πριν κάνα δίωρο πριν, το παρατήρησα και εγώ πάντως. ναι τοτε αρα οντως ηταν προβλημα δικτυου 1
VonLoutsos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ 1 hour ago, christakos07 said: Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Αν υπήρξε κάποια μείωση της ταχύτητας λογικά θα ήταν κάποια βλάβη. Dick Pics. Μην μπαίνουν και σε έξοδα τσάμπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα